Correctbook bedrukken

Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van een Correctbook bedrukken? Dan vertellen wij je van Lavista hier natuurlijk met veel plezier meer over. Een Correctbook is een notitieboekje dat beschikt over uitwisbare pagina’s, waardoor je deze dus eventueel oneindig zou kunnen gebruiken. Oude notities kunnen eenvoudig gewist worden, waardoor je in de praktijk dus in principe enkel en alleen een Correctbook hoeft te gebruiken. Uiteraard kan je binnen de webwinkel van Lavista terecht voor deze notitieboekjes in verschillende soorten en maten. We raden je dan ook zeker aan om alle mogelijkheden te ontdekken.Correctbook Scratch A5 Wit

Correctbook Scratch A5

Bedrukt € 11.45 per stuk (25 stuks)

Vanaf € 6.29

Correctbook Pocket Zwart

Correctbook Pocket

Bedrukt € 13.36 per stuk (25 stuks)

Vanaf € 7.99

Correctbook A6 Zwart

Correctbook A6

Bedrukt € 15.11 per stuk (25 stuks)

Vanaf € 8.42

Correctbook A5 Wit

Correctbook A5

Bedrukt € 17.56 per stuk (25 stuks)

Vanaf € 9.84

Correctbook A4 Wit

Correctbook A4

Bedrukt € 21.30 per stuk (25 stuks)

Vanaf € 12.01

Prijs per stuk
€ 6.2€ 12.1
Kleur
(3)
(2)
(1)
(2)
(1)
(1)
(3)

Correctbook bedrukken

Een Correctbook is dus absoluut een geschikt relatiegeschenk waar je medewerkers, collega’s, vrienden of familie met veel plezier gebruik van zullen maken. Deze boekjes zijn bijvoorbeeld ideaal om iedere dag opnieuw een to-do list bij te houden, aangezien deze aan het einde van de dag gewoon weer gewist kan worden. Hierdoor begin je iedere dag opnieuw met een schone lei en voor veel medewerkers biedt dit dan ook rust tijdens de werkdag. Klinkt een Correctbook ook wel als iets wat jouw relaties kunnen gebruiken? Wacht dan niet langer en laat jouw Correctbook bedrukken door Lavista.

Correctbook met logo

Op het gebied van een Correctbook bedrukken kunnen we je bij Lavista op vele verschillende manieren van dienst zijn. Eén van deze manieren is door het bedrukken van een Correctbook met logo. Wij zijn in staat om ieder logo op deze artikelen te bedrukken en uiteraard kunnen wij je in dit geval verzekeren van de hoogst mogelijke kwaliteit. Hiervoor maken we dan ook gebruik van de meest geavanceerde technieken en uiteraard kunnen we je adviseren over welke druktechniek het beste past bij de opdruk die je in gedachte hebt.

Keuze uit verschillende soorten Correctbooks

Zoals je wellicht al hebt opgemerkt is het binnen de webwinkel van Lavista mogelijk om een Correctbook te bedrukken in diverse soorten en maten. Zo is het mogelijk om te kiezen uit diverse modellen, zoals bijvoorbeeld een pocketvariant of varianten in A4-, A5- of A6-formaat. Wij raden je dan ook zeker aan om je keuze voor een relatiegeschenk zo goed als mogelijk af te stemmen op de ontvangers en het is dan ook zeker geen overbodige luxe om een klein onderzoekje te doen naar waar de gelukkige ontvangers mogelijk behoefte aan hebben.

Aan de slag in de ontwerpmodule

Een Correctbook bedrukken is bij Lavista kinderlijk eenvoudig en we hebben het dan ook voor iedereen mogelijk gemaakt om aan de slag te gaan in onze ontwerpmodule. Je kunt direct aan de start gaan met het uploaden van een afbeelding of logo. Uiteraard is het mogelijk om tekst aan je bedrukking toe te voegen en vergeet ook zeker niet om ons duidelijke instructies mee te geven wat een Correctbook bedrukken betreft. Wij gaan in ieder geval graag voor je aan de slag en we zullen je altijd een proefdruk toesturen, zodat je kunt controleren of het ontwerp naar wens is. Mocht dit nu niet het geval zijn kunnen wij het ontwerp uiteraard aanpassen totdat deze volledig naar wens is.

Behoefte aan meer informatie?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Correctbook bedrukken? Vergeet dan zeker niet om contact met ons op te nemen en je vragen te stellen. Dit kan direct telefonisch (tijdens kantooruren) door te bellen naar 0344 – 745109. Liever mailen? Ook dat is mogelijk en in dit geval kan je jouw vragen doorsturen naar verkoop@lavista.nl. Wij komen in ieder geval zo spoedig als mogelijk bij je terug met een antwoord op al je vragen over een Correctbook bedrukken.