NL
Collectie
Lavista Relatiegeschenken is gevestigd in: 
Tiel
Home » Vrije tijd & Outdoor (893)

Vrije tijd & Outdoor

Zonnebrillen bedrukken
Vanaf € 0.52
Vliegers productie China - Custom made vliegers laten maken. Zie hier enkele voorbeelden van onze Custom made vliegers die wij rechtstreeks vanuit China kunnen produceren. Uiteraard zijn er ook vele andere modellen die wij geheel naar wens kunnen laten produceren. Minimale afname 100 stuks.
prijzen zijn op aanvraag tegen zeer scherpe en concurrerende prijzen. De prijs hieronder klopt dus niet.
Prijs op aanvraag
Tees Wit - Golf tees.
Vanaf € 0.06
Tees Wit - Golf tees.
Vanaf € 0.06
Golf Tee Hydor Geel -
Vanaf € 0.09
Armband Multi Zwart - Veiligheidssluiting
Vanaf € 0.15
Armband Events Rood - Eén Maat. Volwassen
Vanaf € 0.17
Armband Mawi Geel - Eén Maat. Kind
Vanaf € 0.18
Ijskrabber driehoek Geel - Hard color ijskrabber. Driehoek model.
Vanaf € 0.21
Airy (kobalt) Blauw - Vliegende propeller van kunststof.
Vanaf € 0.21
Spakenklem T-shirt oranje - Spakenklem T-shirt, kunststof. Dit model is snel te leveren en is van goede kwaliteit. Deze kun je ook laten bedrukken met je eigen tekst/logo.
Vanaf € 0.22
Roter Rood - Frisbee triangle.
Vanaf € 0.23
Ijskrabber Heidelberg - Sterke ijskrabber waarop wij ook uw logo of tekst bedrukken. Deze zijn ook snel te leveren.
Vanaf € 0.24
Florida frisbee - Florida frisbee. Opvouwbare frisbee met bijpassende opberghoes van 9 x 8 cm. Conform EN71. 210D polyester.
 
Vanaf € 0.61

Relatiegeschenken voor outdoor en vrije tijd

Het is niet voor iedere organisatie even makkelijk om een geschikt relatiegeschenk te vinden aan het eind van ieder jaar. Met een relatiegeschenk kunt u medewerkers en zakenpartners bedanken voor de bewezen diensten of fijne samenwerking tijdens het jaar. Daarbij kunnen relatiegeschenken u helpen om de naamsbekendheid van uw organisatie verder uit te breiden. Dit geldt zeker voor bedrukte relatiegeschenken, waarbij mogelijke nieuwe klanten uw bedrijfsnaam of logo zullen zien. Bij Lavista Relatiegeschenken vindt u een breed scala aan relatiegeschenken voor organisaties in verschillende branches. Des te origineler en persoonlijker een relatiegeschenk voor zakenpartners en medewerkers is, des te groter is ook de kans dat zij het hierover zullen hebben met anderen. Wij bieden relatiegeschenken die u niet vaak tegen zal komen bij andere organisaties!

Tip: deel bedrukte poncho’s uit tijdens een festival! Een poncho komt hier altijd goed van pas en zorgt ervoor dat veel mensen uw bedrijfsnaam of logo zullen zien.

Leuke relatiegeschenken voor buiten de deur

Tijdens een vakantie of rustige periode zullen zakenpartners en medewerkers regelmatig op pad zijn met hun gezin of vrienden. Om dit nog leuker te maken kunt u relatiegeschenken geven op het gebied van outdoor en vrije tijd. In ons assortiment vindt u verschillende relatiegeschenken die onder deze categorie vallen. Bij outdoor en vrije tijd kunt u denken aan leuke spelletjes, een poncho, een waaier, maar bijvoorbeeld ook pinnetjes om te kunnen golfen. Relatiegeschenken waar u eerder wellicht niet aan gedacht had.

Niet alleen is ons aanbod aan relatiegeschenken voor outdoor en vrije tijd zeer breed, ook kunt u bij ons kiezen voor het laten bedrukken van uw outdoor en vrije tijd relatiegeschenken. Laat bijvoorbeeld een logo of bedrijfsnaam op de relatiegeschenken drukken, zodat het aantal potentiële klanten van uw onderneming zal groeien. Zeker bij relatiegeschenken op het gebied van vrije tijd en outdoor is de kans erg groot dat anderen uw relatiegeschenken en dus uw bedrijfsnaam of –logo zullen zien. Dit vergroot uw naamsbekendheid!

Combineer relatiegeschenken voor outdoor en vrije tijd

Na een druk jaar wil iedere ondernemer even kunnen ontspannen om weer nieuwe energie te krijgen voor het komende jaar. Als u origineel wilt zijn kunt u verschillende relatiegeschenken voor outdoor en vrije tijd met elkaar combineren. Wat dacht u bijvoorbeeld van een leuk zomers pakketje met een bedrukt badlaken, een goede fles witte wijn en een leuk tijdschrift. Door het tijdschrift aan te laten sluiten bij de interesses van een medewerker of zakenpartner, wordt uw pakketje ook nog eens persoonlijk.