NL
Collectie
Lavista Relatiegeschenken is gevestigd in: 
Tiel
Home » Home & Living  » Veiligheidsartikelen (58)

Veiligheidsartikelen bedrukken / bedrukt met logo

 ENROLLO Geel - PVC neon reflecterende armband. Dit model is ook leverbaar in meerdere kleuren en is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 0.50
Safety ID-Cover - Deze ID-Cover is er speciaal voor uw veiligheid. wij maken deze covers helemaal zelf en zijn als enige aan 3 kanten gesloten, dit voorkomt dat u pasje er gemakkelijk uitvalt. We kunnen deze covers maken voor b.v. uw rijbewijs, paspoort of ID kaart. met deze kaart beschermd u uw persoonsgegevens op de beste manier. door dit hoesje voorkomt u dat uw gegevens compleet zichtbaar zijn. De prijzen online zijn geldig voor de ID kaarten en rijbewijzen voor het paspoort is het op aanvraag.
Vanaf € 0.51
Florian Geel - Reflecterende armband, elastiek.
Vanaf € 0.55
Snapon Rood - Reflecterende armband snap-on.
Vanaf € 0.68
Snapwrap Fluorarmband - Dit model is ook snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 0.86
Rescuemask Beschermdoekje - beademingsmasker dat van goede kwaliteit is. Dit model is ook snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 0.92
 LYKTA Rood - Alarm licht met een magneet en clip. Dit model is leverbaar in verschillende kleuren en is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 1.33
 SECUTOP zilver - Reddingsdeken van glanzend zilver PET materiaal. Helpt bij het behouden van lichaamswarmte. Dit model is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop en is ook van goede kwaliteit.
Vanaf € 1.36
Slapz knipperlicht - Slapz knipperlicht. Rood flitslicht met reflecterende band voor om je arm (27,8 x 2,4 cm). Geschikt voor allerlei activiteiten buitenshuis. Inclusief batterij. Kunstsof behuizing met PVC band.
Vanaf € 1.46