Hotel slippers bedrukken

Wil je gasten en bezoekers van jouw hotel, appartement of AirBnB een leuk aandenken meegeven? Laat dan hotel slippers bedrukken. Naast het bieden van bescherming en comfort, helpen ze ook om de hygiëne te handhaven. Ze zijn verkrijgbaar in alle maten, in modellen met een gesloten of open teen en in alle denkbare kleuren. Je kunt de hotel slippers laten bedrukken met een logo, naam of eigen ontwerp. Met bedrukte hotel slippers kom je niet alleen professioneel over, maar maak je ook reclame voor je hotel of verblijft!Paar slippers, open teen zwart

Paar slippers, open teen
  • Drukmethode: Zeefdruk
  • Drukafmeting: 70x70
  • Leverbaar in 4 kleuren

v.a. € 1.54

Paar slippers, dichte teen wit

Paar slippers, dichte teen
  • Drukmethode: Zeefdruk
  • Drukafmeting: 70x60

v.a. € 1.92

Prijs per stuk
€ 1.5€ 2
Kleur
(1)
(1)

Waarom kiezen voor bedrukte hotel slippers?

Bedrukte hotel slippers worden door luxe hotels vaak gratis beschikbaar gesteld aan hun gasten. Het is een manier om de voeten comfort, hygiëne en bescherming te bieden, bijvoorbeeld bescherming tegen een harde vloer, comfort bij een koude ondergrond en hygiëne tegen viezigheid. Door hotel slippers met logo of hotel slippers met naam beschikbaar te stellen, laat je ook een professionele indruk achter als hotel. Gasten kunnen deze bedrukte slippers na hun verblijf meenemen en gebruiken, wat helpt bij het versterken van de merkherkenning van het hotel.

Hotel slippers met open of dichte teen

Je hebt bij Lavista de keuze uit hotel slippers met open teen of hotel slippers met dichte teen. We bespreken de verschillen, zodat jij de juiste keuze kunt maken.

Hotel slippers met open teen hebben een open ontwerp aan de voorkant. De tenen zijn zichtbaar als ze gedragen worden. Dit betekent dat de slippers met open teen meer luchtig zijn en vaak gebruikt worden in warmere oorden of in situaties waarin ventilatie welkom is, bijvoorbeeld na een bezoekje aan het zwembad of de sauna van het hotel.

Bij hotel slippers met een gesloten teen zijn de tenen niet zichtbaar als de slippers gedragen worden. De voorkant is dus volledig gesloten, net als bij een schoen. Hotel slippers met dichte teen bieden iets meer bescherming en zijn warmer.

Welk model het beste bij jouw wensen en behoeften past, is afhankelijk van je persoonlijke voorkeur. Wij kunnen beide modellen hotel slippers bedrukken met een logo of andere opdruk. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor andere slippers, zoals teenslippers of badslippers bedrukken.

In iedere gewenste maat: passend voor iedere voet

Onze hotel sloffen of hotel pantoffels worden geleverd in iedere gewenste maat. Zo zijn de slippers voor hotels passend voor alle voeten. Het is goed om te weten dat wij twee standaard maten hebben die passend zijn voor 90% van de mensen, namelijk maat 37 tot en met 40 en maat 41 tot en met 44. Wil je toch liever andere schoenmaten? Neem dan contact met ons op.

Gekleurde hotelslippers met logo: kies zelf de kleur

We hebben hotel slippers met een open of gesloten teen in een groot aantal kleuren. De meeste basiskleuren houden wij op voorraad, zodat wij deze snel en bedrukt kunnen leveren. Je kunt dan denken aan de kleuren wit, zwart, blauw, geel, rood en oranje. Wil je liever hotel slippers in een speciale kleur, bijvoorbeeld een PMS kleur uit je branding? Dan kun je op maat gemaakte hotel slippers laten maken. Zo heb je altijd een passende kleur en een juiste type hotel slipper. Je kunt de gekleurde hotel slippers bedrukken met een eigen ontwerp opdruk.

Hotel slippers laten bedrukken met logo of naam

Wil je reclame of promotie maken met bedrukte slippers? Dan is het laten bedrukken van hotel slippers een aanrader. Je kunt de hotel slippers laten bedrukken met een naam, logo, stukje tekst of ander ontwerp opdruk. Deze opdruk plaatsen wij normaal gesproken op de bovenkant van de hotel slippers, zodat de bedrukking opvalt. Optioneel is het mogelijk om een opdruk op het voetbed te plaatsen, alleen is deze niet zichtbaar als gasten de hotel slippers met logo dragen en bovendien is de opdruk gevoelig voor slijtage door het aan- en uitdoen.

Wil je meer weten over hotelslippers bedrukken?

Wil je meer weten over hotelslippers bedrukken of heb je nog andere vragen? Onze klantenservice helpt je graag verder. Contact opnemen is eenvoudig en kan door te bellen naar 0344 – 745109, een e-mail te sturen naar verkoop@lavista.nl, een bericht via WhatsApp of door gebruik te maken van chat!