Djeep aanstekers bedrukken

Djeep aanstekers behoren tot de categorie luxe aanstekers. De aanstekers waren de eerste producten in het assortiment en behoren inmiddels, door innovatieve technieken en mooie ontwerpen, tot de meest verkochte aanstekers in het luxe segment. Lavista biedt u dan ook graag de gelegenheid uw waardering voor uw relaties met een Djeep aansteker te uiten. Wij bieden u diverse modellen, waaronder elektronische aanstekers, navulbare aanstekers en stormaanstekers.Djeep aansteker

Betrouwbare aanstekers

Djeep aanstekers zijn van zeer goede kwaliteit en in alle omstandigheden betrouwbaar. De sterkte van de vlam is handmatig in te stellen en maakt de Djeep tot een gewild product. Je relaties zullen dan ook blij verrast zijn met een Djeep aansteker als relatiegeschenk.

Lichtgewicht of zware aansteker kiezen?

Je kunt in onze collectie Djeep aanstekers kiezen uit diverse modellen en uitvoeringen. Zo zijn er bijvoorbeeld dunne en lichtgewicht aanstekers die makkelijk in de hand liggen en zeer prettig zijn in gebruik. Een geschenk dat zowel bij dames als heren zeker in de smaak zal vallen. Maar ook als je liever een zwaardere uitvoering hebt, kan je zeker slagen in het Djeep assortiment. Denk dan eens aan de aanstekers met een dubbele functie: aansteker en sigarenknipper in één. Of aan de robuuste uitvoeringen, die zelfs in een zware storm nog een krachtige vlam voortbrengen.

Djeep aanstekers bedrukken met logo

Djeep aanstekers zijn te bedrukken met bijvoorbeeld het logo van je bedrijf, maar ook met alleen de bedrijfsnaam of een tekst. Daarmee is het een perfect promotiemiddel om dankzij de lange levensduur gedurende een lange periode reclame te maken. Het voordeel van aanstekers is uiteraard dat deze onder rokers meerdere keren per dag nodig zijn. Maar Djeep aanstekers zijn ook ideaal om bijvoorbeeld op de camping of in de tuin de aanmaakblokjes van een barbecue mee aan te steken. Bovendien hebben de Djeep aanstekers een perfect formaat om ook grote logo’s op af te drukken.

Tip: Kies voor een bijpassende bedrukte asbak.

Bedrukking met zeefdruktechniek

Bij het bedrukken van Djeep aanstekers, maken wij van de zeefdruktechniek gebruik. Het ontwerp komt op de lichtgevoelige laag van het gaas van een zeefdrukraam. Voor de belichting van de ontwerpfilm is uv-licht functioneel, want er zijn delen die licht doorlaten en delen die dat niet doen. Hierdoor is er alle gelegenheid om drukinkt door het gaas op de Djeep aansteker te drukken. De toe te passen druktechniek verschilt per relatiegeschenk en ook per type aansteker, waarbij het materiaal en de ondergrond bepalend zijn voor de beste drukmethode.

Djeep aanstekers kopen vanaf 500 stuks

Djeep aanstekers zijn bij ons te bestellen vanaf 500 stuks. Daarbij is er de keuze tussen een zwarte of een witte uitvoering. Het is mogelijk om bij de bedrukking met verschillende wensen rekening te houden, zoals met de kleuren van de opdruk. Zo voorzien wij in de mogelijkheid om een kleur, twee kleuren, drie kleuren of met vier kleuren te werken. Op deze wijze zijn kleuren van het logo of huisstijl op een perfecte manier naar voren te brengen.

Proefexemplaar bestellen

Wij kunnen ons voorstellen dat je in het geval van een artikel zoals de Djeep aansteker, eerst met eigen ogen wilt beoordelen of het product voldoet aan je verwachtingen. In overleg met onze klantenservice kunnen wij desgewenst een proefexemplaar toesturen. Het artikel wordt dan wel samen met de verzendkosten aan je doorberekend. Je kan echter ook geheel vrijblijvend onze showroom bezoeken. Deze is gevestigd aan de Morsestraat 11 in Tiel. Als je ons van tevoren even laat weten in welke producten je interesse hebt, zorgen wij ervoor dat alles ter bezichtiging op voorraad is.