Telefoon accesoires bedrukken

Telefoonaccessoires bedrukken? Dan ben je nergens aan een beter adres dan bij Lavista. Wij bieden namelijk verschillende accessoires die je kunt voorzien met een bedrukking naar wens. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan kaarthouders, koptelefoon splitters, selfiesticks en meer. Wij raden het je dan ook zeker aan om ons volledige aanbod te bekijken en al onze mogelijkheden te ontdekken. Mocht het nu zo zijn dat je hier meer over wilt weten is het natuurlijk altijd mogelijk om contact op te nemen met onze deskundige medewerkers.Laxo Mobiele Telefoonhouder Groen

Cort Oordoppen Groen

Kelan Mobiele Armband Roze

Span powerbank 1200 mAh Rood

Rotate basic USB 4GB Oranje,Zilver Oranje, Zilver

Powercharger 2000 Powerbank Zilver

Thazer Usb Power Bank Oranje

Powercharger2000Wood Powerbank Donkerbruin

Viancos Bluetooth Luidspreker Zilver

Pep aluminium powerbank 4000 mAh koningsblauw Koningsblauw

Kaltun Bluetooth Speaker Bruin

Telefoonaccessoires bedrukken

Wanneer je op zoek bent naar een geschikt relatiegeschenk is het natuurlijk wel zo fijn als de ontvanger hier ook daadwerkelijk wat aan heeft. Door telefoonaccessoires cadeau te doen ben je hier honderd procent zeker van. Vrijwel iedereen heeft namelijk een telefoon en dus weet je zeker dat deze producten altijd van pas komen en ook gebruikt zullen worden. Dit maakt telefoonaccessoires bedrukken dan ook zo ideaal. Hiernaast bestaat er een grote kans dat deze artikelen worden meegenomen naar verschillende locaties, waardoor het dus mogelijk wordt om de zichtbaarheid van je organisatie te vergroten. Ook is het zeker niet ongebruikelijk om deze artikelen uit te lenen, waardoor een nog grotere groep mensen in contact komt met je organisatie. Mocht je de naamsbekendheid van je organisatie willen vergroten kan je met bedrukte telefoonaccessoires werkelijk niet de mist in gaan.

Telefoonaccessoires met logo

Niets is zo herkenbaar dan een logo en wanneer je er dan ook voor kiest om telefoonaccessoires te bedrukken met een logo ben je verzekerd van het feit dat mensen in contact komen met je bedrijf. Dit maakt deze geschenken dan ook uitstekend geschikt om bijvoorbeeld uit te delen bij een evenement, zoals bijvoorbeeld een beurs. Het is de ideale manier om mensen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met je organisatie. Hiernaast zijn wij in in staat om alle telefoonaccessoires te bedrukken met een logo naar keuze en hier vertellen we je dan ook graag meer over.

Maak je eigen design

Naast dat het mogelijk is om telefoonaccessoires te bedrukken met een logo zijn dit niet alle mogelijkheden bij Lavista. Via onze eigen configurator kan je namelijk iedere afbeelding uploaden en heb je uiteraard de keuze uit verschillende druktechnieken. Doordat wij inmiddels al jarenlang ervaring hebben met het bedrukken van allerlei verschillende artikelen kunnen wij je verzekeren dat al onze opdrukken van de hoogst mogelijke kwaliteit zijn. Naast afbeeldingen en logo’s is het uiteraard ook mogelijk om deze artikelen met tekst te laten bedrukken en hierbij heb je de keuze uit verschillende soorten lettertypen. Mocht je er nu niet helemaal uitkomen of speciale wensen hebben is het altijd mogelijk om onze medewerkers om advies te vragen.

Maak het persoonlijk

Een relatiegeschenk wordt natuurlijk het meeste gewaardeerd wanneer deze persoonlijk is. Het is dan ook precies om deze reden een slim idee om telefoonaccessoires te bedrukken met een persoonlijke boodschap. Spreek je waardering voor de relatie uit en wij kunnen je verzekeren dat je een onuitwisbare indruk zal achterlaten.

Stel je vragen onze medewerkers

Natuurlijk hebben wij er alles aan gedaan om telefoonaccessoires bedrukken zo eenvoudig mogelijk te maken. Toch kan het altijd zijn dat je meer wilt weten of vragen hebt. In dit geval kan je dan ook altijd rekenen op de klantenservice van Lavista. Onze medewerkers staan zowel telefonisch als via e-mail voor je klaar. Bel naar 0344 – 745109 of stuur een e-mail naar verkoop@lavista.nl. Wij helpen je graag vanaf hier verder, zodat ook jij uiteindelijk in staat bent om telefoonaccessoires te bedrukken naar wens.