Decoratie slingers

Op zoek naar een echte blikvanger? Kies dan voor decoratie slingers. Dit zijn slingers die je verticaal ophangt waardoor er vanwege het transparante draad een zwevend effect ontstaat. De mogelijkheden zijn eindeloos, want je kunt zelf de kleur, vorm en lengte kiezen. Je kunt de decoratie slingers laten bedrukken aan weerskanten met iedere gewenste opdruk, zoals een logo, afbeelding of eigen ontwerp. Deze deco slingers zijn uitermate geschikt als versiering en om reclame te maken, bijvoorbeeld in etalages van winkels, gangpaden in supermarkten en op evenementen.Decoratieslinger 1

Decoratieslinger 1
 • Drukmethode: Op Aanvraag

Prijs op aanvraag

Decoratieslinger 2

Decoratieslinger 2
 • Drukmethode: Op Aanvraag

Prijs op aanvraag

Decoratieslinger 3

Decoratieslinger 3
 • Drukmethode: Op Aanvraag

Prijs op aanvraag

Decoratieslinger 4

Decoratieslinger 4
 • Drukmethode: Op Aanvraag

Prijs op aanvraag

Val op, trek de aandacht en maak reclame

Onze decoratieve slingers trekken vanwege het bewegende karakter en de verticale manier van ophangen enorm de aandacht. Dat maakt ze ideaal om de aandacht te trekken op beurzen en evenementen, maar natuurlijk ook gewoon voor feesten en vieringen. Door ze te laten bedrukken, bijvoorbeeld met reclame of een logo, maak je ook nog eens promotie. Met deco slingers val je op en trek je de aandacht!

Je kunt ook kiezen voor andere soorten slingers om op te vallen, bijvoorbeeld letter slingers of slingers in eigen vorm. Ook deze slingers kunnen bedrukt worden.

Verticale slingers op maat

De verticale decoratie slingers kunnen op maat gemaakt worden in de door jouw gewenste vorm en afmetingen. Bij vormen kun je denken aan de vorm van een product, logo of combinatie. Het is mogelijk om meerdere vormen te combineren op een decoratieve slinger. We kunnen deze vormen afzonderlijk van elkaar personaliseren aan weerskanten van de slingers bedrukken in full colour. Meer mogelijkheden zijn er niet, toch?

Decoratie slingers bestellen? Volg deze stappen!

 1. Ga naar de productpagina van je favoriete model.
 2. Vul het gewenste aantal in.
 3. Bepaal de vorm of vormen.
 4. Kies de bedrukking van je voorkeur.
 5. Plaats bestelling in je winkelmandje.
 6. Rond het bestelproces af en upload de gewenste opdruk.
 7. Je ontvangt gratis een drukproef.

Wil je meer weten over decoratie slingers?

Wil je meer weten over decoratie slingers of heb je nog vragen? Onze klantenservice helpt je graag verder. Contact opnemen is eenvoudig en kan door te bellen naar 0344 – 745109, een e-mail te sturen naar verkoop@lavista.nl, een bericht via WhatsApp of door gebruik te maken van chat!