Bieropeners met sleutelhanger

Op zoek naar een goedkope weggever om reclame of promotie te maken, bijvoorbeeld op een beurs of evenement? Laat dan een bieropener sleutelhanger bedrukken. Met deze opener voor aan de sleutelbos ben je altijd voorbereid op een spontane borrel. Je hebt de keuze uit diverse modellen en kleuren, zodat er altijd wel eentje is die bij je stijl past. Wij kunnen de sleutelhanger bieropener bedrukken met een logo, naam of andere opdruk. Met een bedrukte bieropener sleutelhanger kies je voor effectieve branding, want je merk wordt gezien bij ieder biertje dat geopend wordt!Kaipi Flesopener Sleutelhanger Blauw

Kaipi Flesopener Sleutelhanger
 • Drukmethoden: Tampondruk en Lasergraveren
 • Drukafmeting: 20 x 20 mm
 • Leverbaar in 6 kleuren

v.a. € 0.45

Sleutelhanger | Flesopener | Gravering Zilver

Tao sleutelhanger met fles- en blikopener
 • Opdrukbaar in 4 methoden
 • Bedrukbaar in Full color
 • Leverbaar in 8 kleuren

v.a. € 0.45

Opener Grs Recycled Aluminium Sleutelhanger Groen

Opener Grs Recycled Aluminium Sleutelhanger
 • Drukmethode: Lasergraveren
 • Drukafmeting: 38 x 8
 • Leverbaar in 5 kleuren

v.a. € 0.51

Kushing Flesopener Zaklamp Zilver

Kushing Flesopener Zaklamp
 • Drukmethoden: Tampondruk en Lasergraveren
 • Drukafmeting: 35 x 6 mm
 • Leverbaar in 5 kleuren

v.a. € 1.41

Prijs per stuk
€ 0.4€ 1.5
Kleur
(2)
(1)
(1)
(3)
(1)
Materiaal
(1)
(3)
Merk
(1)

Bieropener sleutelhanger bedrukken: ideaal voor bierfestival

Een bieropener sleutelhanger bedrukken met je logo is een perfect geschenk om uit te delen tijdens allerlei verschillende evenementen, maar in het bijzonder tijdens een bierfestival. Je legt daarmee namelijk een directe link tussen je cadeau en het evenement. Je weet zeker dat de bezoekers bierliefhebbers zijn, omdat ze het bierfestival bezoeken. Bierfestivals worden door heel Nederland georganiseerd en daarbij draait het vaak om speciale bieren. Een bieropener sleutelhanger uitdelen aan de bezoekers van het bierfestival laat ze nog vaak aan het evenement terugdenken. Heb je een slijterij of bierbrouwerij, dan zijn de een goedkope flesopeners met logo natuurlijk eveneens een perfect promotiemiddel.

Bieropener sleutelhanger bedrukken: perfecte combinatie

Het is een perfecte combinatie om een bieropener sleutelhanger te bedrukken. Je hebt altijd een sleutelhanger bij met daaraan de sleutels voor je huis. Daarom is het ideaal om de sleutelhanger te combineren met een bieropener. Zo heb je altijd een opener bij je om een flesje bier te ploppen en dat komt tijdens vele gelegenheden goed uit. Bijvoorbeeld bij een verblijf op een camping, maar ook tijdens een gezellige barbecue bij iemand thuis of ander soort feest of gelegenheid, waar bierflesjes beschikbaar zijn. Bovendien biedt een sleutelhanger met bieropener natuurlijk ook gewoon de mogelijkheid om doppen van andere frisdrankflesjes te verwijderen. Een bieropener is wat dat betreft te gebruiken als een universele flesopener.

Bieropener met sleutelhanger: variatie in materiaal en kleur

Je krijgt bij ons een ruime keuze als je bieropeners met sleutelhanger wilt laten bedrukken. De variatie is aanwezig in het materiaal, zoals aluminium en gerecycled aluminium. De exemplaren van gerecycled aluminium zijn heel populair, omdat je hiermee als bedrijf ook aantoont dat je duurzame keuzes maakt. De variatie in kleur laat je gemakkelijk de keuze maken om met je bedrijfskleuren rekening te houden. Dat kan uiteraard ook met de bedrukking, zoals wanneer je een bieropener sleutelhanger full colour wilt laten bedrukken. Dan is een neutrale kleur achtergrond ideaal net als wanneer je wilt dat je logo in een specifieke kleur extra goed opvalt.

Wil je liever andere bedrukte flesopeners om reclame of promotiemateriaal te maken? Bekijk ons complete assortiment.

Bieropener sleutelhanger bedrukken: keuze uit verschillende druktechnieken.

Er is in ieder geval keuze genoeg uit de verschillende kleuren, maar ook als het om de bedrukkingstechniek gaat. Tampondruk en lasergraveren zijn daar voorbeelden van, maar het is ook mogelijk om voor doming of zeefdruk te kiezen bij een aantal bieropener sleutelhangers. Heb je een voorkeur voor een bepaalde druktechniek dan baseer je de keuze voor een bieropener sleutelhanger daar gemakkelijk op.

Speciale bieropener sleutelhanger bedrukken

Er zijn allerlei speciaalbieren, maar wij hebben ook speciale bieropeners om te bedrukken, zoals voor multifunctioneel gebruik. Bijvoorbeeld de sleutelhangers die niet alleen als flesopener dienen, maar ook te gebruiken zijn om blikken mee open te maken. Daarnaast zijn er opties om een bieropener sleutelhanger te bedrukken, waarbij er sprake is van een uitvoering met een zaklampje. Dat is handig als je in het donker op de camping buiten je caravan of tent een nieuw flesje drinken wilt halen of vanuit je tent op zoek gaat naar het toilet.

Bieropeners met sleutelhanger bestellen? Volg deze stappen!

 1. Ga naar de productpagina van de gewenste bieropeners met sleutelhanger.
 2. Vul het gewenste aantal in, zoals een kleine oplage of grote oplage.
 3. Kies de opdruk, zoals bieropener sleutelhanger met met logo of naam.
 4. Plaats bestelling in je winkelmandje.
 5. Rond het bestelproces af en upload de gewenste opdruk.
 6. Je ontvangt gratis een drukproef van de bieropener sleutelhanger met logo.

Wil je meer weten over bieropener sleutelhanger bedrukken?

Wil je meer weten over bieropener sleutelhanger bedrukken? Onze klantenservice helpt je graag verder. Contact opnemen is eenvoudig en kan door te bellen naar 0344 – 745109, een e-mail te sturen naar verkoop@lavista.nl, een bericht via WhatsApp of door gebruik te maken van chat!