Waterflesjes bedrukken / bedrukt met logo

Voor goedkope waterflesjes neem contact met ons op. Wij produceren in onze eigen fabriek en kunnen dan ook ook tegen de scherpste prijzen van Nederland leveren.

Bedrukte waterflesjes

Heeft u er wel eens aan gedacht om waterfles te laten bedrukken? Met deze populaire dorstlesser maakt uw bedrijf een professionele en blijvende indruk. Gezien de hoge verkoopcijfers van waterflesjes bent u met bedrukte waterflesjes verzekerd van een welkom relatiegeschenk of promotieartikel dat de ontvanger bij zal blijven.

Koffie en theezakjes laten bedrukken

Biedt uw bezoekers of relaties bedrukte koffie en theeproducten en maak een blijvende indruk. Van zakjes oploskoffie met opdruk tot luxe sets theezakjes, binnen ons ruime aanbod koffie en thee artikelen vindt u het juiste product om te laten bedrukken. Koffie en thee zijn in Nederland nog steeds de meest genuttigde warme dranken die aan populariteit blijven winnen. Naast de bekende koffie en thee producten bieden wij ook suikerzakjes aan perfect voor bijvoorbeeld onderweg!

Bidons bedrukken

Wilt u een blijvende indruk achterlaten met een luxe artikel als promotiegeschenk? Kies dan voor onze bidons met uw eigen logo of boodschap. Een bidon is leuk om weg te geven bij bijvoorbeeld een aankoop, of kan prima onderdeel uitmaken van een cadeaupakket. Kies voor een promotieartikel van grote klasse met bedrukte bidons.