Anti stress ballen / Stressballetjes bedrukkenVentry Antistress Bal Rood

Chill  Anti-Stress Licht Groen

Ease Anti Stress Ster Rood

Anti-stress met sleutelhanger hart
Kick Antistress Ball Wit
Pelota Antistress Ball Geel

Anti- stress bal Hillesheim geel

Stressbal bedrukken

Anti stress voetbal Wit,Zwart Zwart, Wit

Deep  Anti-Stress Rood
Anti-stress wereldbol
Anti-stress hart
Anti stress bal Rood

Anti-stress Voetbal wit/zwart
Anti-stress met sleutelhanger wereldbol
Neeson  Anti-Stress Zwart
Anti-stress Voetbal met sleutelhanger wit/zwart
Anti-stress bal Descanso wit

Kleur
Anti stress artikelen

Wie heeft er geen last van? Stress op het werk! Zeker in de periode voor een zomervakantie, de jaarwisseling of het aan het einde van projecten, kan het behoorlijk druk zijn. Iedereen wil de laatste dingen afgerond hebben voordat de vakantie of het nieuwe jaar begint. Zowel voor bedrijfseigenaren, als voor medewerkers is dit niet altijd even leuk. Sluit een project goed af, door te kiezen voor anti stress artikelen als relatiegeschenk voor uw zakenpartners, een medewerker, enzovoorts. Zo kunt u uw waardering laten blijken, voor de succesvolle samenwerking bij een pas afgerond project, als afsluiter van het jaar, etc. Er zijn verschillende manieren om anti stress artikelen als relatiegeschenk te geven! Denk bijvoorbeeld aan een stressbal, een leuk samengesteld pakket, enzovoorts.

Verschillende soorten stressballen

In ons assortiment vindt u een breed scala aan anti stress artikelen als relatiegeschenk, veelal in de vorm van stressballetjes. Deze stressballen worden geleverd in verschillende formaten en modellen, zodat u altijd een stressbal vindt die aansluit bij het karakter van uw onderneming. Wanneer u bijvoorbeeld actief bent in de sport kunt u kiezen voor een stressbal in de vorm van een voet- of tennisbal. Biedt u een zakelijke dienstverlening aan uw klanten aan? Kies dan voor een neutraler model stressbal, zoals een wit balletje, een wereldbal voor overzeese zakenpartners, etc. Ook leuk is de stressbal in de vorm van een hamer, wat vanzelfsprekend perfect aansluit bij timmerbedrijven!

Om anti stress artikelen als relatiegeschenk een stukje persoonlijker te maken, kunt u kiezen voor het bedrukken van de stressbal met uw eigen logo, een korte tekst aan de ontvanger, enzovoorts. Zo heeft u een uniek en zeer origineel relatiegeschenk voor uw medewerkers of zakenrelaties. Des te meer stressballen u afneemt en laat bedrukken, des te goedkoper dit vanzelfsprekend ook is.

Stel een pakket met anti stress artikelen samen

Wellicht vindt u een stressbal op zichzelf wat saai? Combineer verschillende anti stress relatiegeschenken in een leuk pakket, die u aan het eind van een project aan uw zakenrelatie kunt meegeven. Denk bijvoorbeeld aan de combinatie van een anti stressbal met een lekkere fles wijn, een likeurtje of bijvoorbeeld een cadeaubon. Zo kan de zakenpartner de stressbal gebruiken bij een volgende stressvol project en nu eerst genieten van de wijn, een etentje of een likeurtje!

Voor deze verschillende relatiegeschenken bent u bij ons aan het juiste adres. Kijk ook eens in andere categorieën wat we u kunnen bieden aan relatiegeschenken.