Papieren draagtasPapieren tas gekleurd 180 x 220 x 80 mm. roze

Draagtas papier klein Donker Blauw

Draagtas papier middel Zwart

Draagtas papier groot Licht Groen

Papieren tassen bedrukken

Wanneer u een fysieke winkel heeft zullen uw klanten regelmatig vragen of ze een tasje bij gekochte producten kunnen krijgen. Niet alleen is het tegenwoordig niet meer toegestaan om een plastic tasje gratis mee te geven, ook is een plastic tasje vaak veel minder stijlvol dan een papieren tas. Buiten het feit dat papieren tassen handig zijn voor fysieke winkels, zijn papieren tassen ook voor andere ondernemingen bruikbaar. Denk bijvoorbeeld aan grote beurzen of conferences binnen uw onderneming, waarbij u relatiegeschenken van uw bedrijf weg wilt geven aan bezoekers. Door deze relatiegeschenken in een bedrukte papieren tas te geven kunt u de relatiegeschenken bijvoorbeeld combineren met reclamefolders of andere flyers.

Tip: geeft u een lezing of een cursus binnen uw organisatie? Stop de lunch voor die dag in bedrukte papieren tassen. Zo werkt u aan uw naamsbekendheid en hebben bezoekers de lunch altijd bij de hand!

Welk model papieren tassen kiest u?

Papieren tassen bedrukken is tegenwoordig heel eenvoudig. U selecteert simpelweg het gewenste model papieren tas, de kleur die u wilt en uploadt tenslotte een logo of tekst om op de papieren tassen te laten drukken. Lavista zorgt er vervolgens voor dat de bedrukte papieren tassen binnen een paar werkdagen bij u worden afgeleverd! Zo hoeft u de deur niet meer uit te gaan om papieren tassen te hebben. Over het algemeen geldt dat des te meer bedrukte papieren tassen u in een keer bestelt, des te goedkoper het ook voor u wordt.

In ons assortiment kunt u verschillende papieren tassen bedrukken. Vrij standaard zijn de rechthoekige papieren tassen met aan de bovenzijde twee hengels van papier. Deze tassen hebben de standaardkleur van papier en zijn niet in andere kleuren te bestellen. De enigszins chique uitstraling van deze tassen maakt deze papieren tassen erg populair. Een ander type tas wat u kunt kiezen is een papieren tas met twee koortjes aan de bovenzijde of een tas die gemaakt is van een combinatie tussen papier en polyester. Deze tassen zijn iets steviger en kunt u in verschillende kleuren bestellen.

Vul de bedrukte papieren tassen met promotiemateriaal

Naast het feit dat u de buitenzijde van de papieren tassen kunt bedrukken met een logo of bedrijfsnaam, is het aan te raden om de bedrukte papieren tassen te voorzien van enige inhoud. Zorg er bijvoorbeeld voor dat u bedrukte pennen, flyers of ander promotiemateriaal in de tassen stopt. Zo kunt u uw naamsbekendheid vergroten!