Hoedjes van papier bedrukken

Hoedjes van papier bedrukken in full colour met daarop je logo of een leuke tekst. Dat is waar wij goed in zijn en voor allerlei bedrijven en organisaties uitvoeren. Bovendien heb je bij ons de keuze uit een gevarieerd assortiment met kartonnen feesthoedjes. Zo maak je simpel een keuze voor hoedjes van papier bedrukken, die je in kleine of grote aantallen bij ons goedkoop online bestelt.Hoedje full colour bedrukken | Piratencap
Hoedje bedrukken | Kroon | 65 x 10 cm
Hoedje bedrukken | Indianentooi | Full colour
Hoedje bedrukken | Puntmuts | Full colour
Hoedje piratencap | Full colour | Kleine oplage
Hoedje bedrukken | Indianentooi | kleine oplage
Kroonhoedjes bedrukken | Kleine oplage
Hoedje puntmuts bedrukken | digitale print

Hoedjes van papier bedrukken: feestelijk en origineel

Bij hoedjes van papier bedrukken denk je misschien vooral aan kinderen die trots als een pauw met een feesthoedje rondlopen. Dat is ook een prima gedachte, want als bedrijf dat bedrukte hoedjes uitdeelt aan kinderen, trek je de aandacht. Bovendien zijn ouders blij als kinderen blij zijn. Het feestelijke en originele karakter van papieren feesthoedjes beperkt zich echter niet alleen tot kinderen.

Iedereen een hoedje op

Er zijn tegenwoordig allerlei evenementen, waar volwassenen met een feestelijk hoedje rondlopen. Denk alleen al maar aan Koningsdag, waarop kroonhoedjes overal te zien zijn. Zo zijn er ook allerlei andere evenementen en festivals, waar feestelijke en originele hoedjes goed bij passen. Bijvoorbeeld tijdens een bedrijfsfeest om een jubileum van een bedrijf op feestelijke en originele wijze te vieren.

Kroonhoedjes, piratencaps en puntmutsen

Wij hebben je al verteld dat wij een gevarieerd assortiment hebben voor hoedjes van papier bedrukken. De variatie zit hem onder meer in het design van de hoedjes van karton. Naast hoedjes met het ontwerp van een kroon, zijn er ook piratencaps verkrijgbaar net als indianentooien. Deze passen onder meer perfect bij een themafeest, zoals een piratenfestival, zoals puntmutsen of punthoedjes voor elk type feest te gebruiken zijn.

Hoedjes van papier bedrukken: perfecte manier van reclame maken

Hoedjes van papier bedrukken met een eigen logo of tekst is uiteraard een perfecte manier om reclame voor je bedrijf te maken. De kartonnen feesthoedjes zijn zelfs een wandelende vorm van reclame, want iedereen kan ermee rondlopen. Deel de hoedjes van papier uit aan bezoekers van een evenement om je bedrijf of product in de menigte extra te laten opvallen. Uiteraard zorg je ervoor dat je medewerkers ook een hoedje van karton opzetten om het goede voorbeeld te geven.

Klein feest? Vanaf 100 stuks - Groot feest? Vanaf 1.000 stuks

Je kan op een klein feest of evenement groots uitpakken met hoedjes van papier bedrukken. Bij ons kan je al voor een oplage van 100 stuks terecht om er een echt feest van te maken, zoals voor de opening van je zaak of tijdens een jubileum. Wil je nog groter uitpakken dan voorzien wij in bedrukte hoedjes vanaf 1.000 stuks. Je kan echter ook gerust 15.000 hoedjes van papier laten bedrukken voor een festival of ander groot evenement. Je profiteert in elk geval altijd van staffelprijzen bij een toenemend aantal, want de kosten per stuk komen dan extra laag uit.

Offset of digitale print

Offset en digitale print zijn de druktechnieken die wij toepassen bij hoedjes van papier bedrukken. De digitale print is een perfecte drukmethode om te gebruiken bij kleine aantallen feesthoedjes, zoals vanaf 100 stuks. Bij grotere aantallen vanaf 1.000 hoedjes van papier bedrukken, passen wij de offset druktechniek toe.

Hoedjes van papier bedrukken: zo plaats je een bestelling

Wij hebben een simpel bestelproces, waarbij je eerst de lage prijs kan berekenen op basis van het gewenste aantal kartonnen feesthoedjes. De manier van bedrukking staat erbij vermeld. Daarna voeg je de bestelling toe aan je winkelmandje. Wil je nog verder winkelen? Wij hebben nog veel meer feestartikelen beschikbaar. Heb je hulp nodig bij je bestelling, bel ons dan gerust of stuur even een email.

Gratis offerte aanvragen ook mogelijk

Naast een eenvoudig bestelproces voorziet Lavista Relatiegeschenken in de mogelijkheid om gratis een offerte aan te vragen. Je krijgt dan een prijsopgave op basis van een gepersonaliseerde offerte met het scherpste aanbod.

Hoedjes van papier bedrukken bij Lavista Relatiegeschenken voor een scherpe prijs en met een snelle levertijd. Bestel snel of neem even contact op. Dan helpen wij je verder.