Sigarettendoosjes bedrukken

Door sigarettendoosjes te bedrukken ben je verzekerd van een uniek relatiegeschenk dat niet snel geëvenaard zal worden. Ook wanneer je bijvoorbeeld de eigenaar bent van een tabakszaak is het natuurlijk ook slim om op een manier die bij je onderneming past promotie te maken. Sigarettendoosjes zijn hier ideaal voor en bij Lavista laat je deze bedrukken met een design naar keuze. We bieden verschillende varianten aan en ontdek ons assortiment direct. Mocht je vragen hebben is het natuurlijk ook mogelijk om contact op te nemen met onze klantenservice.Sigarettendoosje ZORR

Sigarettendoosje ZORR
 • Drukmethoden: Zeefdruk en Digitale print
 • Bedrukbaar in Full color
 • Drukafmeting: 50 x 50 mm / Deksel: 50 x 25 mm
 • Leverbaar in 2 kleuren

v.a. € 1.71

Sigaretten doosje Formula

Sigaretten doosje bedrukken
 • Opdrukbaar in 3 methoden
 • Bedrukbaar in Full color
 • Drukafmeting: 45 x 50 mm

v.a. € 2.18

Sigaretten doosje Formula zwart

Sigaretten doosje Formula
 • Opdrukbaar in 3 methoden
 • Bedrukbaar in Full color
 • Drukafmeting: 45 x 50 mm

v.a. € 2.18

Sigaretten doosje

Sigaretten doosje onbedrukt
 • Drukmethode: Lasergraveren
 • Drukafmeting: 52 x 65 mm

v.a. € 3.92

Prijs per stuk
€ 1.7€ 4
Kleur
(1)
(2)
(2)
Materiaal
(2)
(1)
(1)
Merk
(2)
(2)

Sigarettendoosjes bedrukken

Wanneer je op zoek bent naar een relatiegeschenk of promotiemiddel denk je misschien niet direct aan sigarettendoosjes. Toch kunnen deze artikelen hier uitstekend voor gebruikt worden, aangezien ze over een relatief groot drukoppervlak beschikken, waardoor je in principe iedere bedrukking die je in gedachte hebt kunt realiseren. Daarnaast maken we bij Lavista gebruik van verschillende druktechnieken en uiteraard kunnen we je hier advies over geven wanneer je geïnteresseerd bent in sigarettendoosjes bedrukken.

Het formaat

Het formaat van de sigarettendoosjes uit ons assortiment sluit perfect aan op het formaat van een pakje sigaretten. Al kartonnen sigarettenpakjes worden tegenwoordig in een neutrale kleur, zonder zichtbare merkafbeelding en inclusief afschrikwekkende foto’s geproduceerd. Dit maakt de pakjes natuurlijk onaantrekkelijk, maar gelukkig het mogelijk om hier verandering in aan te brengen, namelijk door jouw sigarettendoosjes te bedrukken. In plaats van afschrikwekkende foto’s wordt het dan ook mogelijk om jouw organisatie te promoten. Wel willen we benadrukken dat we het natuurlijk niet aanmoedigen om te roken, maar mocht je organisatie in deze branche actief zijn deze artikelen een uitstekende oplossing om extra zichtbaarheid te genereren.

Verschillende opdrukmogelijkheden

Bij Lavista houden we ons al jarenlang bezig met het bedrukken van allerlei soorten artikelen. Hiervoor maken we dan ook gebruik van uiteenlopende druktechnieken, zoals bijvoorbeeld de zeefdruk of digitale prints. Hiernaast zijn we echter ook in staat om de metalen sigarettendoosjes te graveren voor een luxere uitstraling. Welke druktechniek we ook hanteren, wij kunnen je verzekeren dat wij jouw sigarettendoosjes bedrukken of graveren in de hoogst mogelijke kwaliteit, waardoor jouw bedrijf een indrukwekkende indruk zal achterlaten.

Maak je eigen design

Sigarettendoosjes bedrukken is via de webwinkel van Lavista kinderlijk eenvoudig. We hebben namelijk een eigen ontwerpmodule ontwikkeld, waardoor het voor iedereen mogelijk is om een bedrukking naar wens te ontwerpen. Je upload bijvoorbeeld een logo, afbeelding of andere opdruk naar wens en voegt hier vervolgens tekst in een lettertype naar keuze aan toe. Op het moment dat je ontwerp compleet is reken je af en dan gaan wij vervolgens aan de slag met het maken van een proefdruk. Door middel van deze proefdruk wordt het mogelijk om te controleren of het ontwerp dat wij hebben uitgewerkt naar wens is. Natuurlijk is het in dit geval altijd mogelijk om eventuele op- of aanmerkingen aan ons door te geven, waarna wij het ontwerp aanpassen. Zodra we akkoord hebben op de proefdruk gaan we zo spoedig als mogelijk aan de slag met de sigarettendoosjes bedrukken.

Klantenservice

Het spreekt natuurlijk voor zich dat we bij Lavista beschikken over een uitstekende klantenservice die in staat is om al je vragen over sigarettendoosjes bedrukken te beantwoorden. Wacht dan ook niet om contact met ons op te nemen en stel je vragen telefonisch of per e-mail. Telefonisch contact opnemen is mogelijk tijdens kantoortijden door te bellen naar 0344-745109. Liever mailen of contact opnemen buiten kantoortijden? Stuur dan je vraag door naar verkoop@lavista.nl. Uiteraard zullen wij ons uiterste best doen om al je vragen zo spoedig en duidelijk te beantwoorden. Hierdoor blijft niets aan de verwachting over wanneer je kiest voor Lavista om sigarettendoosjes te bedrukken.

Veelgestelde vragen

Het aantal sigaretten dat in een sigarettendoosje past, varieert, maar in de meeste standaard doosjes kun je 20 sigaretten bewaren.

Een sigarettendoosje kan sigaretten beschermen tegen beschadiging en zorgen voor een stijlvolle manier om ze te dragen. Ze kunnen ook gepersonaliseerd worden met bedrukking of gravering.

Sigarettendoosjes worden vaak gemaakt van materialen zoals metaal of rubber, afhankelijk van het type doosje en het gewenste ontwerp.