kaarthouders bedrukkenTransparant Insteekhoesje Transparant
Kaarthouder horizontaal Reko 14
Kaarthouder verticaal Reko 12
Kaarthouder horizontaal Reko 14
Kaarthouder verticaal Reko 12
Alter Pashouder Wit

Kaarthouder
Badge 9 X 6 Cm Transparant
Kaarthouder 10.5* 10.9cm Met 3 Gaten Voor 7065
Cardholder 17 X 11.5 Staand
Forsyth  Horizontale Badgehouder Transparant
Solip Kaarthouder Wit
Whitman  Verticale Badgehouder Transparant
Lorenzo pashouder Transparant
Transparante badge Badgo transparant
Transparante badge Badgy transparant
Kaarthouder horizontaal Reko 50
Kaarthouder horizontaal Reko 50
KleurKaarthouders

Voor kaarthouders in de meest uiteenlopende designs bent u natuurlijk van harte welkom in ons ruime assortiment. Wij bieden u de meest verschillende praktische oplossingen, waaronder ook kaarthouders die bijzonder gemakkelijk in gebruik zijn. Wij hebben ons assortiment zeer breed gemaakt, zodat u altijd de gelegenheid heeft om te kiezen voor een ontwerp dat u optimaal aanspreekt. U heeft niet alleen een ruime keuze aan ontwerpen, maar ook op het gebied van kleur is er meer dan voldoende te kiezen. Wij vinden het dan ook belangrijk dat u bij ons altijd een product kunt vinden dat u optimaal aanspreekt. Dit realiseren wij door de mogelijkheden bij ons zo ruim mogelijk te maken.

Hoogwaardige kaarthouders

Van al onze kaarthouders kunnen wij u een hoogstaande kwaliteit garanderen. Wij zorgen voor producten die een lange levensduur hebben en niet snel aan kwaliteit verliezen, ook niet wanneer deze intensief worden gebruikt. Toch betaalt u bij ons ook altijd een nette prijs. Wij hebben kaarthouders in diverse prijsklassen, zodat u altijd in staat bent om een oplossing binnen uw budget te vinden. Bij ons geniet u van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Dit combineren wij met een uitgebreide en vriendelijke service, zodat u bij ons altijd het beste mag verwachten.

Met en zonder bedrukking

U kunt de alle beschikbare designs kaarthouders zonder bedrukking bestellen tegen een bodemprijs. Wilt u de kaarthouders laten voorzien van een bedrukking op maat? Dan zorgen wij hier natuurlijk graag voor. De mogelijkheden op het gebied van bedrukking zijn zeer divers, waardoor wij vrijwel altijd een ontwerp kunnen aanleveren dat volledig aan uw wensen en eisen voldoet. Wij vragen u dan ook om ons het gewenste ontwerp toe te sturen, zodat wij kunnen bekijken wat wij voor u kunnen betekenen. Heeft u nog geen ontwerp? Dan kunnen wij deze natuurlijk ook voor u realiseren, of u bijstaan in het maken van een passend ontwerp.

De beste service

U mag van ons altijd een gerichte en vriendelijke service verwachten. Wij zetten ons dagelijks in om een optimale klanttevredenheid te bereiken, en te behouden. Dit merkt u aan alles, van de kwaliteit van onze producten tot de uitgebreide service die wij leveren.