Poncho’s bedrukken


Voor festivals of andere buitenevenementen kan een poncho van pas komen. Door poncho’s te laten bedrukken en uit te delen aan de deelnemers, voorkom je dat je evenement in het water valt bij slecht weer. Bij Lavista vind je een uitgebreid assortiment poncho’s die je laat bedrukken met je logo of een ander ontwerp. Bedrukte poncho’s zijn ideaal voor je eigen evenement, maar kunnen ook uitgedeeld worden als promotiemiddel op een evenement van een ander. Bij slecht weer loopt iedereen rond in de poncho’s met jouw logo en zo maak je veel reclame. Je kiest uit poncho’s in verschillende kleuren. We verkopen zowel herbruikbare poncho’s als poncho’s voor eenmalig gebruik.Poncho Oranje
Remo Poncho (Kobalt) Blauw

Notponcho Neuenhaus transparant
Ziva wegwerp regenponcho met opbergtasje Roze

Clear Regenjas Transparant

Regenponcho transparant transparant
Sandra  Waterdichte Poncho Licht Blauw

Opvouwbare poncho Sprinkle transparant

Regenponcho transparant blauw

Birtox Poncho  Groen
Storm Sleutelhanger Poncho Rood

Pedro  Waterdichte Poncho Zwart
Regenponcho in een kunststof doosje rood

Sprinkle Regenponcho Wit

Xina regenponcho Rood

Poncho in kunststof bal Nimbus zwart

Bal met regenponcho licht groen

Rany Kinderponcho Sleutelhanger Wit

Kleur
Bedrukte poncho’s met logo

Bedrukte poncho’s met een logo erop zijn ideaal ter promotie en kunnen worden gebruikt bij buitenactiviteiten. Zo kan iedereen ook op een regenachtige dag van het evenement genieten en maak je tegelijkertijd reclame voor je bedrijf. Mensen zullen dankbaar gebruik maken van de poncho’s en dus maak je een goede indruk met deze simpele en voordelige vorm van reclame maken. Op een poncho laat je bijvoorbeeld het logo van je bedrijf drukken of je kiest voor je bedrijfsnaam. Een herkenbare opdruk zorgt ervoor dat je bedrijf onthouden wordt. Kies je voor herbruikbare poncho’s? Dan is het zeker verstandig om je logo hierop te drukken, zodat je bij ieder gebruik reclame maakt.

Poncho’s met opdruk

Naast een logo zijn er nog allerlei andere mogelijkheden wat het ontwerp betreft. Je laat bijvoorbeeld de slogan van je bedrijf op de poncho’s drukken of je kiest voor een grappige spreuk. Op herbruikbare poncho’s besteed je extra aandacht aan het ontwerp, omdat deze poncho’s lange tijd meegaan en je zo optimaal reclame maakt. Herbruikbare poncho’s zijn ideaal voor je medewerkers die ook af en toe bij regen in de buitenlucht aan de slag moeten. Hoe groot het drukoppervlak is, hangt af van de poncho die je kiest. Let erop wat er mogelijk is qua opdruk en hoe groot het drukoppervlak is, zodat je een poncho passend bij je ontwerpwensen kiest.

Goedkoop poncho’s laten bedrukken

Bij Lavista laat je poncho’s tegen een scherpe prijs bedrukken. Zeker poncho’s voor eenmalig gebruik zijn voordelig en wij zorgen ervoor dat we de poncho’s tegen een lage prijs bedrukken. Hierbij zorgen we altijd voor een opdruk in hoge kwaliteit. Per product zie je op onze website exact wat de bedrukte poncho kost. Dit hangt onder andere af van de hoeveelheid poncho’s die je bestelt, de hoeveelheid drukkleuren en de gebruikte techniek. Ook staat duidelijk vermeld of er instelkosten van toepassing zijn, waardoor je niet voor verrassingen komt te staan. Hoe hoger de oplage bedrukte poncho’s, hoe lager de prijs per stuk. Heb je een grote hoeveelheid nodig? Dan bestel je in één keer!

