Longdrinkglazen bedrukken

Op zoek naar longdrinkglazen voor het serveren van water, frisdrank of mixdranken? En wil je daarmee reclame maken? Laat dan longdrinkglazen bedrukken. Longdrinkglazen zijn smalle, rechte glazen met een stevige bodem, die gebruikt worden voor diverse frisdranken en soms ook alcoholische dranken. Je hebt de keuze uit diverse opties met een inhoud tussen de 20 en 50 cl. Door middel van unieke gravering of prachtige bedrukking kunnen wij een logo, naam of eigen opdruk aanbrengen. Bedrukte longdrinkglazen zijn ideaal voor jouw bedrijf, evenement of horecazaak om drankjes te serveren en een uitstekende manier om je merk te promoten!Longdrinkglas Cuba 270ml transparant

Longdrinkglas Cuba 270ml
  • Drukmethoden: Lasergraveren en UV High Gloss
  • Bedrukking in maximaal 4 kleuren

v.a. € 2.16

Longdrink Glas 270 Ml Transparant

Longdrink Glas 270 Ml
  • Opdrukbaar in 3 methoden

v.a. € 2.18

SENZA Longdrink Glazen

SENZA Longdrink Glazen
  • Drukmethode op aanvraag

v.a. € 4.85

Sagaform Acryl picknickbekers 400ml set van 4 transparant

Sagaform Acryl picknickbekers 400ml set van 4
  • Drukmethode op aanvraag

v.a. € 9.91

Set 6 longdrinkglazen Unstrut transparant

Set 6 longdrinkglazen Unstrut
  • Drukmethode: Digitale print
  • Bedrukbaar in Full color
  • Drukafmeting: 4 x 3 cm

v.a. € 22.01

Longdrinkglazen bedrukken: los of in set

Wij maken het je gemakkelijk door je meerdere opties te bieden voor longdrinkglazen bedrukken. Deze zijn in aantallen namelijk los of in een set te bestellen. Bijvoorbeeld in een set van 2, maar ook in een set van 4 picknickglazen net als in een set van 6 longdrinkglazen. De drukmethode verschilt bij het bedrukken van de longdrinkglazen. Het hangt van het type glaswerk af welke opties geschikt zijn, zoals lasergraveren, UV High Gloss of digitale print. Bij een aantal glazen informeren wij je graag verder over de toe te passen drukmethode en dat staat er dan bij vermeld. De longdrinkglazen die wij bedrukken met digitale print zijn overigens uitermate geschikt voor een full colour print.

Longdrinkglazen met print: zo maak je reclame

Je eigen logo op een longdrinkglas laten drukken, is een ideale manier van reclame maken. Er zijn echter veel meer opties om longdrinkglazen met print te realiseren. Wat denk je van een creatieve slogan of van een zelfontworpen afbeelding die je als print terugziet op de longdrinkglazen. Het voordeel van dit type glazen, is natuurlijk dat er veel ruimte is voor de bedrukking, zodat je ook reclame van boven naar beneden erop kan laten drukken. Iedereen met een longdrinkglas met print in de hand, maakt reclame voor jouw bedrijf. Wil je de bedrukking extra laten opvallen, dan raden wij aan om voor een methode te kiezen, die een print in meerdere kleuren mogelijk maakt. Longdrinkglazen bedrukken met print is wat dat betreft bij ons onder meer mogelijk met 4 kleuren.

Heb je vragen over longdrinkglazen met logo?

Wil je meer weten over longdrinkglazen met logo of wil je andere glazen met logo? Onze klantenservice helpt je graag verder. Contact opnemen is eenvoudig en kan door te bellen naar 0344 – 745109, een e-mail te sturen naar verkoop@lavista.nl, een bericht via WhatsApp of door gebruik te maken van chat. Longdrinkglazen bedrukken? Dat doe je bij Lavista!