Zwaaihandjes bedrukken

Zwaaihandjes bedrukken om uit te delen voor verschillende evenementen is een ludieke manier om je bedrijf te promoten. Ludiek en uniek, omdat je een eigen logo of tekst kan laten bedrukken op de zwaaihandjes. Lavista Relatiegeschenken helpt jouw bedrijf met zwaaihandjes bedrukken graag om reclame te maken. Wij hebben dan ook een gevarieerd assortiment met allerlei handjes in uiteenlopende designs. Kies zelf of je een kleine oplage wenst of het groots aanpakt met het bestellen van een grote oplage.Zwaaihandje bedrukken | Vorm A | Met logo bestellen
Zwaaihandjes goedkoop met opdruk bestellen
Zwaaihandje bestellen | Vorm B | Met full colour opdruk
Zwaaihandje bedrukken | digitale print
Zwaaihandjes met logo | Digitale print
Zwaaihandje bedrukken | Full colour | Kleine oplage | Vorm A
Zwaaihandje kopen | Kleine oplage | full colour
Zwaaihandjes goedkoop | Kleine oplage | Vorm C
Zwaaihandje met logo | Kleine oplage | Full colour
Zwaaihandjes met logo bestellen | In kleine oplages | Vorm E

Zwaaihandjes bedrukken: laat iedereen zwaaien

Laat iedereen maar zwaaien met de zwaaihandjes in de hand die met je eigen logo en/of tekst bedrukt zijn. Je kan de zwaaihandjes uitdelen voor allerlei leuke evenementen, zoals voor voetbalwedstrijden, dartwedsstrijden, wielerwedstrijden, wandelevenementen en muzikale feesten, zoals concerten en festivals. Zwaaihandjes bedrukken is dan ook een gouden zet voor alle spektakels waar publiek bij aanwezig is.

Universele maat: een zwaaihand past iedereen

Er zijn mensen met kleine handen en mensen met grote handen net als dat er kinderhanden zijn die ook graag willen zwaaien. Daarom maken wij geen onderscheid in maat, maar ben je bij zwaaihandjes bedrukken bij ons verzekerd van een universele maat. Onze zwaaihanden passen iedereen. De zwaaihandjes zijn gemaakt van chromoduplexkarton en gestanst en dubbelgevouwen geplakt. De hand past in de open onderzijde. Wij houden uiteraard rekening met het milieu en duurzaamheid en het materiaal is dan ook FSC gecertificeerd.

Logo op zwaaihandjes bedrukken

Zwaaihandjes bedrukken met een eigen logo is op verschillende manieren mogelijk. Bovendien is er indien gewenst een andere afbeelding toe te voegen of een tekst op te plaatsen. Op deze wijze is er naar eigen inzicht en voorkeur een opvallende vorm van reclame te maken. Het logo kan in het klein worden gedrukt op de zwaaihandjes, maar bijvoorbeeld ook een prominente plaats innemen. Een andere originele manier van promotie is het combineren van een actie met zwaaihandjes bedrukken. De actie is dan op het zwaaihandje te plaatsen, zodat je ook meteen meer betrokkenheid en interactie creëert. Zo maak je van het promotiemiddel ook een gerichte campagnemiddel.

Hele hand, duimpje omhoog of T-shirt design

Het leuke van zwaaihandjes bedrukken, is dat je bij ons een keuze hebt uit allerlei soorten handen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een hele hand als design te nemen, zoals je in het echt een hand omhoog heft om ermee te zwaaien. Er zijn echter ook andere zwaaihandjes in ons assortiment beschikbaar, zoals met een hand, waarbij alleen de duim omhoog is gericht. Of handjes waarvan alleen de pink en wijsvinger omhoog staan. Ons assortiment is verder aangevuld met T-shirthandjes die dus de vorm van een T-shirt hebben. Kies je voor deze vorm van zwaaihandjes bedrukken dan heb je perfect promotiemateriaal in handen.

Al vanaf 100 stuks, maar ook vanaf 1.000 stuks

Het is uiteraard afhankelijk van het type evenement, te verwachten publiek of klanten hoeveel stuks je nodig hebt. Zwaaihandjes bedrukken is bij ons al mogelijk vanaf 100 stuks, maar je kan er ook gerust 1.000, 5.000 of 15.000 bestellen. Overigens stemmen wij de druktechniek af op het gekozen aantal. De offset druktechniek is wat dat betreft geschikt voor grote aantallen en digitale print is het meest efficiënt om toe te passen bij kleinere aantallen.

Verzending al binnen 8 dagen

Wij gaan zo snel mogelijk voor jou aan de slag met zwaaihandjes bedrukken om een snelle levering te garanderen. Nadat je de bestelling hebt geplaatst of akkoord hebt gegeven op een offerte maken wij een drukproef. Deze krijg je per mail toegezonden, zodat je de gelegenheid krijgt om een check op correctheid uit te voeren. Geef je akkoord? Dan gaan wij snel verder met het bedrukken van de zwaaihandjes in het opgegeven aantal. Wij verzenden de bestelling binnen acht dagen nadat jij akkoord hebt gegeven.

Gratis gepersonaliseerde offerte

Je kan de bestelling voor zwaaihandjes bedrukken meteen plaatsen of je vraagt eerst gratis een gepersonaliseerde offerte aan. Wij komen namelijk graag aan alle wensen tegemoet en als je liever eerst een offerte ontvangt, is dat natuurlijk mogelijk.

Heb je vragen over zwaaihandjes bedrukken? Bel gerust met Lavista Relatiegeschenken of schakel de chat in om je te laten helpen de juiste keuze te maken.