Hoedjes van papier bedrukken

Hoedjes van karton in full colour laten bedrukken met uw logo of tekst? Dat kan bij Lavista Relatiegeschenken! De hoedjes zijn bij Lavista Relatiegeschenken eenvoudig en goedkoop online te bestellen in de voor u gewenste hoeveelheid. Bekijk ons gehele assortiment en kies uw favoriet!

Hoedje piratencap
Hoedje kroon 65x10 cm
Hoedje indianentooi
Hoedje puntmuts
Hoedje piratencap kleine oplage
Hoedje indianentooi kleine oplage
Hoedje kroon kleine oplage
Hoedje puntmuts kleine oplage

Originele feesthoedjes van papier

Maak uw evenement compleet met gepersonaliseerde kartonnen feesthoedjes! Deze bedrukte hoedjes kunnen ook als promotiemateriaal worden ingezet om bijvoorbeeld de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten. Bij Lavista Relatiegeschenken kunt u diverse goedkope hoedjes van karton laten bedrukken met uw eigen logo of naam.

Diverse soorten hoedjes van karton

Ons assortiment bevat kartonnen feestmutsen in verschillende soorten en formaten. Van een piratencap tot aan een indianentooi. Het online bestellen en bedrukken kan al vanaf 10 cent per stuk. Daarnaast is het mogelijk om de hoedjes in een kleine oplage te bestellen. Heeft u maar 100 feesthoedjes nodig voor een evenement? Dat is geen probleem bij Lavista Relatiegeschenken!

Kartonnen feesthoedjes bedrukken

Uw kunt uw kartonnen hoedjes in full colour laten bedrukken. Lavista Relatiegeschenken maakt gebruik van de druktechniek offset om een logo op het hoedje te printen. Door middel van de druktechniek offset wordt uw gewenste beeld eerst via een fotografische weg aangebracht op een dunne aluminium plaat welke daarna zal worden gebruikt om uw kartonnen hoedjes te bedrukken.

Bedrukte feestmutsen eenvoudig online bestellen

Bij Lavista Relatiegeschenken kunt u eenvoudig en goedkoop feestmutsen van karton bestellen. Na het selecteren van het gewenste model en hoeveelheid kunt u een logo of tekst toevoegen. Meer informatie over het bestellen en het aanleveren van bestanden kunt u vinden op de pagina bestelwijze. Mocht u nog vragen hebben of meer willen weten over het bedrukken van kartonnen hoedjes, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.