kantoorartikelenA6 schrijfblokje 50 vel
A5 schrijfblokje 50 vel
Recyclenote-M Notitieboekje Blauw

Pocket Notebook A6 Roze

Muismat | Hardtop | All-over opdruk
Subomat Sublimatie Muismat Wit
Pocket Notebook A5 Paars

Rekenmachine eigen design wit
Perugia Schrijfmap Zwart/geel

Fitzgerald  A4 Schrijfmap Licht Blauw

Tapler Customized
Tucsonemperor Schrijfmap Zwart

Kantoor en zakelijk

Als bedrijf bent u voortdurend op zoek naar mogelijkheden om uw naamsbekendheid verder uit te breiden. Een van de mogelijkheden om aan uw naamsbekendheid te werken is het bedrukken van kantoorartikelen, zoals creditkaarthouders, rekenmachines en complete setjes voor op het bureau. Door dergelijke artikelen te laten bedrukken zullen bezoekers uw bedrijfsnaam direct zien. Zeker wanneer u samen met andere bedrijven in een kantoorpand zit kan dit interessant zijn.

Daarbij zullen pennen, visitekaarthouders en bijvoorbeeld laptophoezen meegenomen worden naar zakelijke afspraken. Door deze artikelen op een bureau te leggen zal het direct opvallen bij anderen. Verschillende soorten kantoorartikelen bedrukken Kantoorartikelen worden in verschillende soorten aangeboden binnen het assortiment van Lavista relatiegeschenken. Denk bijvoorbeeld aan linialen, houders voor een mobiele telefoon, complete geschenksets, enzovoorts. Kies eerst het gewenste kantoorartikel, selecteer vervolgens de gewenste kleur en upload tot slot uw logo of bedrijfsnaam die we voor u op de kantoorartikelen mogen drukken.

Over het algemeen worden de bedrukte kantoorartikelen binnen enkele werkdagen op uw kantoor afgeleverd. Zo kunt u de bedrukte kantoorartikelen direct zelf gebruiken of uitdelen aan zakenpartners! Opvallen met uw bedrukte kantoorartikelen De kans is erg groot dat u bij een zakelijke bespreking, een grote beurs of een oen dag van uw onderneming een visitekaarthouder bij u draagt. U wilt toekomstige zakelijke partners immers direct uw persoonlijke gegevens kunnen geven, zonder deze op een papiertje te moeten schrijven. Door uw logo op de visitekaarthouder te laten drukken zal niet alleen de toekomstig zakelijk partner uw bedrijfsnaam zien, maar ook anderen die in uw omgeving staan. Wellicht zoeken ze uw bedrijf op en nemen ze eveneens contact met u op voor een nieuwe klus.

Bedrukte kantoorartikelen als relatiegeschenk geven Veel grote ondernemingen geven hun belangrijkste zakenpartners eens in de zoveel tijd een relatiegeschenk. Vaak kiest men voor een goede fles wijn of een leuke bos bloemen, maar veel origineler is het om zelf een pakket met verschillende relatiegeschenken aan te bieden. Kies bijvoorbeeld niet alleen voor een losse fles wijn, maar combineer dit met enkele bedrukte kantoorartikelen. Zo wordt uw relatiegeschenk nog origineler en kunt u daarbij uw naamsbekendheid vergroten. Of kies voor een bedrukte mok met verschillende soorten koffie of thee. Andere bezoekers van het bedrijf van uw zakenpartner zullen de mok met uw logo zien staan, wat de kans op nieuwe klanten vergroot. Tip: bestel al uw bedrukte relatiegeschenken bij Lavista relatiegeschenken! Zo hoeft u hier de deur niet meer voor uit.