Zwaaihandjes bedrukken


Zwaaihandje vorm A
Zwaaihandje vorm C
Zwaaihandje vorm B
Zwaaihandje vorm D
Zwaaihandje vorm E
Zwaaihandje kleine oplage vorm A
Zwaaihandje kleine oplage vorm B
Zwaaihandje kleine oplage vorm C
Zwaaihandje kleine oplage vorm D
Zwaaihandje kleine oplage vorm E

Zwaaihandjes bedrukken

Wilt u goedkoop zwaaihandjes laten bedrukken? Dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Wij hebben een interessant assortiment producten die kunnen worden voorzien van een bedrukking. In dit online aanbod vindt u ook de zwaaihandjes die wij bedrukt kunnen aanleveren. U kunt een grote oplage bestellen, maar ook het bestellen van een kleine oplage is bij ons goed mogelijk. Vanaf 22 cent per stuk heeft u al een bedrukt zwaaihandje, volledig naar wens. Uiteraard heeft u de keuze uit meerdere soorten zwaaihandjes om te laten bedrukken.

Een zwaaihandje bedrukt met uw logo

Zwaaihandjes zijn natuurlijk in meerdere situaties in te zetten. Zo kunnen de bedrukte zwaaihandjes bijvoorbeeld worden ingezet bij dance events en shows, maar ook bij sportwedstrijden zien we de bedrukte zwaaihandjes overal opduiken. Zwaaihandjes zijn altijd in beweging en daarom vallen deze goed op. Wanneer u zwaaihandjes laat bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam, dan vergroot dit zeker uw naamsbekendheid. Uiteraard kunnen wij ook een combinatie maken met uw bedrijfsnaam én uw logo op de zwaaihandjes.

Bedrukte zwaaihandjes online bestellen

U kunt ons aanbod zwaaihandjes om te bedrukken direct online bekijken. Bij ieder beschikbaar zwaaihandje ziet u online de productspecificaties staan. Uiteraard staat hier ook meer informatie over de tarieven, echter, u kunt natuurlijk altijd een maatwerk offerte aanvragen op basis van uw wensen en eisen. Wij kunnen de zwaaihandjes voorzien van een fullcolour bedrukking wanneer u dit wenst. Als u de gewenste zwaaihandjes gevonden heeft, dan kunt u deze direct online bestellen en het bestelproces volgen.

Maak online een keuze

U kunt direct online een keuze maken uit de zwaaihandjes en deze laten bedrukken met uw logo en / of bedrijfsnaam. U kunt ons uw eigen ontwerp toesturen, maar wij denken natuurlijk ook graag met u mee als u nog op zoek bent naar een effectief ontwerp. Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over de bedrukte zwaaihandjes? Neemt u dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op.