Plasma aanstekers bedrukken

Plasma aanstekers bedrukken om als uniek reclamemiddel of als relatiegeschenk in te zetten, is een perfecte keuze. Niet alleen omdat een vuurtje altijd van pas komt, maar vooral ook om de bijzondere werking. Er is namelijk sprake van een oplaadbare aansteker, want dit type aanstekers werkt op elektriciteit en het opladen gebeurt met een USB-kabel. Je maakt daardoor echt onderscheid als je de kiest voor plasma aanstekers bedrukken. Wij hebben voor jou bovendien een uitgebreid assortiment beschikbaar met allerlei designs om tot de beste keuze te komen.Plasma aansteker Zorr Nuovo USB zwart
ZORR Arc Swing Feuerzeug

Plasma aansteker Zorr Arc Alu zwart
Plasma aansteker Zorr USB Light
plasma aansteker Formula Double ARC aansteker zwart

Plasma Electric Lighter Usb Aansteker Zilver
Plasma aansteker Reeves-New Castle zwart

Plasma aansteker Reeves-Bukarest wit

Plasma aansteker Reeves-Bern zilver
Plasma aansteker Formular ARC zilver

Plasma aansteker Reeves-Macao zilver

Plasma aansteker Zorr Arc BBQ ARC zwart

Plasma aansteker Zwart

Plasma aansteker Reeves-Manresa zilver

USB aansteker zwart, grijs
Big usb lighter Flasma plus zwart

Plasma aanstekers bedrukken met logo

Het voordeel van plasma aanstekers bedrukken met logo is dat je bedrijf overal kan komen waar jij niet aanwezig bent. Zo gaat je reclame als het ware als een lopend vuurtje rond als je een logo of tekst op de plasma aanstekers laat bedrukken. Er zijn namelijk nog altijd veel rokers in Nederland en voor het aansteken van kaarsen, barbecues en kampvuren is er ook nog vaak een vuurtje nodig.

Hoe werkt een plasma aansteker?

Om een beeld te schetsen van hoe een plasma aansteker werkt is het handig om antwoord te krijgen op de vraag ‘Wat is een plasma aansteker?’. Er is al even gezegd dat deze op basis van elektriciteit werkt en dat betekent dat er geen gas aan te pas komt. Het betreft hier elektrische aanstekers die gebruiksvriendelijk zijn, waarbij je alleen maar een knopje hoeft in te drukken dat zich aan de zijkant bevindt. Je ziet na het indrukken van het knopje een paarskleurige straal verschijnen tussen de ontstekingspunten. Het bijzondere is dat deze straal zo heet is dat je daarmee bijvoorbeeld een sigaret kan aansteken. De straal verdwijnt weer nadat je het knopje niet meer ingedrukt houdt.

Accu met micro USB-kabel

Er is een accu aanwezig die met de bijgeleverde micro USB-kabel is op te laden. Het voordeel is dan ook dat je bij plasma aanstekers bedrukken verzekerd bent van een lange levensduur. Dat draagt bij aan de duurzaamheid en zeker in het licht bezien dat er geen CO2 uitstoot is. Verder is het handig om te weten dat plasma aanstekers in weer en wind te gebruiken zijn. Er is geen vlammetje dat uitdooft door een windvlaag en evenmin door de regen.

Mooiste designs

Je hebt bij plasma aanstekers bedrukken de keuze uit de mooiste designs. Dat is nog een onderscheidend kenmerk ten aanzien van bijvoorbeeld de standaard wegwerpaanstekers. De designs lopen uiteen van originele ontwerpen tot lighters die zo slank en rank zijn als een pen. Zo zijn er ook unieke uitvoeringen die door de vormgeving als plasma aansteker met flexibele hals geschikt zijn om kaarsen op een gemakkelijk manier mee aan te steken. Overigens zijn er eveneens bredere modellen verkrijgbaar die extra veel ruimte bieden om je logo te laten bedrukken op een plasma aansteker.

Toepassing van diverse druktechnieken

Bij plasma aanstekers bedrukken maken wij van diverse druktechnieken gebruik, waarbij wij de beschikbare drukmethoden bij de betreffende plasma aanstekers vermelden. Bijvoorbeeld lasergraveren of tampondruk, maar ook digitale print is een optie. Plasma aanstekers bedrukken kan bij ons al vanaf 5 stuks en dat is uiteraard uniek te noemen. Het minimaal te bestellen aantal is afhankelijk van het type elektrische lighter waar je voorkeur naar uitgaat.

Gratis offerte ontvangen?

Je kan direct een bestelling plaatsen voor het laten bedrukken van plasma aanstekers, maar er is tevens een optie om eerst een offerte aan te vragen. Je krijgt in dat geval een gepersonaliseerde prijsopgave waarbij wij rekenen houden met het type, aantal en druktechniek om in een prijs op maat te voorzien. Heb je vragen, neem dan gerust contact op met Lavista Relatiegeschenken. Wij staan voor je klaar om je verder te helpen.