Bureau onderlegger bedrukken

Wil je op een creatieve manier reclame maken op een bureau, bijvoorbeeld de werkplek in huis of op kantoor? Laat dan bureau onderleggers bedrukken. Ze bieden het bureau niet alleen bescherming tegen krassen en vlekken, maar egaliseren ook de ondergrond voor betere prestaties met de muis. Met een ruim aanbod aan afmetingen, materialen en kleuren, kun je het ontwerp laten aansluiten op jouw wensen en huisstijl. Je kunt de volledige bureau onderleggers laten bedrukken met een logo, bedrijfsnaam of ander ontwerp. Of je ze nu inzet als kantoorartikel, relatiegeschenk of promotiemateriaal, met bedrukte bureau onderleggers breng je jouw bedrijf op iedere werkplek vrijwel dagelijks onder de aandacht!Desk-Mate® A3 bureauonderlegger Wit

Desk-Mate® A3 bureauonderlegger
 • Drukmethoden: Offset en Custom made digitale print
 • Drukafmeting: 420x297 mm

v.a. € 1.53

Desk-Mate® A2 bureauonderlegger Wit

Desk-Mate® A2 bureauonderlegger
 • Drukmethoden: Offset en Custom made digitale print
 • Drukafmeting: 594x420 mm

v.a. € 2.98

Bureauonderlegger gerecycled pa Pad beige

Bureauonderlegger gerecycled pa Pad
 • Drukmethode: Zeefdruk
 • Bedrukking in maximaal 4 kleuren
 • Drukafmeting: 480 x 340 mm

v.a. € 3.35

Cerris bureauonderlegger Beige

Cerris bureauonderlegger
 • Opdrukbaar in 3 methoden

v.a. € 3.77

VINGA Albon GRS gerecycled vilt bureaulegger zwart

VINGA Albon GRS gerecycled vilt bureaulegger
 • Drukmethode: Digitale transfer
 • Bedrukbaar in Full color
 • Drukafmeting: 300 x 200 mm
 • Leverbaar in 2 kleuren

v.a. € 6.52

Hybrid bureauonderlegger Donker grijs

Hybrid bureauonderlegger
 • Opdrukbaar in 4 methoden

v.a. € 9.24

Swiss Peak RCS gerecycled PU bureau-organizer zwart

Swiss Peak RCS gerecycled PU bureau-organizer
 • Drukmethode: Lasergraveren

v.a. € 14.49

Swiss Peak GRS gerecycled PU-bureaumat. zwart

Swiss Peak GRS gerecycled PU-bureaumat.
 • Drukmethode: Lasergraveren
 • Drukafmeting: 100 x 70 mm

v.a. € 17.28

Impact AWARE RPET bureau-organizer met laptopstand zwart

Impact AWARE RPET bureau-organizer met laptopstand
 • Opdrukbaar in 4 methoden
 • Bedrukbaar in Full color

v.a. € 41.13

Prijs per stuk
€ 1.5€ 41.2
Kleur
(2)
(2)
(2)
(4)
Materiaal
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
Merk
(2)
(2)

Wat zijn de voordelen van bureau onderleggers met logo?

Iedereen die vaak achter een bureau werkt zal baat hebben bij bureau onderleggers. Het zijn als het ware bedrukte muismatten in extra groot formaat. Wat zijn de voordelen van deze bureau onderleggers? Ten eerste zorgen ze ervoor dat het bureau niet beschadigd of vies raakt. Sommige bureau matten hebben ook nog een ander doel, zoals papieren bureau onderleggers met kalenderfunctie, zodat het eenvoudig wordt om afspraken in te plannen. Daarnaast kan je ook kiezen voor bureau onderleggers die je onder je laptop kunt plaatsen. Hier kun je vervolgens je toetsenbord en muis op leggen, zodat je de muis soepel kunt bedienen en je toetsenbord niet weg zal glijden. Samengevat betekent het dat deze bureau onderleggers een praktische toevoeging zijn aan iedere werkplek. En je kunt deze bureau onderleggers laten bedrukken met een logo, bedrijfsnaam of eigen ontwerp, zodat je van het praktisch nut gebruik kunt maken om reclame te maken.

Bureau onderleggers laten bedrukken met logo of naam

Wanneer je klanten, medewerkers, familie of vrienden voorziet van een leuk geschenk is het natuurlijk wel zo fijn dat ze ook weten aan wie ze dit cadeau te danken hebben. Je kunt daarom de bureau onderleggers laten bedrukken met een naam, logo of eigen ontwerp. Deze bedrukking kan all-over en full colour worden aangebracht. Dit is dan ook precies de reden dat veel ondernemers voor een bureau onderlegger met naam kiezen. Je kunt bijvoorbeeld een bedrijfsnaam op de bureau onderlegger laten bedrukken en in dit geval wordt het ook nog eens mogelijk om extra promotie te maken voor je organisatie. Ideaal toch? Een andere mogelijkheid tijdens bureau onderleggers bedrukken is om hier het logo van je bedrijf op te laten bedrukken. Net zoals een bedrijfsnaam is het door middel van een logo mogelijk om je bedrijf te promoten. Het voordeel van een logo is echter dat mensen dit logo op een gegeven moment zullen onthouden. Ook draagt een bureau onderlegger met logo natuurlijk bij aan een professionele uitstraling van je bedrijf en blijkt in de praktijk vaak dat mensen je onderneming serieuzer nemen wanneer je gebruikmaakt van dit soort promotieartikelen. In ieder geval is dit alles dus meer dan de moeite waard om de mogelijkheden van een bureau onderlegger bedrukken bij Lavista te ontdekken.

Wil je meer weten over bureau onderleggers laten maken?

Wil je meer weten over bureau onderleggers laten maken of heb je nog andere vragen? Onze klantenservice helpt je graag verder. Contact opnemen is eenvoudig en kan door te bellen naar 0344 – 745109, een e-mail te sturen naar verkoop@lavista.nl, een bericht via WhatsApp of door gebruik te maken van chat!