Cricket aanstekers bedrukken

Cricket behoort tot de grootste merken in de wereld van aanstekers. Iedereen houdt van de hoge kwaliteit, het design en de betrouwbaarheid van Cricket aanstekers. U kunt de Cricket aanstekers laten bedrukken met uw bedrijfsnaam of -logo, professioneel en volledig naar wens, door Lavista Relatiegeschenken.Cricket Original Metal rood

Cricket original aansteker

Cricket Mini geel

Cricket Original  Neon roze

Cricket Mini Neon oranje

Cricket Original Gold
Cricket Mini Gold
Cricket Original Platinum koper

Cricket Fusion zwart roze

Cricket Platinum Fusion zwart zilver

Cricket aansteker Original met zilverkleurige kap geel

Cricket Maxi Metal geel

Cricket Maxi | wit

Cricket Electronic groen

Cricket Electronic Neon rood

Cricket Electronic Frosty groen

Cricket Electronic Matt zwart

Cricket aanstekers

De Cricket aansteker is de eerste wegwerpaansteker die in het begin van de jaren zestig werd geïntroduceerd. Inmiddels al meer dan vijftig jaar oud is Cricket nog steeds een toonaangevend merk van kwaliteits aanstekers in de meest uiteenlopende verschijningsvormen. Cricket aanstekers worden overal ter wereld verkocht en door miljoenen mensen naar volle tevredenheid gebruikt. Met een Cricket aansteker weet u dus zeker dat u uw relaties niet alleen een praktisch maar ook een hoogwaardig geschenk geeft, waar zij nog jarenlang plezier van zullen hebben. Het enige probleem kan zijn dat u moeilijk kunt kiezen uit het uitgebreide assortiment van Cricket aanstekers, dat Lavista u te bieden heeft.

Innovatief ontwerp in een stijlvol jasje

Zoveel mensen, zoveel smaken. Dit geldt voor alle relatiegeschenken en dus ook voor onze aanstekers. Gelukkig heeft Cricket een ruime collectie in verschillende kleuren en stijlen, zodat er altijd een Cricket aansteker is, die voor uw doeleinden geschikt is. Of u nou kiest voor een enkele opvallende kleur, waar uw bedrijfsnaam of logo goed op uit komt. Of voor een bijzonder design waar direct alle ogen op vallen. Voor stijlvol zwart of voor zacht pastel. Met een Cricket aansteker komt u te allen tijde goed voor de dag. Het innovatieve ontwerp van een Cricket aansteker garandeert u optimaal gebruiksgemak en veiligheid, of het nu gaat om een wegwerpmodel of een elektronische, navulbare aansteker.

Uw eigen unieke opdruk

Net als onze andere aanstekers kunt u de Cricket aanstekers zonder opdruk bestellen. Maar bij een product dat gedurende zijn hele levensduur letterlijk van hand tot hand gaat, zou het zonde zijn als u niet van deze veelvuldige exposure gebruik zou maken. Laat daarom de naam van uw bedrijf, het adres van uw website of uw naam en telefoonnummer op de door u gekozen Cricket aansteker drukken. Lavista is daarin de specialist en levert u een professionele kwaliteit, die lang mee gaat. Doordat wij met verschillende druktechnieken ervaring hebben, kunnen wij uw ontwerp geheel naar wens uitvoeren. Mocht u hierbij wat advies kunnen gebruiken, dan denken wij graag met u mee.