Hamburgerprikkers bedrukken

Hamburgerprikkers bedrukken om de prikkertjes als kroon op de hamburger reclame te laten maken voor je bedrijf. Hamburger prikkers zijn daarnaast eveneens te gebruiken op allerlei andere snacks, variërend van sandwiches tot pistoletjes en van tosti’s tot panini’s. Geen feest, evenement of festival is te klein of te groot voor hamburgerprikkers bedrukken. Wij voorzien namelijk in een kleine oplage vanaf 100 stuks net als in een grote oplage vanaf 1.000 stuks en extra goedkoop vanaf 15.000 stuks.Hamburgerprikkers | 135 g/m²
Hamburgerprikkers bedrukken | Full colour | Digitale print
Sandwichprikkers met full colour vlaggetje | Vanaf 100 stuks

Hamburgerprikkers bedrukken: perfect formaat

De standaard cocktailprikkertjes zijn te klein om op te vallen op een hamburger of ander lekker broodje. Daarom heeft Lavista Relatiegeschenken voor hamburgerprikkers bedrukken een speciaal formaat prikkertjes in het aanbod beschikbaar. De hamburger prikkers zijn extra groot met vlaggetjes die een formaat hebben van 40x50 mm op een stokje met een lengte van 15 cm. Uiteraard voldoen deze prikkers aan milieueisen en leveren wij de hamburgerprikkers in een hygiënische verpakking.

Hamburger prikkers bedrukken met logo of tekst in full colour

Het is heel populair om tijdens allerlei evenementen waar snacks als hamburgers deze feestelijk te presenteren. Hamburgerprikkers bedrukken met een logo of tekst in full colour is dan dé manier om de aandacht op je bedrijf te bevestigen. Uiteraard is dat eveneens perfect als je een foodtruck hebt en hamburgers of andere broodjes verkoopt. Dan laat je het logo van je foodtruck erop afbeelden of de naam van je bedrijf en de kleuren van huisstijl.

Perfect voor foodtruck evenementen en festivals

Kies je voor hamburgerprikkers bedrukken? Dan zie je op een foodtruck festival of ander evenement overal mensen lopen met jouw hamburger en prikkertje er bovenop. Naast dat je de hamburgers op een leuke en originele manier presenteert, laat je de hamburgers ook nog eens wandelend of op tafel reclame maken. Uiteraard zijn de hamburgervlaggetjes eveneens ideaal om tijdens een catering voor een bedrijfsfeest of voor een barbecue te gebruiken. Het is dan ook op verschillende manieren mogelijk om reclame voor je hamburger als product of voor je bedrijf te maken.

Hamburgerprikkers bedrukken: offset of digitale print

Hamburgerprikkers bedrukken met een logo of tekst in full colour print is een van de opties. Wij gebruiken voor het bedrukken van de prikkers met vlaggetjes twee verschillende drukmethoden, namelijk offset en digitale print. Bij de keuze voor hamburgerprikkers bedrukken vanaf 15.000 stuks passen wij de offset druktechniek toe. Bij de bedrukking van hamburgervlaggetjes vanaf 1.000 stuks of in een kleine oplage vanaf 100 hamburgerprikkertjes gebruiken wij digitale print als drukmethode.

Goedkope reclame voor product en bedrijf

Hamburgerprikkers bedrukken met logo, bedrijfsnaam of een tekst is een goedkope manier om reclame voor je product of bedrijf te maken. Je bent bij ons al goedkoop uit als je voor een kleine afname kiest en zelfs extra goedkoop als je een grotere oplage bestelt. Bijvoorbeeld 1.000 prikkers, waarna de prijs bij een oplopend aantal daalt tot zelfs een superscherpe prijs bij minimaal 15.000 hamburgerprikkers met bedrukking.

Snelle verzending na akkoord drukproef

Wij willen natuurlijk dat je tevreden bent met de manier waarop je logo of tekst en kleuren op de hamburgerprikkers zijn gedrukt. Daarom sturen wij je na je bestelling eerst een digitale drukproef toe. Ben je tevreden met het resultaat? Dan gaan wij verder aan de slag met je bestelling en verzenden wij je bestelling binnen acht werkdagen nadat je akkoord hebt gegeven.

Liever eerst een offerte?

Wij bieden je het gemak om direct een bestelling te plaatsen voor hamburgerprikkers te bedrukken, maar je kan ook eerst een offerte aanvragen. Bij de aanvraag voor een offerte laat je het gewenste aantal weten en stuur je eventueel al een logo mee. Je krijgt vervolgens van ons vrijblijvend een gepersonaliseerde offerte voor hamburgerprikkers bedrukken toegezonden. Je bent in dat geval ook meteen verzekerd van de scherpste prijs.

Wij helpen je graag bij je bestelling

Ben je bezig met het plaatsen van een bestelling, maar kom je er niet helemaal uit of heb je nog wat vragen? Wij helpen je graag verder en zijn telefonisch te bereiken via 0344-745109. Je kan eventueel naar wens de chat activeren voor verdere hulp bij het maken van de juiste keuze.