Mutsen bedrukken

Bij de matrijs leveren wij relatiegeschenken tegen de scherpste prijs. wij zijn onderdeel van een groot relatiegeschenken bedrijf en bieden u een ruim aanbod aan gift en promotieartikelen.

Mutsen bedrukken

Met de herfst en winter voor de deur komt een muts wellicht goed van pas! Een muts beschermt u tegen de kou en zorgt er daarbij voor dat u bestand bent tegen de regen of sneeuw in deze seizoenen. Een muts komt niet alleen van pas voor uzelf, ook voor uw organisatie kan een muts erg handig zijn. Heeft u al eens gedacht aan het uitdelen van bedrukte mutsen aan zakenpartners of medewerkers? Een bedrukte muts is een origineel cadeautje en helpt u bij het vergroten van uw naamsbekendheid. Als organisatie kan het behoorlijk lastig zijn om uw naamsbekendheid te vergroten. Bij Lavista Relatiegeschenken bieden we u de mogelijkheid om verschillende soorten mutsen te bestellen. Hierbij kunt u kiezen uit verschillende modellen en kleuren, zodat u altijd een muts vindt die aansluit bij de huisstijl van uw organisatie.

Verschillende soorten mutsen bedrukken

Lavista Relatiegeschenken biedt standaardmutsen, feestmutsen en mutsen in bepaalde thema’s, die vaak in verschillende kleuren besteld kunnen worden. Daarbij is het na het selecteren van de gewenste muts mogelijk om uw bedrijfsnaam of logo op de muts te laten drukken. Zo wordt een muts nog persoonlijker en zullen meer mensen uw bedrukte mutsen zien! Een muts kom altijd van pas, waardoor de kans erg groot is dat ontvangers de muts tijdens de koude herfst- en winterdagen zullen dragen.

Naast de warme mutsen voor de herfst en winter biedt Lavista Relatiegeschenken papieren feestmutsen. Deze feestmutsen kunt u bij een festival uitdelen, bij een beurs aan bezoekers geven of bijvoorbeeld tijdens een bedrijfsfeestje voor medewerkers gebruiken. Net als met de warme mutsen kunt u ook met een bedrukte feestmuts werken aan het vergroten van uw naamsbekendheid.

Combineer een bedrukte muts

Een bedrukte muts is erg goed te combineren met andere relatiegeschenken. Maak bijvoorbeeld een leuk winterpakket, waarbij u de bedrukte muts combineert met een goede fles wijn, een leuke sjaal en bijvoorbeeld kerstkransjes. Dit is een veel origineler relatiegeschenk dan alleen een fles wijn of een pakketje met kaarsen en kaarshouders. Om het kerstpakket nog origineler te maken, kunt u het kerstpakket van een persoonlijke boodschap voorzien. Des te persoonlijker en origineler een relatiegeschenk voor zakenpartners of medewerkers maakt, des te groter wordt de kans dat er over uw relatiegeschenk gesproken zal worden. Dit bevordert logischerwijs de naamsbekendheid van uw onderneming!

Tip: de bedrukte mutsen zijn niet alleen leuk om aan zakenpartners te geven, u kunt ze zelf ook dragen!