Paraplus en Parasols bedrukken / bedrukt met logo

Een paraplu is al jaren een onmisbaar artikel die u tegen de regen kan beschermen. wij verkopen de goedkoopste paraplu bedrukt.

Relatiegeschenken & Paraplus

In Nederland kan het op het ene moment prachtig weer zijn, terwijl het nog geen drie uur later ineens helemaal omslaat. Niet voor niets staat Nederland bekend als een regenland, waar het zeker in de herfst en winter bijna dagelijks wel even regent! Als ondernemer kunt u hier op een slimme manier op inspelen, door paraplus als relatiegeschenk te geven aan uw zakenpartners. Een paraplu is een van de meest functionele relatiegeschenken die wordt aangeboden en is daarbij ook nog eens ontzettend origineel! Veel bedrijven zullen namelijk kiezen voor een goede fles wijn of een boeket als relatiegeschenk.

Wist u dat het mogelijk is om een paraplu te laten bedrukken met uw eigen logo, met een website of bijvoorbeeld met een zelf te kiezen tekst? Door uw paraplu te bedrukken kunt u de naamsbekendheid van uw onderneming verder uitbreiden. Zeker als u in Nederland actief bent, met de regen die we hier hebben.

Verschillende soorten paraplus als relatiegeschenk

Paraplus worden in tal van verschillende modellen aangeboden als relatiegeschenk. U kunt kiezen voor automatische paraplu's, damesparaplu's, golfparaplu's, kinderparaplu's, opvouwbare paraplu's, overige paraplu's, paraplu's Blunt, parasols, regenboog paraplu's, senz paraplu's en stormparaplu's. Denkt u dat paraplus als relatiegeschenk duur zijn? Dan heeft u het mis! Voor nog geen drie euro heeft u al een kwalitatief hoogwaardig model paraplus, waarbij u zelf de kleur van de paraplu kunt kiezen.

Na het kiezen van het juiste model paraplu, kunt u de paraplu laten bedrukken met uw logo of een zelf te kiezen tekst. Dit is tegenwoordig heel eenvoudig! Des te meer paraplus u online laat bedrukken, des te goedkoper het vanzelfsprekend ook wordt. Wanneer iemand de paraplu uitklapt kan iedereen in zijn of haar omgeving het logo van uw onderneming zien, waardoor uw naamsbekendheid snel en effectief zal groeien.

Combineer met een paraplu met andere relatiegeschenken

Naast de mogelijkheid om een bedrukte paraplu aan zakenrelaties te geven, kunt u er tevens voor kiezen om de paraplu te combineren met andere relatiegeschenken. Geef bijvoorbeeld een pakket met een bedrukte paraplu, een bos bloemen en een leuk tijdschrift, onder het motto van ‘een vrolijk bestaan’. Ook de combinatie van een paraplu met bijvoorbeeld een cadeaubon voor een dagje weg zal goed in de smaak vallen bij uw zakenpartners! Mocht het tijdens het dagje weg onverhoopt beginnen te regenen, dan heeft de zakenpartner de paraplu al op zak.