Correctbook bedrukken

Op zoek naar een wisbaar notitieboek? Laat dan een Correctbook bedrukken. Dit is een notitieboekje dat beschikt over uitwisbare pagina’s, waardoor je deze dus oneindig zou kunnen gebruiken en veel papier bespaart. Je hebt de keuze uit diverse formaten, zoals Correctbook in A4, A5 of pocket formaat. Ze worden geleverd met pen voor het schrijven, sponsje voor het uitwissen en lus voor opbergen van de pen. Wij kunnen een uitwisbaar notitieboek bedrukken met een logo, bedrijfsnaam of eigen opdruk. Met een Correctbook kies je voor een duurzame oplossing om notities te maken en maak je op een verantwoorde manier reclame!Correctbook Scratch A5 Wit

Correctbook Scratch A5
 • Drukmethode: Digitale print
 • Bedrukbaar in Full color

v.a. € 6.29

Correctbook Pocket Zwart

Correctbook Pocket
 • Drukmethode: Digitale print
 • Bedrukbaar in Full color
 • Leverbaar in 3 kleuren

v.a. € 7.99

Correctbook A6 Zwart

Correctbook A6
 • Drukmethode: Digitale print
 • Bedrukbaar in Full color
 • Leverbaar in 4 kleuren

v.a. € 8.42

Correctbook A5 Wit

Correctbook A5
 • Drukmethode: Digitale print
 • Bedrukbaar in Full color
 • Leverbaar in 6 kleuren

v.a. € 9.84

Correctbook A4 Wit

Correctbook A4
 • Drukmethode: Digitale print
 • Bedrukbaar in Full color

v.a. € 12.01

Waarom een uitwisbaar notitieboek bedrukken?

Het voordeel van een Correctbook is dat je het whiteboard kunt wissen, waardoor je papier bespaart. Oude notities kunnen eenvoudig gewist worden, waardoor je in de praktijk dus in principe enkel en alleen een Correctbook hoeft te gebruiken. De uitwisbare functie van het herbruikbare notitieboek maakt het artikel duurzaam en zorgt ervoor dat je eindeloos kan schrijven.

Correctbook als relatiegeschenk

Een Correctbook is dus absoluut een geschikt relatiegeschenk waar je medewerkers, collega’s, vrienden of familie met veel plezier gebruik van zullen maken. Deze boekjes zijn bijvoorbeeld ideaal om iedere dag opnieuw een to-do list bij te houden, aangezien deze aan het einde van de dag gewoon weer gewist kan worden. Hierdoor begin je iedere dag opnieuw met een schone lei en voor veel medewerkers biedt dit dan ook rust tijdens de werkdag. Klinkt een Correctbook ook wel als iets wat jouw relaties kunnen gebruiken? Wacht dan niet langer en laat jouw Correctbook bedrukken door Lavista.

Correctbook met logo

Op het gebied van een Correctbook bedrukken kunnen we je bij Lavista op vele verschillende manieren van dienst zijn. Eén van deze manieren is door het bedrukken van een Correctbook met logo. Wij zijn in staat om ieder logo op deze artikelen te bedrukken en uiteraard kunnen wij je in dit geval verzekeren van de hoogst mogelijke kwaliteit. Hiervoor maken we dan ook gebruik van de meest geavanceerde technieken en uiteraard kunnen we je adviseren over welke druktechniek het beste past bij de opdruk die je in gedachte hebt.

Keuze uit verschillende soorten Correctbooks

Zoals je wellicht al hebt opgemerkt is het binnen de webwinkel van Lavista mogelijk om een Correctbook te bedrukken in diverse soorten en maten. Zo is het mogelijk om te kiezen uit diverse modellen, zoals bijvoorbeeld een pocketvariant of varianten in A4-, A5- of A6-formaat. Wij raden je dan ook zeker aan om je keuze voor een relatiegeschenk zo goed als mogelijk af te stemmen op de ontvangers en het is dan ook zeker geen overbodige luxe om een klein onderzoekje te doen naar waar de gelukkige ontvangers mogelijk behoefte aan hebben.

Aan de slag in de ontwerpmodule

Een Correctbook bedrukken is bij Lavista kinderlijk eenvoudig en we hebben het dan ook voor iedereen mogelijk gemaakt om aan de slag te gaan in onze ontwerpmodule. Je kunt direct aan de start gaan met het uploaden van een afbeelding of logo. Uiteraard is het mogelijk om tekst aan je bedrukking toe te voegen en vergeet ook zeker niet om ons duidelijke instructies mee te geven wat een Correctbook bedrukken betreft. Wij gaan in ieder geval graag voor je aan de slag en we zullen je altijd een proefdruk toesturen, zodat je kunt controleren of het ontwerp naar wens is. Mocht dit nu niet het geval zijn kunnen wij het ontwerp uiteraard aanpassen totdat deze volledig naar wens is.

Heb je vragen over een Correctbook? Jordy helpt je graag!

correctbook met logo Wil je meer weten over een Correctbook of wil je andere notitieblokjes bedrukken? Neem dan contact op met Jordy, want hij is drukwerk specialist en kan je vrijblijvend adviseren. Contact opnemen is eenvoudig en kan door te bellen naar 0344 – 745109, een e-mail te sturen naar jordy@lavista.nl, een bericht via WhatsApp of door gebruik te maken van chat!

Mevr. Smit
10
"Perfect! - Na het plaatsen van de gepersonaliseerde bestelling ontving ik meteen een bevestiging met de werkwijze. Al snel daarna volgde de proefdruk. Na akkoord werd ons product zeer snel geleverd. Top!"
Wannes
10
"Vriendelijk en goed geholpen! - Al twee jaar op rij bedrukte aanstekers besteld.Steeds goed geholpen met staaltjes ect. Top!"
Veerle
10
"Uitstekende service - Duidelijke, hulpvaardige communicatie en snelle levering. De volgende keer bestellen we opnieuw bij jullie."