bordjes van karton bedrukken

Bordjes van karton bedrukken om als reclamemateriaal voor je bedrijf te gebruiken. Kartonnen bordjes komen tijdens vele evenementen van pas en zijn perfect om als promotiemateriaal voor je bedrijf in te zetten. Wij maken deze milieuvriendelijke bordjes geheel naar wens met je eigen logo, bedrijfsnaam, afbeelding of tekst. Een combinatie hiervan is bij bordjes van karton bedrukken natuurlijk ook mogelijk. Ons aanbod is gevarieerd met borden in allerlei designs. Kies simpelweg je eigen favoriet en bestel goedkope bordjes van karton met de gewenste bedrukking.Bordjes van karton rechthoek 13x24 cm
Bordjes van karton vierkant 20 cm
Bordjes van karton ø 17 cm
Bordjes van karton ø 23 cm
Bordjes van karton ø 17 cm kleine oplage
Bordjes van karton rechthoek 13x24 cm kleine oplage
Bordjes van karton vierkant 20 cm kleine oplage
Bordjes van karton ø 23 cm kleine oplage

Bordjes van karton bedrukken: optimaal gemak

Het heeft een optimale impact als je bordjes van karton laat drukken met je logo, afbeelding of creatieve tekst. Bovendien ben je verzekerd van optimaal gemak, want bordjes van karton bedrukken, doe je voor eenmalig gebruik. Er komt dan ook geen afwas aan te pas, want na gebruik zijn de bedrukte kartonnen bordjes snel en gemakkelijk te verzamelen en weg te gooien.

Populair in gebruik met grote impact

Kartonnen bordjes zijn populair tijdens allerlei evenementen, van barbecues tot festivals en van foodtruckfestijnen tot bedrijfsfeesten. Ook als bedrijf in de catering of in branche voor maaltijden bezorgen, geldt dat bordjes van karton bedrukken natuurlijk een prima combinatie vormt. Niet alleen om je klanten met eten van wegwerpborden gemak te bieden, maar ook om de naamsbekendheid van je bedrijf te vergroten. De borden die wij beschikbaar hebben, zijn voorzien van een witte rand. Bij het toepassen van kleuren komt je logo of tekst daarom extra opvallend in beeld.

Bordjes van karton bedrukken: rond, vierkant of rechthoekig design

Wij bieden jou voor bordjes van karton bedrukken de keuze uit verschillende designs. Naast de populaire ronde wegwerpborden heb je tevens de mogelijkheid om vierkante of rechthoekige kartonnen borden te laten bedrukken. Je kan de keuze maken op basis van je voorkeur voor een vorm, maar ook aan de hand van het eten dat je erop serveert. Ook kan je met de beschikbare ruimte en vorm rekening houden om je logo, tekst of afbeelding perfect naar voren te laten komen. De kartonnen bordjes zijn namelijk in verschillende formaten beschikbaar, zoals met een doorsnee van 17 cm of diameter van 23 cm voor ronde bordjes net als met een formaat van 13x24 cm voor rechthoekige exemplaren.

Kleine oplage of grote oplage: vanaf 100 stuks of vanaf 1.000 stuks

De offset druktechniek is de beste manier om bij een grote oplage voor bordjes van karton bedrukken je logo perfect in beeld te brengen. Wij gebruiken voor deze drukmethode vanaf 1.000 stuks een aluminium plaat en brengen daarop het af te drukken beeld aan. Deze offsetplaat maken wij vervolgens vochtig, waarbij uitsluitend het niet-beeld vocht opneemt. Na het aanbrengen van de vettige inkt die dus alleen wordt opgenomen door het beeld, is het mogelijk om de afdruk te maken. Bij een oplage vanaf 100 stuks kiezen wij voor de toepassing van digitale print, want dat is kostenefficiënt het voordeligst. Bovendien is het bij digitale print mogelijk om kleurovergangen of verlooptinten te bedrukken net als een full colour logo rechtstreeks aan te brengen is.

Verzending binnen 8 werkdagen

Plaats je online een opdracht voor goedkope bordjes van karton bedrukken dan zorgen wij voor een snelle levering. Het is belangrijk dat de opdruk goed wordt afgedrukt en daarom krijg je van ons per email eerst een digitale drukproef. Na je akkoord gaat de termijn van verzending binnen acht dagen in.

Direct bestellen of offerte aanvragen

De keuze is aan jou: je kan kiezen voor het direct plaatsen van een bestelling of je vraagt eerst een offerte aan. Het aanvragen van een offerte voor bordjes van karton bedrukken is vrijblijvend en gratis. Je krijgt van ons dan zo snel mogelijk een gepersonaliseerde prijsopgave toegezonden. Bestel je online direct dan gaan wij voor je aan de slag en ontvang je op korte termijn een digitale drukproef per email.

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het plaatsen van een bestelling of wil je wat vragen over bordjes van karton bedrukken? Neem dan gerust contact op met Lavista Relatiegeschenken. Wij helpen je graag verder en dat kan naar jouw voorkeur telefonisch, via de chat of door een email te sturen.