Vrij tijd en Outdoor
Cocktailprikkers bedrukken met logo
Flessen hanger met clip
Tobol  Brillenzakje Zwart
Milla Etui Voor Zonnebril Roze

Smart Pouch Opbergzakje Wit

Biyok Bloem Zaad Capsule Naturel
Sober Bloemen Planten Kit Naturel
Xaloc Zonnebril Geel

Ronde bellenblaas Fuchsia Magenta

Snappy-caps assortie kleuren
Frisbee 21 cm. met ringen blauw

Coolelement Deepcool Gel Grey
Bloemenzaadjes in envelop Seedlope beige
Bloemenzaadjes in envelop Seedlopebee beige
Gentoo Koelblokken Wit
Flowermix Wood Fibers Bloemzaadjes Assorti
Flowermix Terracotta Bloemzaadjes Assorti
Kleur
Relatiegeschenken voor outdoor en vrije tijd

Het is niet voor iedere organisatie even makkelijk om een geschikt relatiegeschenk te vinden aan het eind van ieder jaar. Met een relatiegeschenk kunt u medewerkers en zakenpartners bedanken voor de bewezen diensten of fijne samenwerking tijdens het jaar. Daarbij kunnen relatiegeschenken u helpen om de naamsbekendheid van uw organisatie verder uit te breiden. Dit geldt zeker voor bedrukte relatiegeschenken, waarbij mogelijke nieuwe klanten uw bedrijfsnaam of logo zullen zien. Bij Lavista Relatiegeschenken vindt u een breed scala aan relatiegeschenken voor organisaties in verschillende branches. Des te origineler en persoonlijker een relatiegeschenk voor zakenpartners en medewerkers is, des te groter is ook de kans dat zij het hierover zullen hebben met anderen. Wij bieden relatiegeschenken die u niet vaak tegen zal komen bij andere organisaties!

Tip: deel bedrukte poncho’s uit tijdens een festival! Een poncho komt hier altijd goed van pas en zorgt ervoor dat veel mensen uw bedrijfsnaam of logo zullen zien.

Leuke relatiegeschenken voor buiten de deur

Tijdens een vakantie of rustige periode zullen zakenpartners en medewerkers regelmatig op pad zijn met hun gezin of vrienden. Om dit nog leuker te maken kunt u relatiegeschenken geven op het gebied van outdoor en vrije tijd. In ons assortiment vindt u verschillende relatiegeschenken die onder deze categorie vallen. Bij outdoor en vrije tijd kunt u denken aan leuke spelletjes, een poncho, een waaier, maar bijvoorbeeld ook pinnetjes om te kunnen golfen. Relatiegeschenken waar u eerder wellicht niet aan gedacht had.

Niet alleen is ons aanbod aan relatiegeschenken voor outdoor en vrije tijd zeer breed, ook kunt u bij ons kiezen voor het laten bedrukken van uw outdoor en vrije tijd relatiegeschenken. Laat bijvoorbeeld een logo of bedrijfsnaam op de relatiegeschenken drukken, zodat het aantal potentiële klanten van uw onderneming zal groeien. Zeker bij relatiegeschenken op het gebied van vrije tijd en outdoor is de kans erg groot dat anderen uw relatiegeschenken en dus uw bedrijfsnaam of –logo zullen zien. Dit vergroot uw naamsbekendheid!

Combineer relatiegeschenken voor outdoor en vrije tijd

Na een druk jaar wil iedere ondernemer even kunnen ontspannen om weer nieuwe energie te krijgen voor het komende jaar. Als u origineel wilt zijn kunt u verschillende relatiegeschenken voor outdoor en vrije tijd met elkaar combineren. Wat dacht u bijvoorbeeld van een leuk zomers pakketje met een bedrukt badlaken, een goede fles witte wijn en een leuk tijdschrift. Door het tijdschrift aan te laten sluiten bij de interesses van een medewerker of zakenpartner, wordt uw pakketje ook nog eens persoonlijk.