Balpennen van hout bedrukkenDunes  Balpen Rood

Nairobi  Kraftpapieren Balpen Blauw

Prodox Balpen Geel

Lippo Gerecyclede Papieren Balpen Bruin
Paperwrite Pennen Zwart

Salvador balpen Naturel,Zwart Naturel, Zwart

Boothic Bamboe Balpen Rood

Roak Bamboe Balpen (Kobalt) Blauw

Pevex Balpen Naturel
Balpen van papier/maïs Cartoon zwart

Bamboe balpen Tubebam hout
Colothic Bamboe Balpen Wit

Houten pen met zwarte kunststof dop bruin
Heloix Balpen (Kobalt) Blauw

Balpen | Bamboe
Bashania Black Bamboo Balpen Bruin
Papyrus  Balpen Van Kraftpapier En Abs Naturel

Pati  Balpen Wit

Pennen bedrukken

Als organisatie bent u voortdurend op zoek naar mogelijkheden om de naamsbekendheid van uw organisatie te verspreiden onder een groter publiek. Dit kan door leuke relatiegeschenken aan zakenpartners te geven na het succesvol uitvoeren van een project, door leuke gadgets uit te delen bij grote evenementen en door een vaste huisstijl aan te houden binnen uw kantoor. Als er zakenpartners of bezoekers bij uw kantoor langskomen wilt u immers een professionele indruk achterlaten! Een van de manieren om te zorgen voor een algehele huisstijl, is het gebruik van bedrukte pennen. Pennen die bedrukt zijn met uw logo of bedrijfsnaam zullen direct opvallen.

Daarbij is de kans groot dat een zakenpartner of medewerker een bedrukte pen naar zijn of haar huis of kantoor meeneemt, waar deze door verschillende andere mensen gebruikt zal worden. Zo groeit uw naamsbekendheid en daarmee ook het aantal potentiële klanten van uw organisatie. Naast bedrukte pennen zijn er vanzelfsprekend nog tal van andere promotiematerialen die u kunt gebruiken om uw huisstijl naar voren te laten komen binnen uw kantoor. Denk aan bedrukte mokken, bedrukte notitieblaadjes, enzovoorts.

Bedrukte pennen online bestellen

Er zijn verschillende aanbieders van bedrukte pennen. Een van deze aanbieders is Lavista Relatiegeschenken! In ons assortiment vindt u een breed scala aan pennen, die u in verschillende kleuren kunt bestellen. Zo is de kans erg groot dat u een pen vindt die aansluit bij de huisstijl van uw organisatie. Doordat u de pennen eenvoudig online kunt bestellen en kunt laten bedrukken, hoeft u hier de deur niet meer voor uit te gaan. Des te meer pennen u in een keer bij ons bestelt, des te goedkoper het ook voor u wordt! Aan bedrukte pennen heeft u nooit genoeg, omdat er geregeld per ongeluk pennen mee naar huis zullen worden genomen door medewerkers.

Het bestellen van pennen die bedrukt zijn is heel eenvoudig bij Lavista Relatiegeschenken. Kies eerst de gewenste pen, geef vervolgens aan in welke kleur u de pennen wilt bestellen en upload tot slot uw logo of korte tekst. Wij zorgen er vervolgens voor dat uw logo haarscherp op de pennen wordt gedrukt!

Deel uw bedrukte pennen uit bij evenementen

Bedrukte pennen zijn niet alleen handig voor op uw kantoor. U kunt de bedrukte pennen ook uitdelen aan bezoekers van grote evenementen, zodat de pennen die bedrukt zijn bijdragen aan het vergroten van uw naamsbekendheid. Des te meer mensen het logo op uw bedrukte pennen zien, des te groter wordt ook de groep met potentiële klanten.