Samsonite | Koffers, Reiskoffers, Reistassen , Laptoptassen

Dé Samsonite specialist van Nederland ✓ Samsonite v.a. €65,34 per stuk ✓ Snelle levering ✓ Koop uw koffer, reiskoffer, reistas of laptoptas online in onze shop. altijd de nieuwste collecties. Veilig en gemakkelijk besteld.


Samsonite S'Cure Spinner 55

Samsonite Spark SNG Eco Upright 55 EXP. Length 40 cm
Samsonite Spark SNG Eco Spinner 55 Length 35 cm

Samsonite Spark SNG Eco Spinner 55 Length 40 cm

Samsonite Spark SNG Eco Duffle/Wh. 77

Samsonite Spark SNG Eco Upright 55 EXP. Toppocket

Samsonite XBR Rolling Tote 15.6''
Samsonite Spark SNG Eco Spinner 55 Toppocket
Samsonite S'Cure Spinner 75

Samsonite Spark SNG Eco Spinner 67 EXP.

Samsonite XBR Rolling Tote 15.6''
Samsonite Spark SNG Eco Spinner 79 EXP.

Samsonite Paradiver Light Duffle with wheels 79

Samsonite Spark SNG Eco Spinner 82 EXP.

Samsonite Prodigy Spinner 55

Samsonite Pro-DLX 5 Rolling Tote 15.6''

Samsonite Pro-DLX 5 Rolling Tote 17.3''
Kleur


Samsonite koffers als relatiegeschenk

Het zal ieder jaar lastiger worden om een origineel en passend relatiegeschenk voor vaste zakenpartners of medewerkers te vinden. Waar veel bedrijven kiezen voor een fles wijn, een pakketje met lokale specialiteiten of een waardebon, wilt u het wellicht origineler aanpakken? Des te origineler uw relatiegeschenk immers is, des te groter zal ook het aantal mensen zijn wat over uw relatiegeschenk praat. Dit zorgt ervoor dat uw naamsbekendheid groeit, evenals het aantal potentiële klanten van uw onderneming. Een relatiegeschenk die vrijwel zeker goed in de smaak zal vallen, is een Samsonite koffer. In het assortiment van Lavista Relatiegeschenken vindt u verschillende Samsonite koffers, die ieder hun eigen charme hebben. Welke Samsonite koffer past het beste bij de huisstijl van uw organisatie?

Een Samsonite koffer bestellen

Samsonite koffers staan over het algemeen bekend als zeer degelijke en stevige koffers, die door veel zakenmensen en vakantiegangers gebruikt worden. Naast de degelijkheid van deze koffers, bied Samsonite koffers in verschillende formaten aan. Veel van deze koffers vindt u in ons assortiment terug. Niet alleen verschilt het formaat van deze koffers sterk onderling, ook worden de koffers van Samsonite in verschillende kleuren aangeboden. Het is bij de Samsonite koffers van Lavista Relatiegeschenken niet mogelijk om een logo of bedrijfsnaam op de koffer te laten drukken tijdens het bestelproces.

Het bestellen van Samsonite koffers in onze webwinkel is heel eenvoudig. U selecteert de gewenste koffer, geeft vervolgens aan in welke kleur u de koffer wenst te bestellen en selecteert tot slot het aantal koffers wat wij u mogen leveren. Na het plaatsen van de bestelling zorgen wij ervoor dat uw koffers binnen een korte tijd bij u worden afgeleverd. Zo hoeft u de deur niet meer uit voor een origineel relatiegeschenk!

Vul de Samsonite koffer met relatiegeschenken

Naast de mogelijkheid om een losse Samsonite koffer als relatiegeschenk aan medewerkers of zakenpartners te geven, kunt u er ook voor kiezen om het relatiegeschenk nog wat persoonlijker en origineler te maken. Kies er bijvoorbeeld voor om de koffer te vullen met leuke artikelen. Denk aan een aantal pennen met uw logo of bedrijfsnaam, een flesje wijn, enzovoorts. Ook is het leuk om een korte, persoonlijke boodschap aan het handvat van de koffer te hangen.

Tip: veel mensen zullen de Samsonite koffers gebruiken voor een vakantie of zakenreis. Vul de koffer daarom met een bedrukt strandlaken, zodat de medewerker of zakenpartner de koffer enkel nog met kleding hoeft te vullen om naar het strand af te kunnen reizen.