Sigarettendoosjes bedrukken

Sigarettendoosjes bedrukken om deze te schenken aan zakenrelaties is perfect als je een tabakszaak of tabakswinkel hebt. Je verkoopt rookwaren en wat is er dan leuker om in dat thema te blijven en met sigarettendoosjes bedrukken reclame te maken. Uiteraard zijn er naast tabaksspeciaalzaken tal van andere bedrijven waar bedrukte sigaretten doosjes ideaal zijn om als stijlvol relatiegeschenk uit te delen. Het is ook leuk om er een combinatie van te maken met het weggeven van aanstekers. Wij bieden je wat dat betreft volop mogelijkheden en ook diverse opties voor het bedrukken van sigarettendoosjes.Sigarettendoosje ZORR

Sigaretten doosje Formula
Sigaretten doosje Formula zwart
Sigaretten doosje
KleurSigarettendoosjes bedrukken met logo

Bij het weggeven van een relatiegeschenk is het natuurlijk ideaal om je bedrijf ermee te promoten. Dat kan door sigarettendoosjes te bedrukken met je logo, met je bedrijfsnaam of een combinatie van beide. Inclusief of exclusief een creatieve tekst. Een groot voordeel van sigarettendoosjes bedrukken als relatiegeschenk is dat het niet zomaar een weggeefcadeautje is. Het is namelijk een stijlvol geschenk dat je aanbiedt aan relaties of klanten. Dat maakt indruk en bovendien is het een praktisch cadeau dat rokers dagelijks meerdere keren gebruiken. Elke keer als er een sigaret wordt opgestoken, komt het doosje tevoorschijn en is je logo, bedrijfsnaam of tekst te zien.

Geschikt voor standaard pakje sigaretten

De meeste rokers maken gebruik van een standaard pakje sigaretten en daar zijn onze sigarettendoosjes dan ook qua formaat op afgestemd. Alle kartonnen sigarettenpakjes met sigaretten zijn tegenwoordig in een neutrale kleur zonder zichtbare merkafbeelding en met afschrikwekkende foto’s afgebeeld. Dat maakt de pakjes op zichzelf onaantrekkelijk, maar daar heb jij met ons een oplossing voor. Sigarettendoosjes bedrukken als relatiegeschenk zorgt voor een stijlvol omhulsel van de standaard pakjes sigaretten. Daar kunnen rokers mee voor de dag komen.

Sigarettendoosje bedrukken voor losse sigaretten

Naast de sigarettendoosjes om een compleet pakje sigaretten in te bewaren en mee te nemen, bieden wij je nog een optie voor sigarettendoosjes bedrukken. Wij hebben in ons aanbod namelijk sigarettenetuis beschikbaar om losse sigaretten in stijl te bewaren. Een voorbeeld als Zorr sigarettenetui is wat dat betreft bijzonder stijlvol uitgevoerd en gemaakt van metaal. Hierdoor ontstaat er een extra luxe uitstraling. Bovendien is het mogelijk om er een nog exclusiever cadeau van te maken door je logo erin te laten graveren.

Tip: combineer de sigarettendoosjes met een bedrukte asbak of bedrukte aanstekers. Hierbij heb je de keuze uit verschillende soorten, zoals BIC aanstekers, goedkope aanstekers of metalen aanstekers.

Graveren, zeefprint of digitale print

Naast het graveren van metalen doosjes maken wij voor het bedrukken van sigarettendoosjes gebruik van verschillende druktechnieken. Digitale print voorziet bijvoorbeeld in de optie om een full color logo rechtstreeks op het sigarettendoosje te printen. Zeefdruk is een bekende druktechniek die onder meer toe te passen is voor het bedrukken van sigarettendoosjes. Hierbij maken wij gebruik van een zeefdrukraam met gaas, uv-licht en drukinkt. Bij het graveren, maken wij gebruik van een laser om er haarscherpe details mee aan te brengen. De computer stuurt bij deze moderne manier van graveren de laser aan.

Bestellen vanaf 100 stuks

Het standaard aantal bij sigarettendoosjes bedrukken, begint vanaf 100 stuks. De prijs per stuk daalt naarmate het gewenste aantal stijgt. Het verschil in prijs bedraagt bij zeefdruk bijna de helft als je bijvoorbeeld een grote bestelling plaatst van 2.000 stuks. Overigens is er eveneens verschil in kosten bij het bedrukken van sigarettendoosjes als het om de uitvoering gaat. Zo betaal je voor een logo of tekst in vier kleuren op basis van zeefdruk meer, dan wanneer je voor een uitvoering in twee kleuren kiest. Op deze manier is het dan ook mogelijk om goedkoop sigarettendoosjes te laten bedrukken door rekening te houden met de druktechniek en kleuruitvoering.

Binnen 8 werkdagen verzonden

Na je bestelling of akkoord gaan met een gepersonaliseerde offerte die wij je op aanvraag toesturen, ontvang je per email een drukproef. Goedgekeurd? Dan bedrukken wij het gewenste aantal sigarettendoosjes en versturen wij deze binnen acht werkdagen.