Wimpellijnen bedrukken

Nergens goedkoper dan bij Lavista Relatiegeschenken

Wij hanteren scherpe prijzen. Informeer snel naar de mogelijkheden.

Vanaf € 7.01 bij 50 stuks

Wimpellijnen bedrukken

Wimpellijnen bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam? Binnen ons assortiment kunt u diverse soorten vlaggenlijnen vinden. Wij kunnen deze wimpellijnen bedrukken met uw ontwerp, zodat u op een feestelijke manier goede promotie kunt maken met de bedrukte wimpellijnen. U kunt ons assortiment direct online bekijken.Wimpellijn 5 meter | Papier 150 gram
Vlaggenlijn Papier 150 g/m2
Wimpellijn papier 200 g/m2
Wimpellijn papier 300 g/m2
Wimpellijn FLAMSTOP 120 g/m2
Wimpellijn FLAMSTOP 190 g/m2
Vlaggenlijn FLAMSTOP 120 g/m2
Wimpellijn kunststof Yupo 116 g/m2
Vlaggenlijn FLAMSTOP 190 g/m2
Vlaggenlijn kunststof Yupo 116 g/m2
Vlaggenlijn papier 200 g/m2 kleine oplage
Wimpellijn papier 150 g/m2 kleine oplage
Wimpellijn papier 200 g/m2 kleine oplage
Wimpellijn FLAMSTOP 120 g/m2 kleine oplage
Wimpellijn FLAMSTOP 190 g/m2 kleine oplage
Wimpellijn papier 300 g/m2 kleine oplage
Vlaggenlijn papier 300 g/m2 kleine oplage
Wimpellijn kunststof Yupo 116 g/m2 kleine oplage

Bedrukte Wimpellijnen

Wilt u wimpellijnen laten bedrukken met uw bedrijfsnaam, uw bedrijfslogo of wellicht een combinatie hiervan? Wij bieden u de service die u nodig heeft. U kunt bij ons terecht voor het laten bedrukken van diverse wimpellijnen. Hierbij gaan wij volledig uit van uw wensen en eisen, zodat wij zeker zijn dat u optimaal tevreden bent over onze dienstverlening. Uiteindelijk gaat het om promotiemateriaal dat perfect moet passen bij uw ideeën. Hier werken wij graag aan mee.

Wimpellijnen met uw logo of naam

Het is mogelijk om wimpellijnen te laten bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam op een manier zoals u het graag ziet. U kunt ons zelf een ontwerp aanleveren voor de bedrukte wimpellijnen. Uiteraard kunt u kiezen voor wimpellijnen die zijn bedrukt in één of twee kleuren, maar ook fullcolour bedrukking behoort tot onze mogelijkheden. Daarnaast bent u niet alleen welkom voor een grote oplage, maar ook als u een kleine oplage wilt bestellen staan wij graag voor u klaar. Zo kunnen wij iedere klant, groot en klein, volledig naar wens van dienst zijn.

Voor diverse gelegenheden

Bedrukte wimpellijnen kunnen natuurlijk in de meest uiteenlopende situaties worden gebruikt. Zo kunt u de bedrukte wimpellijnen met uw logo en / of bedrijfsnaam bijvoorbeeld in uw stand op de beurs plaatsen of een rol laten spelen op diverse evenementen, maar de bedrukte wimpellijnen kunnen natuurlijk ook in een winkel worden geplaatst, bijvoorbeeld tijdens de feestelijke actieweken. U kunt er eigenlijk alle kanten mee op.

Vraag ons naar de mogelijkheden

U kunt bij ons terecht voor het laten bedrukken van diverse wimpellijnen. Denk aan FLAMPSTOP wimpellijnen, maar ook aan het laten bedrukken van kunststof en papieren wimpellijnen. U kunt onze mogelijkheden online bekijken, waar u direct ook meer informatie over specifieke producten en tarieven kunt vinden. Heeft u toch nog vragen? Onze online servicedesk helpt u graag verder.