Touch pennen bedrukken

Pennen worden vaak ingezet als promotiemiddel, omdat pennen voordelig zijn en je er effectief reclame mee kunt maken. Ben je op zoek naar pennen die meer kunnen dan alleen schrijven op papier? Dan laat je touch pennen bedrukken bij Lavista. Touch pennen zijn multifunctionele pennen waarmee je niet alleen op papier kunt schrijven, maar waarmee je ook een touchscreen kunt bedienen. Je laat touch pennen bedrukken met je logo of een ander ontwerp naar keuze. Bedrukte touch pennen zijn een mooi promotiemiddel om gratis uit te delen op een evenement of beurs.Leopard Touch Touch Balpen Zwart

Than Balpen Met Stylus Zwart

Cambria  Balpen Zwart
Tempe Touch Balpen Oranje

Archie Balpen (Kobalt) Blauw

Stylus pen | Full colour | Met rubberen grip

Stilos Touch Balpen Zwart

Sagurwhite Touch Balpen Geel

Tofino Touch Balpen Groen

Motul Balpen Met Stylus Geel

Tumpy Touch Balpen Zwart

Nilf Touch Balpen Geel

Sans Bk  Balpen Met Metalen Clip Zwart

Athos Touch Pennen Blauw

Athos Colourtouch Zwart

Nash stylus balpen met gekleurde houder en gekleurde grip koningsblauw Koningsblauw

Balpen abs Riometal zwart

Gerecycled kartonnen touch pen Recytouch blauw

Kleur
Wat zijn touch pennen?

Touch pennen zijn speciale pennen waarmee je een touchscreen kunt bedienen. Ze worden ook wel stylus pennen genoemd. Stylus pennen hebben een speciale touchscreen tip die het makkelijk maakt om de touchscreen te bedienen. Ook voor het zetten van een handtekening op een tablet of het maken van een vorm is een stylus pen ideaal. Omdat je de touch pennen vasthoudt als een gewone pen, maakt het schrijven op een touchscreen natuurlijker en makkelijk. Veel touch pennen hebben een touchscreen tip wanneer de pen dicht geklikt is en schrijven als een balpen wanneer de pen aan geklikt is. Er zijn ook stylus pennen met enkel een touchscreen tip verkrijgbaar.

Bedrukte touch pennen met logo

Bij Lavista laat je de touch pennen bedrukken met een ontwerp naar keuze, wat in veel gevallen een logo is. Een logo is herkenbaar en bedrukte pennen met een logo zorgen ervoor dat mensen vaak aan je bedrijf denken. Iedere keer wanneer ze de pen gebruiken, worden ze opnieuw herinnerd aan jouw bedrijf. Let er bij het kiezen van touch pennen goed op hoe en waar deze bedrukt kunnen worden. Je kiest bijvoorbeeld voor touch pennen die door middel van tampondruk in maximaal vier kleuren bedrukt kunnen worden. Andere modellen kunnen ook met digitale print in full colour bedrukt worden. Kies een pen met drukmogelijkheden die past bij je wensen.

Stylus pennen met opdruk

Stylus pennen hebben over het algemeen een langwerpig drukoppervlak, bijvoorbeeld een halve centimeter bij zes centimeter. Naast je bedrijfslogo is er nog ruimte voor andere elementen. Je drukt naast je logo bijvoorbeeld de bedrijfsnaam of de slogan. Een andere optie is om het adres van je website of winkel op de pennen te drukken, zodat mensen direct weten waar ze terecht kunnen voor je producten of diensten. Je kunt kiezen voor een vrolijke print of een subtiel patroon op de pen, om de stylus pennen een leuke uitstraling te geven. Let erop dat je ontwerp goed past bij het type pen dat je gekozen hebt, zodat je promotiemiddel met opdruk een mooi geheel wordt.

