Mokken bedrukken


Mok bedrukken

Het vinden van geschikte relatiegeschenken voor uw zakenpartners kan soms behoorlijk lastig zijn. U wilt immers een relatiegeschenk wat origineel is en wat bijblijft bij een zakenpartner! Een van de mogelijkheden die u in dit geval heeft is een mok met bedrukking, wat vrijwel iedereen kan gebruiken. Daarbij heeft u zelf ook baat bij een bedrukte mok, zeker wanneer een zakenpartner de mok op zijn of haar bureau zet. Zo zien ook andere bedrijven of werknemers de naam van uw organisatie voorbijkomen, wat vanzelfsprekend altijd in uw voordeel zal werken.

Een ander voordeel aan het geven van een mok met bedrukking is dat u de mok heel eenvoudig kunt vullen met wat lekkers, een pen van uw onderneming, visitekaartjes, enzovoorts. Mokken Bedrukken geeft u een extra kans om de naamsbekendheid van uw organisatie verder uit te breiden Een extra kans om de naamsbekendheid van uw organisatie verder uit te breiden!

Verschillende soorten mokken bedrukken

Mokken worden in verschillende modellen en kleuren aangeboden, zodat u altijd een mok vindt die aansluit bij uw stijl. De meeste modellen zijn zelfs in verschillende kleuren te bestellen, zodat u de kleur van de mokken aan kunt laten sluiten bij de kleuren van uw organisatie. In ons assortiment vindt u tal van verschillende soorten mokken, zoals losse mokken, theeglazen, mokken met een rietje erin, enzovoorts. Ook de dikte van het materiaal waarmee de mokken gemaakt zijn kan verschillen. Een dikke rand houdt de warmte bijvoorbeeld beter vast, zodat de koffie of thee van een zakenpartner langer warm blijft.

U kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld een bierfluitje of een longdrinkglas, in plaats van een mok met bedrukking. Daarbij hoeft u een bedrukte mok niet per definitie aan een zakenrelatie te geven, maar kunt u deze bijvoorbeeld ook in uw eigen kantine gebruiken of aan uw medewerkers geven.

Logo of bedrijfsnaam op mok bedrukken

Een mok is van zichzelf niet heel origineel als relatiegeschenk, waardoor het leuk is om een mok verder te personaliseren. Dit kan door een mok te bedrukken met uw bedrijfsnaam of een logo, die goed zichtbaar is op het glas of de mok. Des te duidelijker uw logo aanwezig is, des te groter ook de kans zal zijn dat anderen uw logo zien. U heeft bij ons de keuze uit verschillende soorten bedrukkingen. Denk bijvoorbeeld aan een bedrukking met of zonder glans, de grootte van de bedrukking, enzovoorts.

Tip: vul de mok met lekkernijen, als u deze aan een zakenpartner geeft. Zo heeft iemand direct iets lekkers voor bij de thee of koffie!