Veiligheidsartikelen bedrukken

Wanneer je op zoek bent naar een nuttig relatiegeschenk of promotiemiddel, kun je eraan denken om veiligheidsartikelen te laten bedrukken. Met deze producten draag je bij aan de veiligheid van mensen en dat wordt je zeker in dank afgenomen. Bedrukte veiligheidsartikelen deel je ook onder je medewerkers uit wanneer ze zich in werksituaties bevinden, waarin veiligheidsartikelen nodig zijn. Bedrukte veiligheidsartikelen zijn ideaal voor bedrijven die in deze sector werken en op zoek zijn naar een relatiegeschenk of promotiemiddel. Bij Lavista vind je een ruim assortiment veiligheidsartikelen die je goedkoop laat bedrukken met je logo.


Mondkapjes Nombix type IIR zwart
Randid Reflecterende Sticker Geel
Astana Reflector Sticker Hand Geel
Pit Lane Sleutelhanger Mini Veiligheidvestje Geel
Koreflec Reflecterende Sleutelhanger Geel
Abrax Sleutelhanger Geel
Candid Reflecterende Sleutelhanger Geel
Visitag Hang Tag Geel
Safebear Sleutelhanger Wit
Reflective Reflecterende Armband Rood
Lumen Reflecterende Armband  Geel
Rafael  Fluoriserende Slap Wrap Geel
Snapwrap Fluorarmband Fluor-Geel
Veiligheidsvest Tas Polyester Geel
Klaparmband Oranje
Red-Light Knipperlicht Rood
Reflecterende armband 32x3cm Enrollo zilver
Reflecterende armband 32x3cm Enrollo + geel

Bedrukte veiligheidsartikelen met logo

Veiligheidsartikelen laat je bij Lavista bedrukken met een logo of een ander ontwerp naar keuze. Wanneer iemand bijvoorbeeld gaat hardlopen met een veiligheidsvest of een reflecterende sticker, is je logo onderweg in beeld. Niet alleen de hardloper krijgt je reclame te zien, maar ook andere mensen zien onderweg je logo. Let er bij het kiezen van veiligheidsartikelen goed op hoe groot het drukoppervlak is en waar je je logo kunt laten drukken. De mogelijkheden verschillen per artikel en het is belangrijk om hier rekening mee te houden in je ontwerp. Veiligheidsartikelen met je logo zijn een mooie manier om reclame te maken.

Veiligheidsartikelen met opdruk

Veiligheidsartikelen kun je ook laten bedrukken met een andere opdruk naar keuze. Je kunt bijvoorbeeld het adres van je website op een veiligheidsvest laten drukken, kiezen voor een grafisch ontwerp op een reflecterende armband of je laat bedrijfsinformatie op een knipperlicht drukken. We bedrukken veiligheidsartikelen in hoge kwaliteit bij Lavista en maken hiervoor gebruik van moderne druktechnieken. Zo komt jouw ontwerp altijd goed tot zijn recht op het artikel en is jouw promotiemiddel of relatiegeschenk een echte blikvanger.

Reflecterende sleutelhangers

Veel in het donker onderweg? Dan kun je gebruik maken van reflecterende stickers om voor je eigen veiligheid te zorgen. Door de reflecterende stickers zien automobilisten of fietsers je aankomen en ben je veiliger op de weg. Je kunt een reflecterende sticker gebruiken op je jas, je tas of bijvoorbeeld aan de hondenlijn. Reflecterende stickers zijn voordelig en daarmee ideaal om gratis uit te delen. Je laat de reflecterende stickers bedrukken met je logo of een ander ontwerp naar keuze. We verkopen verschillende modellen reflecterende stickers, zoals een rond exemplaar of één in de vorm van een hand.

