Champagne glazen bedrukken

Heb je iets te vieren en wil je daarop proosten? Of wil je jouw feest of evenement laten opvallen? Laat dan champagne glazen bedrukken en presenteer bubbels op de juiste manier aan je gasten! Bij ons vind je champagne glazen in diverse modellen en formaten, zodat je altijd het perfecte glas vindt dat bij jouw stijl past. Of je nu kiest voor bedrukking of gravering, wij zorgen voor een prachtige weergave van jouw logo, naam of stukje tekst. Of je nu iets te vieren hebt, een feest of evenement organiseert of eigenaar bent van een horecagelegenheid, met gepersonaliseerde champagne glazen drinkt je doelgroep champagne in stijl en maak je ook op unieke wijze promotie voor je merk of bedrijf!SENZA Champagne Glazen Zwart/Goud

SENZA Champagne Glazen
 • Drukmethode op aanvraag
 • Leverbaar in 2 kleuren

v.a. € 1.24

Bourgogne Champagneglas 170 Ml Transparant

Bourgogne Champagneglas 170 Ml
 • Drukmethode: Lasergraveren
 • Drukafmeting: 40 x 40

v.a. € 3.80

Smokey Champagneglas 180 Ml Transparant

Smokey Champagneglas 180 Ml
 • Drukmethode: Lasergraveren
 • Drukafmeting: 30 x 30

v.a. € 3.90

Provence Champagneglas 190 Ml Transparant

Provence Champagneglas 190 Ml
 • Drukmethode: Lasergraveren

v.a. € 4.38

Marne Champagneglas 160 Ml Transparant

Marne Champagneglas 160 Ml
 • Drukmethode: Lasergraveren
 • Drukafmeting: 40 x 40

v.a. € 5.73

Riviera Champagneglas 210 Ml Transparant

Riviera Champagneglas 210 Ml
 • Drukmethode: Lasergraveren
 • Drukafmeting: 40 x 40

v.a. € 7.15

Champagne glazen bedrukken: maak er een feestje van

Overal waar champagne is, daar is het feest. Champagne glazen bedrukken om te gebruiken op een event of om uit te delen, voorziet dan ook in een vrolijke associatie met je bedrijf. Champagne wordt nog altijd gezien als een luxe drankje, dat gebruikt wordt om te proosten om of te combineren met exclusieve gerechten, zoals met kaviaar en oesters. Het is precies die exclusieve uitstraling, die jij overbrengt met de keuze voor champagne glazen bedrukken. Je maakt er een feestje van en iedereen proost mee met een bedrukt champagneglas in de hand. Je kan champagne glazen bedrukken en deze als los relatiegeschenk geven aan je zakelijke relaties, maar er natuurlijk ook een fles champagne bijdoen. Bijvoorbeeld als blijk van waardering voor de samenwerking.

Champagne glazen graveren: chique uitstraling

Je hebt bij ons de keuze uit verschillende soorten champagneglazen, waarbij het design, maar ook de uitstraling net als de inhoudsmaat verschilt. De druktechniek voor je logo is echter hetzelfde, want dat is champagne glazen graveren. Wij creëren met het graveren van champagneglazen een chique uitstraling. Het voordeel is bovendien dat je logo altijd zichtbaar blijft, zelfs nadat de glazen vele malen gebruikt zijn tijdens feestelijke gelegenheden. Je logo komt er perfect op te staan, want voor het graveren van de champagneglazen maken wij gebruik van lasergravure. Deze druktechniek kenmerkt zich door uiterste precisie en zorgt voor een duidelijk logo. Champagneglazen bedrukken met deze techniek is mogelijk in kleine en grote aantallen voor een voordelige prijs.

Heb je vragen over champagne glazen met logo?

Wil je meer weten over champagne glazen met logo of wil je andere glazen bedrukken? Onze klantenservice helpt je graag verder. Contact opnemen is eenvoudig en kan door te bellen naar 0344 – 745109, een e-mail te sturen naar verkoop@lavista.nl, een bericht via WhatsApp of door gebruik te maken van chat. Champagne glazen bedrukken? Dat doe je bij Lavista!