BBQ aanstekers bedrukken

Op een warme zomerdag is het heerlijk om een barbecue te organiseren. Je doet dit in de tuin met je gezin of je gaat met een groep vrienden naar het park voor een leuke avond. Bij iedere barbecue is een aansteker nodig en dat maakt een BBQ aansteker tot een mooi promotiemiddel. Zo maak je reclame tijdens iedere barbecue en wordt je bedrukte product ook gebruikt om kaarsen aan te steken en te koken op een gasfornuis. Bij Lavista laat je BBQ aanstekers bedrukken met jouw logo of een ander ontwerp naar keuze. In ons assortiment vind je diverse modellen BBQ aanstekers en kies je een kleur die bij jouw bedrijf past.Lux Candle lite Viva Wit

Rosser Keuken Aansteker Zwart

BERGAMO kaarsen aansteker

Kaarsen aansteker Lux Candle lite Viva zwart

Lux Tele wit

Lux Candle Lite wit

Zomerse barbecue aansteker Roze

Barbecue aansteker Transparant Rood

BBQ aansteker Wit

LUX BBQ Fixflame aansteker wit
LUX BBQ Slim metallic aansteker

Metallic aansteker Goud

Zorr Gasmatch Piezo Flexi zwart

Lux Meto BBQ aansteker wit

IBIZA Staafaansteker in doosje
Torch aansteker | Luxe | Beste prijs

Navulbare aansteker kaars Zwart

Barbecue aansteker Firefight Blauw

Wat zijn BBQ aanstekers?

BBQ aanstekers, of barbecue aanstekers, zijn extra lange aanstekers waarmee je veilig de barbecue aan kunt steken. Deze aanstekers zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en zijn vaak navulbaar, waardoor ze lang meegaan. In de zomer is een barbecue aansteker een handig item om te hebben. Zo kom je iedere gezellige barbecue met het gezin veilig door. Een BBQ aansteker is ook handig om een vuurtje of gasfornuis mee aan te steken. De lengte van de aanstekers zorgt ervoor dat je dit veilig kunt doen en niet het risico loopt om je vingers te verbranden.

BBQ aanstekers als promotiemiddel

Aanstekers zijn al jaren een populair promotiemiddel en veel bedrijven maken hier gebruik van. Wil je er uit springen met jouw bedrukte aanstekers? Dan kies je voor de handige BBQ aanstekers die voor allerlei klusjes gebruikt kunnen worden. Je laat de BBQ aanstekers bedrukken bij Lavista tegen een scherpe prijs. We bedrukken de aanstekers met jouw logo, zodat mensen bij ieder gebruik aan je bedrijf herinnerd worden. Dit handige promotiemiddel valt in de smaak en zorgt ervoor dat je een goede indruk op klanten of relaties maakt. Een eenvoudige manier om je naamsbekendheid te vergroten!

Voordelig BBQ aanstekers bedrukken

Bij Lavista vind je diverse soorten BBQ aanstekers die je voordelig laat bedrukken. In ons assortiment vind je allerlei hoogwaardige producten die we tegen een scherpe prijs aanbieden. Ook het bedrukken van producten, waaronder BBQ aanstekers, doen we voordelig. We maken hiervoor gebruik van moderne druktechnieken, zoals zeefdruk, tampondruk en digitale print. Met deze technieken ben je ervan verzekerd dat je ontwerp in hoge kwaliteit op de aanstekers gedrukt wordt. We kiezen altijd voor de juiste techniek die het beste past bij je ontwerp en product.

BBQ aanstekers kaars

Een populair model BBQ aanstekers is de kaarsenaansteker. Deze BBQ aansteker heeft zijn naam te danken aan zijn lange en dunne vorm die doet denken aan een kaars. Een kaarsenaansteker heeft een schuifknop aan de zijkant, waarmee je een vlam produceert. Deze BBQ aansteker is veilig en in te zetten voor verschillende dingen, zoals het aansteken van het gasfornuis of de barbecue. De aansteker is bijvoorbeeld leverbaar in een aluminium uitvoering in de kleur zwart. Met tampondruk kunnen we de BBQ aansteker bedrukken in maximaal vier kleuren. Je kunt er ook voor kiezen om deze aansteker te laten graveren.

Navulbare BBQ aanstekers bedrukken

Navulbare aanstekers zijn handig en gaan lang mee. Dit is niet alleen een duurzame keuze voor het milieu, maar ook voor je reclame. De navulbare aansteker gaat vele malen langer mee dan een gewone aansteker en dus is je reclame ook veel langer in beeld. Wil je op de lange termijn reclame maken? Dan is het verstandig om te investeren in een navulbare BBQ aansteker. Hiermee maak je een goede indruk op je klanten of relaties. Je deelt dit promotiemiddel uit op een evenement en bent er zo van verzekerd dat jouw bedrijf bij iedere barbecue aanwezig is. Naast BBQ aanstekers zijn er nog vele andere zomerse relatiegeschenken in ons assortiment. Denk hierbij aan schorten bedrukken, wijnkoelers met logo en zonnebrillen met logo!