Bidons bedrukken

Lavista is de bidon specialist van nederland. Bidons bedrukken v.a. €0,49 inclusief opdruk !!!

Bidon Iskan Blauw
bidons bedrukken

Bidons bedrukken

Om productief te kunnen blijven in het werk wat u dagelijks uitvoert is het belangrijk om in een goede conditie te blijven. Niet voor niets raden veel instanties u aan om eens of tweemaal per week te sporten. Dit zal ook voor uw zakenpartners gelden, die het waarschijnlijk minstens net zo druk hebben. Tijdens het sporten is het belangrijk om voldoende te drinken, waardoor een bidon niet mag ontbreken. Hoe leuk zou het zijn als u een bedrukte bidon als relatiegeschenk kreeg? Een bidon met bedrukking is altijd bruikbaar, zowel tijdens het sporten als ook op uw werk of bijvoorbeeld thuis.

Het geven van een bedrukte bidon als relatiegeschenk kan ook voor uw eigen organisatie verschillende voordelen met zich meebrengen. Tijdens het sporten zullen andere sporters het logo of de bedrijfsnaam op de bidon van een zakenpartner zien, waardoor u met een bidon als relatiegeschenk kunt werken aan het uitbreiden van uw naamsbekendheid. Let wel, u dient de bidon in dit geval wel te bedrukken met een logo of bedrijfsnaam van uw organisatie.

Verschillende soorten bidons bedrukken

In ons assortiment vindt u verschillende soorten bidons, zodat u altijd een bidon vindt die aansluit bij het doel waarmee u deze geeft. Denk bijvoorbeeld aan een kleine opvouwbare bidon die u overal mee naar toe kan nemen, of kies voor een grotere, stevige bidon voor op een racefiets of mountainbike. Het is al mogelijk om een losse bidon aan te schaffen voor nog geen euro, wat een bedrukte bidon tot een relatief goedkoop relatiegeschenk kan maken.

Het merendeel van de bidons heeft geen opdruk, dit kunt u zelf kiezen. Andere varianten hebben bijvoorbeeld een legerkleur, een bepaald patroon, enzovoorts. Daarbij verschillen de bidons ook in het materiaal waarmee deze gemaakt worden: aluminium of plastic. Voor welk type bidon kiest u?

Een bidon laten bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam

Na het kiezen van de gewenste bidon kunt u deze laten bedrukken met uw logo of bijvoorbeeld een bedrijfsnaam. Door het grote formaat van de bidons heeft u hierbij verschillende mogelijkheden. Wilt u een logo bijvoorbeeld in het midden van de bidon laten bedrukken, of geeft u de voorkeur aan een volledige vulling van de buitenkant van een bidon? Des te beter een logo of bedrijfsnaam zichtbaar is, des te groter logischerwijs ook de kans zal zijn dat anderen deze zien.

Tip: geef de bedrukte bidon in combinatie met een sporthanddoek of met een leuk tijdschrift over sport!