Goedkoop touch pennen laten bedrukken

Touch pennen zijn een voordelige keuze en daarmee populair om gratis uit te delen onder medewerkers of klanten. Touch pennen zijn bedrukt al vanaf zestien cent per stuk te bestellen bij een hoge oplage. Bij iedere stylus pen uit ons assortiment vind je een duidelijk prijsoverzicht. Hier zie je de prijs per stuk bij een bepaalde druktechniek, hoeveelheid kleuren en oplage. Ook zie je of er instelkosten van toepassing zijn bij de stylus pennen. Touch pennen kun je niet alleen bedrukt, maar ook onbedrukt bestellen voor gebruik op kantoor. Voor alle touch pennen geldt dat de prijs per stuk omlaag gaat bij een hogere oplage.

Multifunctionele pennen

De meeste touch pennen in ons assortiment werken net als een gewone balpen en als een pen voor touchscreens. Je kunt deze multifunctionele pen dus op verschillende momenten inzetten. We verkopen touch pennen die aan de onderkant een touchscreen tip hebben en met een kliksysteem maak je hier een balpen of een touch pen van. Andere pennen hebben de touchscreen tip juist aan de bovenzijde zitten. Je draait de pen dus om en kunt vervolgens op een touch screen werken. De touch pennen zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en je laat de touch pennen bedrukken met jouw ontwerp.

Gekleurde stylus pennen bedrukken

In ons assortiment vind je allerlei soorten touch pennen. Zo kies je er bijvoorbeeld voor om touch pennen te laten bedrukken die volledig één kleur hebben. De hele pen is zwart, rood, geel, groen of heeft een van de andere kleuren. We verkopen ook stylus pennen in een neutrale kleur, waarbij het bovenste gedeelte, onderste gedeelte en de clip een andere kleur hebben. Bij metalen pennen zie je dit vaak terug. De stylus pen is voor het grootste gedeelte zilver, maar heeft een aantal gekleurde details. Kies voor een pen in een kleur die past bij je bedrijf. Dit kan een kleur uit je huisstijl zijn. Dit maakt de pennen herkenbaar en zorgt ervoor dat je reclame beter werkt.

Avenue pennen met logo

Avenue pennen zijn stylus pennen van hoge kwaliteit. Deze luxe touch pennen zijn gemaakt van metaal en vallen goed in de smaak bij klanten of relaties. De avenue pennen kunnen los besteld worden, maar je kunt ook kiezen voor een geschenkverpakking. Een luxe stylus pen is een mooi cadeau om een spreker op een evenement te bedanken of om een medewerker mee te verrassen. Je laat avenue pennen bedrukken met je logo. Metalen touch pennen kunnen vaak gegraveerd worden en dat geeft de touch pennen een extra chique uitstraling. Liever een opdruk? Dat doen we door middel van tampondruk.

Touch pennen in hoge kwaliteit laten bedrukken

Bij Lavista maken we gebruik van moderne druktechnieken waarmee we touch pennen en andere relatiegeschenken bedrukken. We kiezen altijd de juiste techniek voor het product uit, zodat je een promotiemiddel van hoge kwaliteit ontvangt. Een veel gebruikte techniek bij stylus pennen is de tampondruk, waarmee ontwerpen in maximaal vier kleuren op de pennen gedrukt worden. Met digitale print kunnen we ook ontwerpen in full colour op de touch pennen drukken. Bij metalen pennen bestaat vaak de optie om de stylus pennen te laten graveren, wat zorgt voor een luxe uitstraling. Waar je ook voor kiest, wij zorgen ervoor dat je relatiegeschenk in hoge kwaliteit bedrukt wordt. Geef je liever een gekleurde pen als cadeau? Bekijk dan onze full-colour pennen met logo! Op zoek naar andere klassieke relatiegeschenken? We hebben ze allemaal! Of je nu aanstekers met logo wilt bedrukken, muismatten met logo, sleutelhangers met logo of T-shirts bedrukken!