Veiligheidsvesten bedrukken

Veiligheidsvesten kunnen gebruikt worden voor diverse activiteiten buiten in het donker. Werken je medewerkers bijvoorbeeld al voor de zon opkomt buiten? Voorzie iedereen dan van een veiligheidsvest, zodat ze hun werkzaamheden veilig kunnen uitvoeren en duidelijk te zien zijn. Wil je veiligheid onder buitensporters onder de aandacht brengen? Dan deel je bedrukte veiligheidsvesten met logo’s uit, zodat hardlopers en andere buitensporters goed gezien worden in de avond en de vroege ochtend. Op een veiligheidsvest laat je groot een logo drukken of een ander ontwerp naar keuze.

Reflecterende armbanden met logo

Reflecterende armbanden zijn ideaal wanneer je in het donker hardloopt of met de hond wandelt langs de weg. Zo zorg je ervoor dat automobilisten en fietsers je zien aankomen. Een reflecterende armband rolt eenvoudig om je arm heen en kan ook als rolletje in een tas bewaard worden. Zo heb je de reflecterende armband altijd bij de hand wanneer het donker wordt. De armbanden zijn bijvoorbeeld in de kleuren rood en geel leverbaar en je laat ze bedrukken met een ontwerp naar keuze. Laat bijvoorbeeld je logo op de reflecterende armbanden drukken om zo de veiligheid van mensen te waarborgen en je bedrijf onder de aandacht te brengen.

Knipperlichten bedrukken

Heeft je fiets geen werkende verlichting meer of ben je veel te voet onderweg in het donker? Dan helpt een knipperlicht je om je veiliger voort te bewegen. In ons assortiment vind je bijvoorbeeld een rood knipperlicht met een handige clip aan de achterkant. Zo bevestig je het knipperlicht bijvoorbeeld aan je tas of jas. Het knipperlicht wordt geleverd inclusief batterij en je laat dit in maximaal vier kleuren bedrukken. Dit zijn ruim voldoende kleuren voor een logo of een ander ontwerp naar keuze. Een bedrukt knipperlicht met logo is een mooi promotiemiddel om uit te delen onder klanten of medewerkers.

Veiligheidstas met logo

Een veiligheidstas is een kleine rugzak met trektouwen. De veiligheidstas heeft een reflecterende streep en is leverbaar in verschillende kleuren. Om extra op te vallen kies je voor een felle kleur zoals oranje of geel, maar de veiligheidstassen zijn ook verkrijgbaar in neutralere kleuren zoals zwart of wit. Je laat veiligheidstassen bedrukken met je logo of een ander ontwerp naar keuze. Dit is een mooi promotiemiddel waardoor mensen niet alleen opvallen in het donker, maar ook direct hun spullen mee kunnen vervoeren. Door je logo op de tassen te laten drukken, vergroot je je naamsbekendheid.

Nooddeken met twee functies

Een nooddeken is een belangrijk item om in de auto te hebben, mocht er ooit een noodsituatie optreden. Een nooddeken beschermt namelijk tegen hitte, kou en vochtigheid. Je kunt de nooddeken echter ook voor andere situaties gebruiken, bijvoorbeeld bij een sportevenement of tijdens een kampeertrip. Bij Lavista laat je de nooddekens bedrukken met je logo of een ander ontwerp naar keuze op de verpakking. Dit bedrukte geschenk laat zien dat je veiligheid serieus neemt en dat je wilt dat iedereen veilig op pad gaat. De nooddeken is 160 bij 210 centimeter.

Goedkoop veiligheidsartikelen bedrukken

In ons assortiment vind je allerlei veiligheidsartikelen die je laat bedrukken. Je vindt veiligheidsartikelen in diverse prijscategorieën en er zijn genoeg voordelige veiligheidsartikelen beschikbaar om te laten bedrukken. Bij Lavista kun je altijd rekenen op een opdruk in hoge kwaliteit tegen een lage prijs. Bij ieder artikel kun je de prijs per stuk zien, net als wat het artikel kost met een bepaalde druktechniek en in een bepaalde hoeveelheid kleuren. Je weet dus altijd precies waar je aan toe bent en komt zo niet voor onverwachte kosten te staan. Wanneer er instelkosten gelden voor de opdruk, vind je dit ook altijd duidelijk terug.