Fanklappers bedrukken

Fanklappers bedrukken die bedoeld zijn om lawaai te maken met als voordeel dat alle aandacht daar naartoe gaat. Het zijn feestartikelen die speciaal bedoeld zijn om op een gemakkelijke manier mee te applaudisseren en geluid te maken ter aanmoediging. Bijvoorbeeld in een vol voetbalstadion of tijdens een wielerwedstrijd. Lavista Relatiegeschenken maakt fanklappers bedrukken al tot een feestje met een divers aanbod om je eigen favoriet te kiezen.Torres Opblaasbare Klapper 2 Stuks Wit

Maracana Clapper Oranje

Fanartikel handklapper wit

Fanklappers bedrukken: laat van je horen

Bij de keuze voor fanklappers bedrukken, krijg je een promotiemiddel in handen waarmee je echt van je laat horen. Jouw logo, afbeelding of tekst komt er namelijk op te staan, zodat je bedrijf gezien en gehoord wordt. Het klappen met fanklappers is kinderlijk eenvoudig en het geluid dat eruit voortkomt, werkt aanmoedigend. Wil je op een effectieve manier reclame maken tijdens evenementen met publiek? Laat dan fanklappers bedrukken door Lavista Relatiegeschenken.

Logo op fanklappers bedrukken: vergroot je naamsbekendheid

Het spreekt voor zich dat als er honderden mensen in het publiek staan met fanklappers waar je logo op staat dat je naamsbekendheid in één keer groter wordt. Toeschouwers van een wedstrijd of ander evenement vinden het fantastisch om als fan de eigen favoriet toe te juichen. Het gebruik van stadionklappers is wat dat betreft ideaal, omdat fans daardoor de aanmoediging met lawaai extra kracht bijzetten. Je maakt niet alleen indruk met het beschikbaar stellen van bedrukte handklappers, maar treft een veel groter bereik.

Kies je favoriet

Op het gebied van fanklappers bedrukken, hebben wij verschillende opties beschikbaar. Je kan bijvoorbeeld de keuze maken voor onze opblaasbare klappers of voor fanklappers die met één hand vast te houden zijn. De opblaasbare variant bestaat uit twee klappers die geschikt zijn voor eenmalig gebruik. Deze maken lawaai door in elke hand een klapper te houden en deze tegen elkaar te slaan. De plastic handklappers zijn vaker te gebruiken en houd je in één hand om daarna op de andere hand het applauseffect te realiseren.

Zeefdruk bij opblaasbare klappers

Er zijn twee verschillende drukmethoden van toepassing bij fanklappers bedrukken. Het hangt van de keuze van je favoriet af, welke techniek wij gebruiken. Wil je de opblaasbare klappers laten bedrukken met je logo of tekst? In dat geval passen wij de zeefdruk toe om de opdruk perfect af te drukken. De reden waarom wij deze drukmethode gebruiken bij opblaasbare klappers is omdat deze techniek geschikt is om te bedrukken op een niet vlakke ondergrond. Het ontwerp komt op het gaas van een zeefdrukraam en er is sprake van belichting om het beeld van drukinkt te voorzien dat op de klapper terechtkomt.

Tampondruk voor plastic fanklappers

Bij het bedrukken van plastic fanklappers gebruiken wij tampondruk als drukmethode. Tampondruk is namelijk een stempeltechniek die geschikt is om toe te passen op egaal materiaal. Wij zorgen daarom altijd voor het beste resultaat met het bedrukken van reclame op handklappers door de ideale druktechniek toe te passen. Bij tampondruk komt het ontwerp op een metalen plaatje te staan, waarna de opdruk op de plastic klappers is over te brengen. Deze methode betreft een stempeltechniek die wat dat betreft te vergelijken is met het stempelen met een rubberen stempel.

Goedkoop bedrukt vanaf 250 stuks

Fanklappers bedrukken vanaf 250 stuks met keuze uit allerlei kleuren of met de optie voor een witte basis te kiezen. Een oplage van 250 stuks is het minimale aantal voor het bedrukken van de klappers, waarbij de prijs per stuk daalt als het te bestellen aantal toeneemt. Wil je een vol stadion laten klappen met fanklappers waar je logo op komt te staan? Dan bestel je er natuurlijk veel meer met mogelijkheden van 5.000 stuks. 10.000 stuks of meer. Overigens kan je rekening houden met de kosten door bijvoorbeeld voor een enkele kleur te kiezen. Een full colour logo brengt bijvoorbeeld hogere kosten met zich mee dan een kleur of twee kleuren.

Snelle levering: verzending binnen 8 dagen

Wij leveren snel nadat je akkoord hebt gegeven op de digitale drukproef die je per email van ons krijgt. Het is voor fanklappers bedrukken natuurlijk belangrijk dat je logo of andere opdruk er goed op komt te staan. Daarom ontvang je eerst een digitale proefdruk ter controle en verzenden wij na akkoord binnen acht dagen de levering.