Badslippers bedrukken

Op zoek naar een fantastisch geschenk voor in de zomer of in huis? Laat dan badslippers bedrukken. Met de kenmerken brede wreefband en het voorgevormde voetbed zijn deze badslippers een waar genot voor de voeten. Ze zijn verkrijgbaar in iedere gewenste maat (ook een mix) en alle denkbare kleuren. Je kunt de badslippers laten bedrukken op het voetbed, de band en/of de zijkant, bijvoorbeeld met een logo, naam of eigen ontwerp. Met bedrukte badslippers geef je een relatiegeschenk of cadeau weg dat het gehele jaar door gedragen kan worden!Kanger Strand Slippers Wit

Kanger Strand Slippers
 • Drukmethode: Tampondruk
 • Bedrukking in maximaal 2 kleuren
 • Drukafmeting: 50 x 35 mm
 • Maten: 36-38, 37-39, 39-41, 41-43, 42-44
 • Leverbaar in 3 kleuren

v.a. € 6.16

Slippers anti-slip maat 36/37 Kolam wit

Slippers anti-slip maat 36/37 Kolam
 • Drukmethoden: Zeefdruk en Blinddruk
 • Leverbaar in 3 kleuren

v.a. € 7.89

Slippers anti-slip maat 38/39 Kolam wit

Slippers anti-slip maat 38/39 Kolam
 • Drukmethoden: Zeefdruk en Blinddruk
 • Leverbaar in 3 kleuren

v.a. € 7.89

Slippers anti-slip maat 40/41 Kolam wit

Slippers anti-slip maat 40/41 Kolam
 • Drukmethoden: Zeefdruk en Blinddruk
 • Leverbaar in 3 kleuren

v.a. € 7.89

Slippers anti-slip maat 42/43 Kolam zwart

Slippers anti-slip maat 42/43 Kolam
 • Drukmethoden: Zeefdruk en Blinddruk
 • Leverbaar in 3 kleuren

v.a. € 7.89

Slippers anti-slip maat 44/45 Kolam zwart

Slippers anti-slip maat 44/45 Kolam
 • Drukmethoden: Zeefdruk en Blinddruk
 • Leverbaar in 3 kleuren

v.a. € 7.89

Prijs per stuk
€ 6.1€ 7.9
Kleur
(4)
(2)
Materiaal
(6)

Bedrukte badslippers in alle kleuren

Onze badslippers zijn verkrijgbaar in alle denkbare kleuren. Dat biedt je de mogelijkheid om een kleur te kiezen die in lijn is met je branding, zodat alleen het uiterlijk van badslippers al voor herkenning zorgt. Je kunt kiezen voor badslippers die volledig in een kleur zijn, maar je kunt ook kiezen voor badslippers met wreefband in een andere kleur. Op deze manier kun je verschillende kleuren, bijvoorbeeld twee belangrijke kleuren afkomstig uit je huisstijl, combineren in het ontwerp van de badslippers. Wil je een zwarte voetbed met een rode band? Of de volledige badslippers in een speciale PMS kleur? Alles is mogelijk, want je kunt bij ons je eigen badslippers ontwerpen en bedrukken.

In maten voor jong en oud (ook een mix)

Het kiezen van de juiste maat badslippers is een lastige opgave. Zeker als je nog niet precies weet aan wie je de badslippers gaat uitdelen als geschenk of cadeau. Je wilt dan eigenlijk van iedere schoenmaat een paar slippers bedrukken, zodat je voor iedereen een passende maat hebt.

Bij Lavista bieden wij je die mogelijkheid, want bij ons is het mogelijk om een mix van maten te bestellen, bijvoorbeeld badslippers bedrukken 10 stuks van maat 39/40, 41/42 en 43/44. Dit zijn de meest gangbare maten, zodat de kans groot is dat ze passend zijn voor jouw doelgroep. Bestaat jouw doelgroep uit kinderen, dan kun je ook voor kleinere maten kiezen, zoals maat 33/34, 35/36 of 37/38. Als je nog niet precies weet wie de badslippers met logo zullen ontvangen, dan zul je een voorzichtige inschatting moeten maken.

