Djeep aanstekers bedrukken

Op zoek naar een handig en origineel relatiegeschenk? Dan is een Djeep aansteker een goede keuze. Laat jouw djeep aansteker personaliseren met je eigen logo, slogan of afbeelding. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem een kijkje op deze pagina.Djeep aansteker

Djeep aansteker

Onbedrukt € 0.85 per stuk (500 stuks)

Bedrukt € 1.04 per stuk (500 stuks)

Vanaf € 0.85

Gepersonaliseerde aansteker voor jouw relaties

Bij Lavista relatiegeschenken hebben we een ruim aanbod aan aanstekers die je zelf kunt personaliseren. Een gepersonaliseerde aansteker is een leuk cadeau om te geven en om te krijgen. Een djeep aansteker met eigen logo, afbeelding of tekst is een goed promotiemiddel voor jouw bedrijf.

Door het geven van een djeep aansteker in je eigen huisstijl blijft top-of-mind bij jouw relaties, en dat is wat je wil! Geef jouw djeep aansteker weg als relatiegeschenk op beurzen en evenementen, of als bedankje voor de fijne samenwerking.

Djeep aanstekers zijn ideaal voor grote logo's en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Met een djeep aansteker in eigen huisstijl heb je in een handomdraai een leuk, goedkoop en handig relatiegeschenk. Heb je nog twijfels of deze aansteker wel het juiste geschenk is? Bekijk dan eens onze andere producten zoals: BIC aanstekers bedrukken, mokken bedrukken, paraplu's bedrukken of pennen bedrukken. Je kunt het zo gek niet bedenken, maar we hebben alles in huis om jouw relaties op een leuke manier te verrassen!

Djeep aansteker kopen

De djeep aansteker is snel leverbaar in jouw eigen huisstijl. Per aansteker staat aangegeven wat de minimale bestelafname is. Hoe groter je bestelling, hoe meer korting. Zo kun je ook djeep aanstekers bedrukken voor je eigen personeel en voor je relaties.

Staat jouw gewenste bestelafname er niet tussen? Neem dan even contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Als je vooraf wil weten wat de kosten gaan zijn, kun je een gratis offerte bij ons aanvragen. Binnen enkele dagen ontvang je van ons een passende offerte. Zo weet je precies waar je aan toe bent, wel zo prettig.

Veel gestelde vragen

Een Djeep aansteker werkt op butaangas en wordt ontstoken met een mechanisch ontstekingsmechanisme. Ze zijn handig en betrouwbaar voor situaties waarbij je een sterke vlam nodig hebt, bijvoorbeeld in winderige omstandigheden.

Ja, Djeep aanstekers zijn doorgaans navulbaar en kunnen worden bijgevuld met butaangas.

Hoewel Djeep aanstekers over het algemeen veilig zijn, is het belangrijk om altijd de veiligheidsprincipes te volgen, zoals buiten het bereik van kinderen houden, uit de buurt van warmtebronnen houden en de instructies van de fabrikant opvolgen.