Evenementenbandjes bedrukken


Alternatieve Categorieën

Evenementenbandjes

Wij leveren u praktische, leuke en hoogwaardige evenementenbandjes voor ieder evenement. Door gebruik te maken van evenementenbandjes hoeft er niet meer getwijfeld te worden of iemand wel entree betaald heeft. Daarnaast kan iemand het evenement tijdelijk verlaten en later terugkeren zonder opnieuw te hoeven betalen. Een speciaal evenementenbandje is hier aanzienlijk effectiever dan bijvoorbeeld een stempel op de hand, vooral omdat de stempel tijdens een bezoek aan het toilet al  met handen wassen kan verdwijnen. Een evenementenbandje is dan veel gemakkelijker, voor de organisatie en voor de bezoekers.

De evenementenbandjes laten bedrukken

U kunt bij ons uitstekend terecht voor onbedrukte evenementenbandjes in diverse ontwerpen, maar de designs kunnen ook goed worden bedrukt. Wij bieden hiervoor diverse mogelijkheden aan. Zo kunt u kiezen voor een bedrukking met een enkele kleur, maar met meerdere kleuren is ook mogelijk. Wij kunnen zelfs vier verschillende kleuren combineren in de opdruk. Uiteraard heeft u hier volledig de vrije keuze in. U kunt dan ook goed uw eigen ontwerp aanleveren voor de bedrukking van de evenementenbandjes. U kunt uw bedrijfslogo of –naam laten bedrukken, maar een slogan of een vermelding van een website is natuurlijk ook mogelijk. U kunt ons uw eigen ontwerp aanleveren, maar wij kunnen hierin natuurlijk ook met u samenwerken.

Voor kinderen en volwassenen

Wij bieden u evenementenbandjes voor volwassenen en voor kinderen. De modellen voor kinderen zijn zo gemaakt dat er ruimte is om een naam en een telefoonnummer (of andere gegevens van het kind) op het bandje te plaatsen. Dit verhoogt natuurlijk de veiligheid voor de kinderen en de organisatie kan altijd gemakkelijk de ouder(s) of verzorger(s) van een kind terugvinden. Voor volwassenen zijn er diverse ontwerpen van de evenementenbandjes beschikbaar, in verschillende prijsklassen.

Wilt u meer weten?

U kunt de meest uiteenlopende informatie vinden bij de evenementenbandjes die uw voorkeur hebben, zoals bijvoorbeeld de stuksprijs en de mogelijke oplagen. Daarnaast kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen wanneer u interesse heeft in meer informatie of gericht advies. Wij staan graag voor u klaar en zetten ons voortdurend in om voor iedere klant de juiste oplossing te vinden.