Weet je wel van te voren welke maten je nodig hebt, bijvoorbeeld omdat je de maten hebt opgevraagd bij je personeel of leden van jouw voetbalvereniging, dan kun je deze gewoon aan ons doorgeven en gaan wij aan de slag!

Badslippers laten bedrukken met eigen ontwerp

Na het kiezen van de kleuren en maten, is het belangrijk om na te denken over de opdruk die je op de badslippers wilt laten bedrukken. Wij kunnen badslippers bedrukken met ieder gewenst ontwerp, zoals een logo, bedrijfsnaam, afbeelding, nummer, stukje tekst of eigen ontwerp opdruk. De bedrukking die je kiest zal afhankelijk zijn van hetgeen dat je wilt bereiken met het uitdelen van gepersonaliseerde badslippers. Wil je naamsbekendheid genereren? Dan zijn badslippers met logo of badslippers met naam de juiste keuze.

Posities van de opdruk

Je kunt bij ons badslippers laten maken met een opdruk op verschillende posities, zoals de band, de zijkanten en het voetbed. We bespreken de voor en nadelen van de opdrukposities.

 • De meest gekozen positie in de brede wreefband. Deze band springt in het oog, waardoor jouw opdruk zeker zal opvallen.
 • Ook de zijkanten van het voetbed kunnen bedrukt worden, zowel aan de binnen- als de buitenkant. Het is een subtiele manier om een naam of logo onder de aandacht te brengen. Een opdruk aan de buitenzijde zal het meest opvallen.
 • Tot slot kun je kiezen voor een opdruk op het voetbed. Deze is alleen zichtbaar als de badslippers worden aangetrokken of als ze ongedragen op de mat staan. Een bedrukking op het voetbed is gevoelig voor slijtage, omdat je voet iedere keer over de opdruk wrijft.

Het is mogelijk om meerdere posities en verschillende opdrukken te combineren op de gepersonaliseerde badslippers, zoals een badslippers met bedrijfslogo op de wreefband en een bedrijfsnaam op de zijkanten van het voetbed. Wil je badslippers bedrukken goedkoop? Kies dan voor alleen een opdruk op de band.

Druktechnieken om uit te kiezen: print, diepdruk of relief

Onze badslippers hebben uitgebreide bedrukkingsmogelijkheden. Je kunt niet alleen diverse opdrukken combineren op verschillende posities, maar je kunt ook de druktechniek kiezen voor als wij een opdruk op de brede band moeten realiseren. Voor het laten bedrukken van badslippers heb je de keuze uit de volgende druktechnieken:

 1. Een rechtstreekse digitale print. Deze digitale print maakt het mogelijk om de gewenste opdruk in full colour aan te brengen op de wreefband van de badslippers. Een full colour bedrukking is bij de andere technieken niet mogelijk.
 2. Reliëfdruk. Bij deze techniek wordt de opdruk verhoogd of verlaagd aangebracht op de band van de badslippers. Dit zorgt voor een voelbare textuur. Je kunt de reliëfdruk van kleur voorzien, zodat het ontwerp visueel aantrekkelijk wordt.
 3. 3D druk. Vergelijkbaar met een reliëfdruk, maar bij een 3D druk is direct duidelijk dat het ontwerp bovenop de band ligt. Het resultaat is een opdruk die eruit springt en een gevoel van diepte geeft. Het zorgt voor een uniek resultaat.

Meest gekozen is een rechtstreekse print, omdat dit de goedkoopste druktechniek is en je daardoor de stukprijs van de bedrukte badslippers laag kunt houden. Ook een reliëfdruk wordt regelmatig gekozen, want bij deze techniek is de opdruk nauwelijks gevoelig voor slijtage en dat zorgt ervoor dat jouw bedrijfsnaam, merk of logo voor langere tijd zichtbaar zal zijn.

Wil je meer weten over badslippers?

Wil je meer weten over badslippers of heb je nog andere vragen? Of wil je graag andere soorten slippers, zoals hotel slippers bedrukken? Onze klantenservice helpt je graag verder. Contact opnemen is eenvoudig en kan door te bellen naar 0344 – 745109, een e-mail te sturen naar verkoop@lavista.nl, een bericht via WhatsApp of door gebruik te maken van chat!