Plasma aanstekers bedrukken

Op zoek naar aanstekers in een modern jasje om in te zetten als relatiegeschenk? Laat dan plasma aanstekers bedrukken. Plasma aanstekers produceren vuur door middel van een elektrische boog in plaats van een traditionele vlam. Met een breed scala aan modellen en materialen, zoals aluminium en kunststof, is er altijd wel eentje die bij je past. Afhankelijk van het materiaal kun je de plasma aanstekers laten bedrukken of graveren met een logo, bedrijfsnaam of andere opdruk. Of je nu voor een elegante gravure of kleurrijke opdruk kiest, met deze gepersonaliseerde plasma aanstekers laat je een blijvende indruk achter en maak je op unieke wijze promotie voor je merk!ZORR Arc Swing aansteker

ZORR Arc Swing aansteker
 • Drukmethoden: Tampondruk en Digitale print
 • Bedrukbaar in Full color
 • Drukafmeting: 13 x 40 mm
 • Leverbaar in 2 kleuren

v.a. € 5.11

Plasma aansteker Reeves-Bukarest wit

Plasma aansteker Reeves-Bukarest
 • Drukmethoden: Lasergraveren en Digitale print
 • Bedrukbaar in Full color
 • Drukafmeting: 60 x 10
 • Leverbaar in 2 kleuren

v.a. € 5.74

plasma aansteker Formula Double ARC aansteker zwart

Plasma aansteker Formula Double ARC aansteker
 • Opdrukbaar in 3 methoden
 • Bedrukbaar in Full color
 • Drukafmeting: 23 x 55 mm
 • Leverbaar in 3 kleuren

v.a. € 6.23

Plasma aansteker Formular ARC zilver

Plasma aansteker Formular
 • Drukmethoden: Lasergraveren en Digitale print
 • Bedrukbaar in Full color
 • Drukafmeting: VS: 27 x 35 mm / RS: 27 x 50 mm
 • Leverbaar in 3 kleuren

v.a. € 7.11

Plasma aansteker Zorr Arc BBQ ARC zwart

Plasma aansteker Zorr Arc BBQ ARC
 • Drukmethode: Tampondruk
 • Bedrukking in maximaal 4 kleuren
 • Drukafmeting: 11 x 55 mm
 • Leverbaar in 2 kleuren

v.a. € 8.51

Plasma aansteker zwart

Plasma aansteker
 • Drukmethoden: Tampondruk en Lasergraveren
 • Leverbaar in 2 kleuren

v.a. € 10.19

Big usb lighter Flasma plus zwart

Big usb lighter Flasma plus
 • Opdrukbaar in 4 methoden
 • Bedrukbaar in Full color

v.a. € 12.86

Prijs per stuk
€ 5.1€ 12.9
Kleur
(2)
(1)
(2)
(4)
(6)
Materiaal
(1)
(1)
(2)
(2)
(1)
Merk
(2)
(2)

Plasma aanstekers onderscheiden zich van alle andere

plasma aanstekers met logo Onze plasma aanstekers onderscheiden zich op meerdere vlakken van alle andere aanstekers uit ons assortiment.

In de eerste plaats zijn ze niet gevoelig voor wind, waardoor je ook bij winderige omstandigheden gewoon een vlam kunt produceren, bijvoorbeeld op de camping of bij andere outdooractiviteiten. Ook zijn ze duurzaam en herbruikbaar, want plasma aanstekers werken op een oplaadbare batterij in plaats van op butaangas of benzine. Bovendien produceren deze aanstekers geen vlam, maar een elektrische boog tussen elektroden, wat ze milieuvriendelijk maakt doordat er geen brandstof verbrand wordt. Tot slot genieten ze van een modern en in het oog springend ontwerp, wat zeker interessant is als je logo hierop afgebeeld staat.

Door deze eigenschappen zijn plasma aanstekers met logo niet alleen functioneel, maar ook stijlvolle accessoires die geschikt zijn als relatiegeschenk of promotiemateriaal, waarmee je dus op een effectieve manier reclame kunt maken voor je bedrijf of merk.

