Clipper aanstekers

Clippers aanstekers bedrukken met daarop je logo of tekst is altijd een uitstekende keuze om als promotiemiddel dienst te doen. Clipper aanstekers staan bekend om de hoge kwaliteit van materiaal en levensduur. Wij staan bekend om de hoge kwaliteit van bedrukking en doen dat voor alle aanstekers voor een scherpe prijs. De Clipper aanstekers zijn onbedrukt overigens beschikbaar in een variatie aan designs en kleuren.Clipper aanstekers | Solid kleuren | Micro
Clipper aansteker | Solid kleuren | Beste prijs
Clipper aansteker | Soft touch | Micro
Clipper aansteker | Rond | Navulbaar

Clipper aanstekers bedrukken met logo of tekst

Clipper aanstekers bedrukken met een logo is populair, maar het is eveneens mogelijk om er een leuke tekst op te zetten. Op deze manier is dit type relatiegeschenk ook te gebruiken als weggevertje voor een speciale gelegenheid of te koppelen aan een specifieke promotionele actie. Bijvoorbeeld als je zaak een jubileum heeft te vieren of als je een actiemaand organiseert en klanten van een giveaway wilt voorzien. Clippers aanstekers bedrukken met je logo of tekst of een combinatie is daarmee wandelende reclame voor je bedrijf. Ook voor festivals zijn Clipper aanstekers een ideaal cadeautje om uit te delen aan festivalgangers.

Vuurtje komt altijd van pas

Een vuurtje komt altijd van pas en niet alleen onder de rokers, maar ook om de barbecue aan te steken of om in de avond kaarsjes te laten branden. Daarom is de keuze om Clipper aanstekers te bestellen ook zo populair. Dit zijn namelijk aanstekers die in een constante vlam voorzien en bovendien gebruiksvriendelijk zijn gemaakt. Een ander voordeel is dat de Clipper micro aanstekers bijvoorbeeld ook ideaal zijn voor pijprokers. Het middendeel ofwel de ontsteker is los te halen om de tabak mee aan te drukken. Bij het schuin houden van de aansteker blijft de vlam gewoon branden en wordt zelfs wat groter voor nog meer gebruiksgemak.

Keuze uit de mooiste kleuren

Clipper aanstekers zijn bij ons verkrijgbaar in de allermooiste kleuren. Er zijn zelfs kleuren die in verschillende tinten beschikbaar zijn, zoals in twee kleuren blauw. Liever groen, rood, geel of oranje? Dat kan ook, net als dat roze, lila of lime tot de mogelijkheden behoort. Het is overigens ook gewoon mogelijk om voor wit of zwart te kiezen.

Clipper aanstekers: tot wel 3.000 ontbrandingen

Het komt bij veel aanstekers die als weggevertje dienen wel voor dat als er nog gas inzit, het product niet meer functioneert. Dat is natuurlijk voor iedereen een doorn in het oog als je net een vuurtje nodig hebt en de aansteker dienst weigert. Daarom is de kwaliteit ook zo belangrijk. Clipper aanstekers zijn uitgevoerd met materialen van de hoogste kwaliteit. Dat betekent onder meer dat het vuursteentje geschikt is om tot wel drieduizend keer voor ontbranding te zorgen. Bovendien is het vuursteentje op een eenvoudige manier te vervangen om nog langer plezier te hebben van de Clipper aansteker.

Snel besteld, snel geleverd

Onbedrukte Clipper aanstekers zijn snel besteld en snel geleverd. Ons bestelproces is wat dat betreft gebruiksvriendelijk ingericht. Bij het bedrukken van aanstekers voorzien wij eerst in een digitale drukproef die wij je per email toezenden. Zo heb je de gelegenheid om te controleren of de bedrukking naar wens is. Een aanpassing is dan uiteraard nog mogelijk voordat wij met de complete bestelling aan de slag gaan. Nadat je akkoord hebt gegeven op de drukproef krijg je de bestelling binnen acht werkdagen toegezonden. Wil je weten wat de mogelijke drukmethodes zijn voor Clipper aanstekers bedrukken of heb je een andere vraag, neem dan gerust contact met ons op.

Gratis offerte aanvragen

Wil je niet direct bestellen, maar eerst een gepersonaliseerde offerte op maat ontvangen voor het bestellen van Clipper aanstekers? Wij stellen een scherpe prijsopgave op die je vrijblijvend krijgt toegezonden. Tip: kijk ook eens bij onze andere aanstekers, zoals metalen aanstekers of BIC aanstekers.