Bureau onderlegger bedrukken

Een bureau onderlegger bedrukken? Waar doe je dit anders dan bij Lavista? Door onze jarenlange ervaring zijn we namelijk in staat om deze artikelen in de hoogst mogelijke kwaliteit te bedrukken en daarnaast bieden we je een ruime keuze aan wanneer het aankomt op de bureau onderleggers uit ons assortiment. Wacht dan ook niet langer en ontdek de mogelijkheden vandaag nog binnen de webwinkel van Lavista.Desk-Mate® A3 bureauonderlegger Wit

Desk-Mate® A3 bureauonderlegger

Onbedrukt € 2.11 per stuk (125 stuks)

Bedrukt € 2.34 per stuk (250 stuks)

Vanaf € 1.53

Desk-Mate® A2 bureauonderlegger Wit

Desk-Mate® A2 bureauonderlegger

Onbedrukt € 3.85 per stuk (125 stuks)

Bedrukt € 4.13 per stuk (250 stuks)

Vanaf € 2.98

Bureauonderlegger gerecycled pa Pad beige

Bureauonderlegger gerecycled pa Pad

Onbedrukt € 4.21 per stuk (50 stuks)

Bedrukt € 6.69 per stuk (25 stuks)

Vanaf € 3.76

Hybrid bureauonderlegger Donker grijs

Hybrid bureauonderlegger

Onbedrukt € 13.64 per stuk (13 stuks)

Bedrukt € 13.76 per stuk (25 stuks)

Vanaf € 9.21

Swiss Peak RCS gerecycled PU bureau-organizer zwart

Swiss Peak RCS gerecycled PU bureau-organizer

Onbedrukt € 22.84 per stuk (5 stuks)

Bedrukt € 20.41 per stuk (25 stuks)

Vanaf € 14.43

Swiss Peak GRS gerecycled PU-bureaumat. zwart

Swiss Peak GRS gerecycled PU-bureaumat.

Onbedrukt € 26.26 per stuk (5 stuks)

Bedrukt € 26.73 per stuk (10 stuks)

Vanaf € 17.21

Impact AWARE RPET bureau-organizer met laptopstand zwart

Impact AWARE RPET bureau-organizer met laptopstand

Onbedrukt € 76.23 per stuk (1 stuks)

Bedrukt € 61.96 per stuk (5 stuks)

Vanaf € 41.09

Alternatieve Categorieën
Prijs per stuk
€ 1.5€ 41.1
Kleur
(1)
(1)
(2)
(3)
Materiaal
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
Merk
(1)
(2)

Bureau onderlegger bedrukken

Iedereen die vaak achter een bureau werkt zal baat hebben bij bureau onderleggers. Ten eerste zorgen deze artikelen er bijvoorbeeld voor dat het bureau niet beschadigd of vies raakt, maar daarnaast dienen deze artikelen ook nog een ander doel. Zo hebben we namelijk enkele bureau onderleggers in ons assortiment die zijn voorzien van handige informatie. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan een kalender die je vervolgens altijd bij de hand hebt. Je zal merken dat het hierdoor eenvoudiger zal worden om afspraken in te plannen, aangezien je altijd direct weet wat voor datum dit betreft. Daarnaast kan je ook kiezen voor bureau onderleggers die je onder je laptop kunt plaatsen. Hier kun je bijvoorbeeld je toetsenbord en muis op leggen, zodat je de muis soepel kunt bedienen en je toetenbord niet weg zal glijden. Tot slot zouden we Lavista natuurlijk niet zijn als het niet mogelijk was om iedere bureau onderlegger te bedrukken.

Bureau onderlegger met naam

Wanneer je klanten, medewerkers, familie of vrienden voorziet van een leuk geschenk is het natuurlijk wel zo fijn dat ze ook weten aan wie ze dit cadeau te danken hebben. Dit is dan ook precies de reden dat veel ondernemers voor een bureau onderlegger met naam kiezen. Je kunt bijvoorbeeld een bedrijfsnaam op de bureau onderlegger laten bedrukken en in dit geval wordt het ook nog eens mogelijk om extra promotie te maken voor je organisatie. Uiteraard kan je in dit geval kiezen uit verschillende stijlen, zodat jouw bedrijfsnaam in de huisstijl van jouw organisatie wordt bedrukt. Ideaal toch?

Bureau onderlegger met logo

Een andere mogelijkheid tijdens bureau onderleggers bedrukken is om hier het logo van je bedrijf op te laten bedrukken. Net zoals een bedrijfsnaam is het door middel van een logo mogelijk om je bedrijf te promoten. Het voordeel van een logo is echter dat mensen dit logo op een gegeven moment zullen onthouden. Ook draagt een bureau onderlegger met logo natuurlijk bij aan een professionele uitstraling van je bedrijf en blijkt in de praktijk vaak dat mensen je onderneming serieuzer nemen wanneer je gebruikmaakt van dit soort promotieartikelen. In ieder geval is dit alles dus meer dan de moeite waard om de mogelijkheden van een bureau onderlegger bedrukken bij Lavista te ontdekken.

Ontwerp je eigen bedrukking

Het ontwerpen van je eigen bedrukking is via de webwinkel van Lavista kinderlijk eenvoudig. Je kunt namelijk aan de slag gaan in onze speciaal ontwikkelde ontwerpmodule en jouw bedrukking binnen een handomdraai ontwerpen. Je kunt in de basis bijvoorbeeld een logo of een afbeelding uploaden. Wij kunnen deze vanuit de ontwerpmodule vervolgens verwerken in de bedrukking die we voor je gaan realiseren. Voordat het echter zo ver is zullen we allereerst een proefdruk toesturen. Door middel van deze proefdruk wordt het dan ook mogelijk om te controleren of het ontwerp dat wij voor je hebben gemaakt naar wens is. Is dit niet het geval? Geen zorgen, wij passen dit namelijk aan totdat je hier volledig tevreden mee bent en een bureau onderlegger bedrukken doe je bij Lavista dan ook zonder zorgen.

Stel je vragen aan onze klantenservice

De klantenservice van Lavista is op verschillende manieren bereikbaar voor al je vragen over een bureau onderlegger bedrukken. Het is bijvoorbeeld mogelijk om tijdens kantooruren telefonisch contact met ons op te nemen door te bellen naar 0344 – 745109. Liever mailen? Ook dat is natuurlijk mogelijk en maak in dit geval gebruik van het volgende e-mailadres: verkoop@lavista.nl. Wij streven er in ieder geval altijd naar om al je vragen over een bureau onderlegger bedrukken zo spoedig en duidelijk als mogelijk te beantwoorden.