Plasma aanstekers laten bedrukken of graveren

Bij Lavista relatiegeschenken kun je plasma aanstekers helemaal naar wens personaliseren. Denk hierbij aan de kleur(en) van de plasma aanstekers. Zorg dat deze overeenkomt met jouw huisstijl voor een extra krachtig resultaat.

Verder kun je een logo plaatsen op de plasma aanstekers. Dit doe je op een prominente plek, zodat jouw logo direct zichtbaar is. Een ander belangrijk onderdeel is het lettertype, gebruik hetzelfde lettertype dat je ook in jouw andere branding materialen gebruikt. Dit zorgt direct voor herkenbaarheid.

Je kunt de gewenste opdruk, zoals een logo, bedrijfsnaam of stukje tekst, op de plasma aanstekers laten bedrukken of graveren. Het voordeel van een bedrukking is dat deze in kleur geplaatst kan worden en dat deze relatief goedkoop is. Een gravering is iets duurder en is niet mogelijk in kleur, maar zorgt wel voor een geweldig resultaat en is bovendien niet gevoelig voor slijtage. Dat laatste is handig bij plasma aanstekers die jarenlang meegaan, want dan is ook jouw reclame of boodschap al die tijd zichtbaar.

Gepersonaliseerde aanstekers met plasma kunnen echt het verschil maken, want je laat een blijvende indruk achter bij jouw relaties. Geef het weg op evenementen, jubilea of geef het als blijk van waardering voor de fijne samenwerking.

Andere aanstekers die mogelijk interessant zijn

Bij Lavista hebben wij alle soorten aanstekers die je maar kunt bedenken. Als je voorkeur uitgaat naar andere aanstekers dan plasma aanstekers, dan is de kans groot dat wij je alsnog kunnen helpen. Zo kunnen wij verschillende luxe aanstekers bedrukken, zoals metalen aanstekers, benzine aanstekers en storm aanstekers, die stuk voor stuk onderscheidend zijn ten opzichte van de normale aanstekers. Maar daarnaast kun je ook kiezen uit verschillende merken, zoals BIC aanstekers en Cricket aanstekers. Wat je ook kiest, bij ons kun je ze naar wens personaliseren, zoals in eigen kleur en met eigen ontwerp opdruk.

Wil je plasma aanstekers bedrukken? Volg deze stappen!

 1. Ga naar de productpagina van de gewenste plasma aanstekers.
 2. Vul het gewenste aantal in, zoals een kleine oplage of grote oplage.
 3. Bepaal de kleur of kleuren, bijvoorbeeld de kleur van je branding.
 4. Kies de bedrukking van je voorkeur, zoals plasma aanstekers met logo.
 5. Plaats je bestelling in het winkelmandje en doorloop het bestelproces.
 6. Upload de gewenste opdruk en rond het bestelproces af.
 7. Je ontvangt gratis een drukproef van de bedrukte plasma aanstekers.

Wil je meer weten over plasma aanstekers?

Wil je meer weten over plasma aanstekers of wil je andere aanstekers bedrukken? Onze klantenservice helpt je graag verder. Contact opnemen is eenvoudig en kan door te bellen naar 0344 – 745109, een e-mail te sturen naar verkoop@lavista.nl, een bericht via WhatsApp of door gebruik te maken van chat. Plasma aanstekers bedrukken? Dat doe je bij Lavista!

Veelgestelde vragen

Plasma aanstekers creëren een elektrische boog om voorwerpen mee aan te steken, zonder traditionele brandstof. Ze zijn herbruikbaar en milieuvriendelijk.

De levensduur van een plasma aansteker varieert afhankelijk van het merk en de kwaliteit, maar ze kunnen vaak maanden meegaan bij normaal gebruik voordat ze moeten worden opgeladen of vervangen.

Een plasma aansteker produceert een zeer hete boog die kan oplopen tot meer dan 1000 graden Celsius. Wees voorzichtig bij het gebruik ervan om brandwonden te voorkomen.