Shotglazen bedrukken

Wil je op een fraaie manier een borreltje of shotje serveren aan je gasten, bezoekers of relaties, bijvoorbeeld in de horeca of bij een feest? Of zoek je naar een leuke toevoeging voor een borrelpakket als geschenk? Laat dan een van onze shotglazen bedrukken en promoot je merk op unieke wijze. Van goedkope shotglazen tot luxe borrelglazen, er is genoeg keuze. Of je nu kiest voor bedrukking of gravering, wij zorgen ervoor dat jouw logo of naam op prachtige wijze wordt afgebeeld op de shotglaasjes. Onze bedrukte shotglazen zijn een 'shot' in de roos als je reclame wilt maken, want ondanks het kleine formaat zorgt het voor een groot resultaat!Shot Glass 34 Ml Transparant

Shot Glass 34 Ml
  • Opdrukbaar in 3 methoden

v.a. € 1.34

Sublimatie borrelglas 44ml Songoblim transparant wit

Sublimatie borrelglas 44ml Songoblim
  • Drukmethoden: Tampondruk en Sublimatie
  • Bedrukbaar in Full color

v.a. € 1.35

Borrelglas, 28ml Songo transparant

Borrelglas, 28ml Songo transparant
  • Drukmethode: Tampondruk
  • Bedrukking in maximaal 4 kleuren
  • Drukafmeting: 25 x 30 mm

v.a. € 1.73

Classic Shot Glas 50 Ml Transparant

Classic Shot Glas 50 Ml
  • Opdrukbaar in 3 methoden

v.a. € 1.83

Schnapps setje bestaande uit 4 glazen en een plankje beige

Schnapps setje bestaande uit 4 glazen en een plankje
  • Drukmethode: Lasergraveren
  • Drukafmeting: 7 x 2 cm

v.a. € 5.18

Shotglazen bedrukken: klein logo grootse uitstraling

Een shotje glijdt er altijd wel in en verhoogt de feestvreugde van de aanwezigen. Waarom niet van de gelegenheid gebruikmaken om je logo in het klein op de shotglaasjes te laten bedrukken? Daarmee zorg je ervoor dat het kleine glaasje een grootse uitstraling krijgt, waarbij je bedrijfsidentiteit naar voren komt. Bovendien zorgt het voor het bevorderen van de eenheid van uitstraling van je merk. Shotglazen bedrukken is wat dat betreft een perfecte keuze. Het drankje, zoals een dropshot, wodkashot, tequilashot of sambucashot, is in een keer weg, maar het glas met je logo blijft bestaan.

Shotglazen bedrukken met keuze uit designs en druktechniek

Bij ons krijg je de mogelijkheid om uit verschillende shotglaasjes een keuze te maken. Hoe klein de glaasjes ook zijn, er is variatie in design. Ook de inhoudsmaat varieert van 28 ml tot 34 ml en van 44 ml tot 50 ml. Zo is er ook variatie van toepassing als het gaat om de druktechniek, waarbij shotglazen graveren een van de opties is. Hiervoor hebben wij onder meer een speciale set met de kleinste glaasjes beschikbaar. Naast shotglazen graveren, bieden wij ook de keuze om de shotglaasjes te bedrukken aan de hand van tampondruk, imitatie ets en keramiek transfer. Wil je de shotglazen full colour bedrukken, dan kan dat ook. Zo heb je een ruime keuze uit allerlei opties. Het is verder ook nog mogelijk om voor transparante shotglaasjes te kiezen of voor shotglazen bedrukken die met een speciale coating zijn uitgevoerd.

Heb je vragen over shotglaasjes met logo?

Wil je meer weten over shotglaasjes met logo of wil je andere glazen bedrukken met logo? Onze klantenservice helpt je graag verder. Contact opnemen is eenvoudig en kan door te bellen naar 0344 – 745109, een e-mail te sturen naar verkoop@lavista.nl, een bericht via WhatsApp of door gebruik te maken van chat. Shotglaasjes bedrukken? Dat doe je bij Lavista!