BBQ aanstekers bedrukken

Grootse BBQ-feesten of gewoon lekker in de eigen tuin met het gezin; iedereen houdt van een gezellige barbecue. Het is belangrijk de BBQ veilig aan te steken, met een goede BBQ aansteker. U kunt mooie en praktische BBQ aanstekers laten bedrukken met uw bedrijfsnaam en / of logo door Lavista Relatiegeschenken.

BERGAMO Kaarsen aansteker Wit
Lux Candle lite Viva Wit
Rosser Keuken Aansteker Zwart
Kaarsen aansteker Lux Candle lite Viva zwart
Lux Tele wit
Lux Candle Lite wit
BBQ aansteker Wit
Zomerse barbecue aansteker Roze
Barbecue aansteker Transparant Rood
LUX BBQ Fixflame aansteker wit
Metallic aansteker Goud
LUX BBQ Slim metallic aansteker
IBIZA Staafaansteker in doosje
Zorr Gasmatch Piezo Flexi zwart
Navulbare aansteker kaars Zwart
Lux Torch Jet-Flame zwart
Barbecue aansteker Firefight Blauw
Zorr Gasmatch steel 176 mm

BBQ aanstekers

Bent u op zoek naar een relatiegeschenk dat niet alleen nuttig is, maar ook nog eens bij een gezellige gelegenheid gebruikt kan worden? Dan heeft u bij Lavista een ruim assortiment BBQ aanstekers waar u uit kunt kiezen. Maak de aansteker nog persoonlijker met een pakkende tekst of uw bedrijfslogo en er is geen feestje meer waar uw naam niet voorbij komt. De BBQ aanstekers van Lavista zijn veilig en liggen makkelijk in de hand, waardoor u zonder moeite het vuur aan kunt steken.

Verschillende kleuren en modellen

Onze BBQ aanstekers zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en modellen en variëren van eenvoudig functioneel tot stijlvol en luxe. Er zijn er zelfs die een gecombineerde functie hebben van aansteker en opener. Ideaal voor gelegenheden waar samen wordt genoten van een hapje en een drankje. Ook hebben we speciale aanstekers die extra lang of buigbaar zijn voor nog veiliger gebruiksgemak, niet alleen voor de BBQ maar bijvoorbeeld ook handig bij het aansteken van vuurwerk. Bovendien zijn nagenoeg al onze BBQ aanstekers navulbaar en dus duurzaam. Een geschenk waar uw relaties nog heel lang plezier aan zullen beleven.

Zoveel BBQ aanstekers als u wenst

Bij elke aansteker staan de aantallen en bijbehorende prijzen in een staffel vermeld. Zo kunt u direct zien, hoeveel uw bestelling u gaat kosten. Maar ook als u afwijkende aantallen wilt, is dat bij Lavista geen enkel probleem. U kunt dan het beste wel even contact opnemen met onze klantenservice om de precieze aantallen van uw bestelling te bespreken. Houdt u er in ieder geval rekening mee, dat de stuks prijzen zullen stijgen, wanneer uw opdracht minder dan het minimum aangegeven aantal bevat.

Bedrukken of graveren

Afhankelijk van het soort BBQ aansteker dat u kiest en het materiaal waarvan het vervaardigd is, kunnen de aanstekers bedrukt worden met uw naam, website of logo of kunnen deze in het product worden gegraveerd. Dit proces wordt zeer nauwkeurig uitgevoerd, waardoor u verzekerd bent van een perfect eindresultaat. Zowel u als uw relaties zullen blij zijn met zo’n prachtige BBQ aansteker van Lavista.