Doos balpennen bedrukken

Een luxe doos balpennen bedrukken? Daarvoor ben je bij Lavista aan het juiste adres en wij kunnen je dan ook verzekeren dat deze relatiegeschenken ongetwijfeld gewaardeerd zullen worden. Bekijk dan ook zeker ons assortiment en laat je verrassen door de mogelijkheden. Mocht je nu vragen hebben is het uiteraard mogelijk om telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen en wij zullen er dan ook alles aan doen om al jouw vragen over een doos balpennen bedrukken zo goed als mogelijk te beantwoorden.Menit Pennenhoes Zwart

Recycard Verpakking Pen Naturel
Tsubo Pennensleeve Beige
Velvet Pouch Hoesje Zwart
Kartonnen doosje Paper sleeve zwart

Lello  Doosje Voor 1 Balpen Satijn Zilver

Cassette One-Piece Pencassette Zwart
Crube Pennenkoker Oranje

Creasleeve Pen Custom Made Pennen Etui Wit
Henky Zwart Velours Pennenetui Zwart
Bertrand  Pen Etui Wit
Velours etui voor één pen Cotbuss zwart
Adolia  Doosje Voor 2 Balpennen Zwart

Gift Tube Pennenkoker Zilver
Vila  Hoesje Voor 1 Balpen Zwart
Kyra Pennendoosje Zwart
Kika  Doosje Voor 1 Balpen Zwart
Dyra Pennendoosje Zwart

Doos balpennen bedrukken

Een doos balpennen is misschien niet het eerste waar je aan dacht op het moment dat je op zoek ging naar een geschikt relatiegeschenk. Toch zijn dit artikelen die wel degelijk in de smaak zullen vallen en dit komt dan ook vooral, omdat iedereen eigenlijk wel balpennen kan gebruiken. Of dit nu bijvoorbeeld op kantoor of thuis is, pennen komen altijd wel van pas en veel mensen maken hier dan ook iedere dag opnieuw veelvuldig gebruik van. Wij kunnen je dan ook verzekeren dat een doos balpennen bedrukken als relatiegeschenk uitstekend geschikt is.

De opties bij Lavista

Het is binnen onze webwinkel mogelijk om diverse soorten dozen met balpennen te bedrukken. Zo hebben we reguliere, maar ook wat luxere varianten binnen ons assortiment beschikbaar. Hiernaast kan je echter ook rekenen op andere unieke varianten, zoals bijvoorbeeld pennenetuis, custom made dozen en meer. Bekijk ons aanbod dan ook op je gemak en laat je verrassen door alle mogelijkheden.

Leverbaar vanaf grote hoeveelheden

Het is belangrijk om bij een doos balpennen bedrukken rekening te houden met het feit dat wij deze bij Lavista leveren vanaf een grote minimale afname. De precieze afname verschilt per product, maar vaak zal dit minimaal enkele honderden stuks zijn. Het voordeel hiervan is dat je in dit geval wel bent verzekerd van een relatiegeschenk voor enorm veel medewerkers of je kunt natuurlijk gewoon een voorraad opslaan. Mocht je meer of minder artikelen willen bestellen is het mogelijk om contact op te nemen met onze verkoopafdeling voor een offerte op maat.

Ga aan de slag in onze ontwerpmodule

Binnen de ontwerpmodule van Lavista is het kinderlijk eenvoudig om je eigen doos balpennen te bedrukken. Je kunt namelijk direct van start gaan met het uploaden van een logo of afbeelding. Hiernaast is het altijd mogelijk om ons te voorzien van duidelijke instructies en dit is iets wat wij dan ook zeker aanraden, aangezien dit ervoor zorgt dat wij jouw doos bedrukken precies zoals jij dat wenst. Wel zullen we je altijd een proefdruk toesturen, zodat je kunt controleren of het eindresultaat klopt met hetgeen dat je in gedachte hebt. Mocht dit nu niet zo zijn is het natuurlijk geen enkel probleem om je feedback met ons te delen en in dit geval zullen wij het ontwerp dan ook voor je aanpassen.

Behoefte aan meer informatie?

Meer weten over de mogelijkheden van een doos balpennen bedrukken? Neem dan direct contact op met de klantenservice van Lavista om je vragen te stellen. Dit kan tijdens kantooruren telefonisch door te bellen naar 0344 – 745109, maar hiernaast is het ook mogelijk om ons per e-mail te benaderen door je vragen door te sturen naar verkoop@lavista.nl. Wij zullen hoe dan ook ons uiterste best doen om al je vragen zo spoedig en duidelijk mogelijk te beantwoorden, waardoor jij in staat zal zijn om een weloverwogen beslissing te maken wat een doos balpennen bedrukken betreft.