Letter slingers

Op unieke wijze een boodschap communiceren naar de doelgroep? Overweeg dan een van onze letter slingers. Je kunt zelfs het lettertype en de grootte kiezen. Ook mogen ze voorzien worden van cijfers en symbolen. De letterslingers zijn verkrijgbaar in iedere gewenste kleur en kunnen bedrukt worden met een logo of andere opdruk. Onze letter slingers worden gebruikt om een slogan, een bedrijfsnaam of boodschap te communiceren, bijvoorbeeld op een beurs, in een winkel, op bedrijfsfeesten of andere zakelijke evenementen!Letterslinger 1

Letterslinger 1
 • Drukmethode: Op Aanvraag

Prijs op aanvraag

Letterslinger 2

Letterslinger 2
 • Drukmethode: Op Aanvraag

Prijs op aanvraag

Letterslinger 3

Letterslinger 3
 • Drukmethode: Op Aanvraag

Prijs op aanvraag

Letterslinger 4

Letterslinger 4
 • Drukmethode: Op Aanvraag

Prijs op aanvraag

Waarom kiezen voor letter slingers?

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor letter slingers. Ze maken het bijvoorbeeld mogelijk om op unieke wijze een specifieke boodschap of slogan overbrengen. Bovendien zijn ze veelzijdig, want je kunt ze ophangen bij tal van gelegenheden, zoals een bruiloft, verjaardag, beurs, bedrijfsfeest of ander evenement. Maar ook in winkels worden letterslingers vaak gebruikt, bijvoorbeeld om een actie te communiceren in de etalage. Hetzelfde geldt overigens voor decoratie slingers. Of je nu reclame wilt maken, een felicitatie wilt overbrengen of direct wilt communiceren met de doelgroep, letter slingers maken het mogelijk. Om op te vallen kun je ook decoratie slingers laten vallen, want deze hangen verticaal aan een transparant touwtje waardoor een zwevend effect ontstaat.

Letterslingers in ieder lettertype

De letter slingers worden op maat gemaakt. Je kunt zelf het lettertype en de grootte van het lettertype bepalen. Dit biedt je de mogelijkheid om een eigen huisstijl in de letterslingers te laten terugkomen. Als de slingers met letters van ver zichtbaar moeten zijn, dan kun je dit bewerkstelligen door voor een groot lettertype te kiezen. Deze bedrukte slingers zijn ideaal bij evenementen en acties waarin een opvallende decoratie nodig is, zoals bij een beurs of promotie in een winkel.

Van hoge kwaliteit en geleverd als DIY set

De letter slingers worden gemaakt van gecertificeerd sulfaatkarton. Dit materiaal is stevig en herbruikbaar, waardoor je ze voor ieder evenement weer opnieuw kunt gebruiken. Je ontvangt een DIY set voor zelfmontage geleverd met bijbehorende splitpennen en elastiek ten behoeve van het ophangen.

Slingers met letters bestellen? Volg deze stappen!

 1. Ga naar de productpagina van je favoriete letterslinger.
 2. Vul het gewenste aantal in.
 3. Bepaal de vorm of vormen.
 4. Kies de bedrukking van je voorkeur.
 5. Plaats bestelling in je winkelmandje.
 6. Rond het bestelproces af en upload de gewenste opdruk.
 7. Je ontvangt gratis een drukproef van de letter slingers.

Wil je meer weten over letter slingers?

Wil je meer weten over letter slingers of heb je nog vragen? Onze klantenservice helpt je graag verder. Contact opnemen is eenvoudig en kan door te bellen naar 0344 – 745109, een e-mail te sturen naar verkoop@lavista.nl, een bericht via WhatsApp of door gebruik te maken van chat!

Mevr. Smit
10
"Perfect! - Na het plaatsen van de gepersonaliseerde bestelling ontving ik meteen een bevestiging met de werkwijze. Al snel daarna volgde de proefdruk. Na akkoord werd ons product zeer snel geleverd. Top!"
Wannes
10
"Vriendelijk en goed geholpen! - Al twee jaar op rij bedrukte aanstekers besteld.Steeds goed geholpen met staaltjes ect. Top!"
Veerle
10
"Uitstekende service - Duidelijke, hulpvaardige communicatie en snelle levering. De volgende keer bestellen we opnieuw bij jullie."