Metalen aanstekers bedrukken

Metalen aanstekers bedrukken om als origineel relatiegeschenk weg te geven. Dat maakt indruk en zelfs een onvergetelijke, want je logo of tekst is elke keer weer te zien. Het is de exclusieve uitstraling die het verschil maakt bij metalen aanstekers. Om aan ieders voorkeur tegemoet te komen, heeft Lavista Relatiegeschenken een divers en breed aanbod met metalen aanstekers samengesteld. De drukmethoden variëren van lasergravure tot zeefprint en van digitale print tot tampondruk.
Amerikaanse benzine aansteker | Gravering of full colour
Benzine aansteker bedrukken
Benzine aansteker | Amerikaans | Chroom
Zorr aansteker | Goud | Piezo
Zorr Quattro Jet-Flame

Piezo aansteker | Zorr | Elektronsiche

Zorr Mondeo Piezo zwart

Turbo aansteker | Windproof | Metaal
Zorr Milano Piezo aansteker chroom

Zorr Mona Piezo chrom
Formula design aansteker | Verstelbare vlam

Metalen aanstekers bedrukken met logo

Bij het bedrukken van metalen aanstekers met logo of tekst maak je van deze relatiegeschenken een gebruiksvoorwerp dat als reclamemiddel dient. Dat is natuurlijk ook het doel van metalen aanstekers bedrukken met je logo. Aanstekers zijn voorwerpen voor dagelijks gebruik en komen dan ook in allerlei situaties tevoorschijn. Bijvoorbeeld om sigaretten mee aan te steken, om de kaarsen op tafel te laten vlammen of om de kolen van de barbecue te laten branden. Je logo met bedrijfsnaam of een pakkende tekst is door ons aan te brengen op alle aanstekers van metaal. Het type dat je kiest, bepaalt welke opties er zijn voor bedrukking.

Lasergravure, digitale print, zeefdruk of tampondruk

Bij de keuze voor metalen aanstekers bedrukken, is er een extra luxe en exclusieve uitstraling aan mee te geven door er een gravure in aan te brengen. Afhankelijk van het type heb je ook de keuze uit andere drukmethoden, zoals zeefdruk, tampondruk of digitale print. Welke druktechnieken van toepassing zijn, is te zien bij elk van de verschillende metalen aanstekers. De beschikbare drukmethoden zijn specifiek geselecteerd en afgestemd op het materiaal en design van de aanstekers van metaal.

Topdesigns en hoge kwaliteit

Bij het bedrukken van metalen aanstekers, profiteer je van een groot aanbod met topdesigns en ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit. Je hebt de mogelijkheid om bij de keuze voor een design rekening te houden met je eigen bedrijfsuitstraling, branche en werkzaamheden. Wij hebben voor jou bijvoorbeeld stoere en robuuste benzine aanstekers in Amerikaanse stijl beschikbaar, maar ook deze goudkleurige Zorr aansteker waar de elegantie van afspat. Zo hebben wij allerlei metalen aanstekers met verschillende designs. De Formula design aansteker is bijvoorbeeld een bijzonder hoogwaardige uitgevoerde metalen aansteker. Deze aansteker beschikt over een speciale functionaliteit in de vorm van een verstelbare vlam. Daarmee steek je moeiteloos een haard, barbecue of kaarsen aan.

Metalen aanstekers bedrukken: per stuk verpakt

Wij leveren niet alleen kwaliteit als het gaat om bedrukte relatiegeschenken, maar ook een uitstekende service. Dat betekent onder meer dat wij de luxe metalen aanstekers per stuk verpakt in een doosje aan je opsturen. Wij bedrukken metalen aanstekers al vanaf een aantal van 100 stuks, maar een grotere bestelling is net zo goed te plaatsen. Heb je er bijvoorbeeld 500 nodig of wil je er 2.000 bestellen? Je geeft het gewenste aantal gewoon door bij je bestelling of je vraag eerst vrijblijvend en gratis een gepersonaliseerde offerte aan.

Gratis digitale drukproef

Bij het bestellen van metalen aanstekers met je logo of tekst wil je natuurlijk dat de bedrukking er perfect uit komt te zien. Wij nemen dan ook altijd het zekere voor het onzekere en sturen je na ontvangst van je bestelling gratis een digitale drukproef toe per email. Dat geeft jou de gelegenheid om te kijken of je tevreden bent of dat er nog een kleine aanpassing moet komen. Nadat je akkoord bent gegaan, gaat het proces van metalen aanstekers bedrukken van start en verzenden wij de bestelling binnen acht werkdagen. Heb je vragen? Onze medewerkers staan voor je klaar om je verder te helpen en wij zijn telefonisch, per email en via de chat bereikbaar.