Polsbandjes bedrukken

Polsbandjes kunnen in de meest uiteenlopende situaties worden gebruikt. Zo worden deze vaak weggegeven aan bezoekers van een gelegenheid of een evenement nadat zij de entreeprijs hebben betaald. Zo kan de organisatie aan de hand van de polsbandjes zien dat er betaald is, ook wanneer personen het evenement of de gelegenheid tussentijds even verlaten om later weer terug te keren. Uiteraard is dit slechts een voorbeeld. De polsbandjes zijn voor de meest verschillende toepassingen geschikt.Standaard siliconen polsbandje met blinddruk
Wristy Siliconen Polsbandje (Kobalt) Blauw
Standaard siliconen polsbandje met bedrukking
Standaard siliconen polsbandje met inkleuring
Glow in the dark siliconen polsbandje met blinddruk
Link budget polsbandje Wit
Glow in the dark siliconen polsbandje met bedrukking
Glow in the dark siliconen polsbandje met inkleuring
Reflective Reflecterende Armband Rood
Lumen Reflecterende Armband  Geel
Seccur  Festivalbandje Licht Groen
Siliconen armband Event limoen
Reflecterende armband 32x3cm Enrollo zilver
1 vel met 10 event armbandjes  tyvek rood
Taggy armbandje Zwart
Reflecterende armband 32x3cm Enrollo + geel
Armband bling Rood
Armband 2-1 oplaadkabel Mintgroen

Ook speciaal voor kinderen

Binnen ons assortiment vindt u diverse polsbandjes voor volwassenen. Deze hebben wij in verschillende kleuren en ontwerpen, zodat u hier voldoende keuze in heeft. Naast de polsbandjes voor volwassenen hebben wij ook speciale polsbandjes voor kinderen. Deze polsbandjes zijn voorzien van een speciaal schrijfvlak waarop bijvoorbeeld een naam en een telefoonnummer kan worden geschreven. Dit is ideaal wanneer het kind bijvoorbeeld verdwaald raakt. Het kind kan zich dan bij de organisatie melden en door de informatie op het polsbandje wordt het kind snel weer herenigd met de juiste persoon of personen.

Diverse soorten bedrukkingen

De polsbandjes kunnen door ons worden voorzien van een opdruk naar wens. Wilt u een bedrijfsnaam, een logo, een slogan of wellicht een website laten vermelden op de polsbandjes? Dit is bij ons geen enkel probleem. Wij verzorgen het graag voor u. Uiteraard kunt u zelf aangeven hoe de opdruk eruit moet komen te zien. U kunt hiervoor zelf een ontwerp met ons overleggen, maar u kunt ook aangeven wat de wensen zijn, zodat wij het ontwerp voor u kunnen verzorgen. Wij doen alles in overleg met u en sturen u ook altijd het eerste exemplaar gratis, zodat u kunt beoordelen of alles daadwerkelijk naar wens is. Pas wanneer dit het geval is gaan wij de rest van de oplage produceren.

Betrouwbare kwaliteit

Het is belangrijk dat polsbandjes van goede en betrouwbare kwaliteit zijn. Hier zorgen wij natuurlijk graag voor. Wij leveren een uitstekende kwaliteit tegen een fijne prijs. U kunt de stuksprijs op onze website vinden of, afhankelijk van het product, bij ons opvragen. Natuurlijk stellen wij ook altijd graag een vrijblijvende offerte voor u op.