Gekleurde poncho’s bedrukken

Wil je dat je poncho’s de aandacht trekken? Dan laat je gekleurde poncho’s bedrukken met een print naar keuze. Let er bij het kiezen van een kleur op dat deze goed bij de huisstijl van je bedrijf past. Is geel een kleur die veel terug komt in je logo of in andere promotiemiddelen? Dan kies je voor gele poncho’s. Het kiezen van de juiste kleur maakt de poncho’s herkenbaar en zorgt ervoor dat ze eerder met je bedrijf geassocieerd worden. Let er ook op dat het ontwerp past bij de kleur van de poncho’s. Contrasterende kleuren kunnen extra opvallen, maar op een gekleurde poncho staat een wit of zwart logo vaak ook goed.

Poncho’s met karabijnhaak

In ons assortiment van relatiegeschenken vind je diverse poncho’s met een karabijnhaak. Deze poncho’s zijn handig om mee te nemen naar een festival of evenement, omdat je ze makkelijk aan een tas of broek vasthaakt. Zo heb je altijd een poncho bij de hand voor slecht weer, maar hoef je hier geen grotere tas voor mee te nemen. Poncho’s met een karabijnhaak worden vaak geleverd in de vorm van een bal. In de bal zit dan een transparante of soms gekleurde poncho’s. De ballen zijn in verschillende kleuren leverbaar. Je kiest bijvoorbeeld voor een bal met karabijnhaak in een neutrale kleur zoals wit of juist voor een vrolijk gekleurd exemplaar. Je laat deze poncho’s onder andere bedrukken in gele, rode of blauwe ballen.

Poncho’s bedrukken voor kinderen

Organiseer je een evenement waar vooral kinderen op af komen? Dan kies je uit de verschillende kinderponcho’s in ons assortiment die je laat bedrukken met een logo of een ander ontwerp. Deze poncho’s zijn kleiner en daarmee geschikt voor kinderen. Je kunt kiezen voor gekleurde exemplaren waar je een logo op drukt of herbruikbare poncho’s die lange tijd meegaan. Ook leuk voor kinderen: een poncho met karabijnhaak, waarbij de bal de print van een voetbal heeft. Iedere jonge voetballiefhebber vindt het prachtig om deze bal aan zijn of haar tas te hebben hangen.

Biologisch afbreekbare poncho’s

Op zoek naar een milieuvriendelijk alternatief voor de plastic poncho? In ons assortiment vind je diverse biologisch afbreekbare poncho’s. Deze poncho’s zijn beter voor het milieu en daarmee een goede keuze. Zeker voor bedrijven die waarde hechten aan duurzaamheid en aan het milieu, is de biologisch afbreekbare poncho een ideale keuze. Zo laat je zien dat je bij iedere keuze aan het milieu denkt en dit komt het imago van je bedrijf ten goede. Je vindt verschillende biologisch afbreekbare poncho’s in ons assortiment, die meestal transparant van kleur zijn. Sommige poncho’s worden in een biologisch afbreekbaar zakje geleverd en andere exemplaren zitten in een papieren verpakking.

Poncho’s in hoge kwaliteit laten bedrukken

Wij zorgen ervoor dat we de poncho’s in hoge kwaliteit bedrukken, zodat je een mooi promotiemiddel hebt om uit te delen. We maken gebruik van moderne druktechnieken, zoals digitale print, zeefdruk en tampondruk. Met bepaalde druktechnieken kunnen we ontwerpen in één tot vier kleuren op de poncho’s drukken en met andere technieken zijn ook full colour prints mogelijk. Voor ieder ontwerp hebben we de juiste techniek in huis en we zorgen ervoor dat je mooi bedrukte poncho’s ontvangt. Per product zie je uit welke druktechnieken je kunt kiezen en wat het bijbehorende drukoppervlak is. Naast poncho's zijn ook caps met logo, zonnebrillen bedrukken of T-shirts met logo prachtige relatiegeschenken voor festivalbezoekers.