Boodschappentassen bedrukkenPrivy non woven draagtas met korte hengsels en rits Groen

Shiny gelamineerde non woven boodschappentas Oranje

Blaster Tas Groen

Non Woven Bubble shopper Grijs

Rambla Boodschappentas (Kobalt) Blauw

Roterdam  Tas Licht Groen

Nox Tas Zwart

non woven tas blauw

Subster Boodschappentas Wit
Mini Elm non woven draagtas Zwart

Non Woven tas uitgestanst handvat Blauw

Non-woven boodschappentas Renchen groen

Woodbury  Tas Licht Blauw

Basebag Promotietas Wit

Jazzin Boodschappentas Roze

Stratford  Non-Woven Tas Blauw

Eros compacte conferentietas Navy

Fair Boodschappentas (Licht) Blauw

Boodschappentassen bedrukken

Eigenlijk kan niemand zonder een boodschappentas. Elke week ga je minimaal één keer naar de supermarkt om boodschappen te doen. Hoe onhandig is het als je bij de kassa staat en je niets hebt om het in mee te nemen? Toch weer een dure boodschappentas kopen bij de winkel, omdat het anders echt niet gaat. Je denkt er misschien niet bij na, maar je merkt wel dat een boodschappentas handiger is dan je denkt. Als je een relatiegeschenk wilt geven is een bedrukte boodschappentas dus een perfecte keuze. De ontvanger heeft echt iets aan een bedrukte boodschappentas en jij weet dat jouw merknaam vaak te zien is in de supermarkt.

Verschillende soorten bedrukte boodschappentassen bij Lavista

Bij Lavista hebben we bedrukte boodschappentassen in allerlei soorten en maten. Boodschappentassen van katoen, boodschappentassen van Jute en boodschappentassen van felt. Daarnaast bieden we boodschappentassen die je dicht kunt ritsen zodat je boodschappen er niet uit vallen en opvouwbare tassen. Een bedrukte boodschappentas hoeft allang niet meer een simpele tas te zijn zonder enige luxe. Bij Lavista kun bedrukte boodschappentassen kopen die van alle gemakken zijn voorzien. Kijk eens rond in de webshop om de perfecte bedrukte boodschappentas te vinden voor jouw merknaam, of product. Ook kun je bij Lavista bedrukte heuptassen, laptop tassen en documententassen kopen.

Reclame maken met een bedrukte boodschappentas

Misschien verkoop jij wel producten die erg goed verkopen. Hoe mooi zou het zijn als al deze producten in een papieren tas terecht komen met jouw merknaam erop. Honderden, misschien wel duizenden tassen worden verspreid en door iedereen gezien. Als jij geen fysieke producten verkoopt, maar een dienst kun je bedrukte boodschappentassen ook weggeven als relatiegeschenk. Je hebt waarschijnlijk in de loop van de tijd veel relaties opgebouwd en wilt misschien iets terugdoen. Door deze relaties een bedrukte boodschappentas te geven maak je relaties blij en zorg je voor extra uitstraling van jouw bedrijf.

Bestel snel jouw bedrukte boodschappentas

Als je een boodschappentas wilt bedrukken kan dat makkelijk en snel bij Lavista. Je kunt je bestelling plaatsen en het logo daarbij aanleveren. Je krijgt een voorbeeld opmaak te zien en weet zo precies wat je bestelt. Hoe meer tassen je bestelt hoe goedkoper het wordt!


Ook voor andere relatiegeschenken ben je bij Lavista aan het juiste adres!

Bij Lavista ben je niet alleen voor bedrukte boodschappentassen aan het juiste adres. Een relatiegeschenk kan namelijk veel meer dan alleen een tas zijn. Denk bijvoorbeeld aan bedrukte aanstekers. Door aanstekers te bedrukken zorg je ervoor dat mensen altijd vuur op zak hebben en dat ze ook nog eens jouw bedrijfsnaam, of product bij zich dragen. Verder hebben wij bedrukte paraplu’s om je te beschermen tegen de regen en bedrukte schrijfmappen die heel handig zijn om te gebruiken op het werk, of tijdens je studie. Neem een kijkje in onze webshop en je ziet de eindeloze mogelijkheden.