Djeep aanstekers bedrukken


Aansteker Djeep zwart

Djeep aanstekers

Djeep aanstekers behoren tot de categorie luxe aanstekers. De aanstekers waren de eerste producten in het assortiment en behoren inmiddels, door innovatieve technieken en mooie ontwerpen, tot de meest verkochte aanstekers in het luxe segment. Lavista biedt u dan ook graag de gelegenheid uw waardering voor uw relaties met een Djeep aansteker te uiten. Wij bieden u diverse modellen, waaronder elektronische aanstekers, navulbare aanstekers en stormaanstekers.

Betrouwbare aanstekers

Djeep aanstekers zijn van zeer goede kwaliteit en in alle omstandigheden betrouwbaar. De sterkte van de vlam is handmatig in te stellen en maakt de Djeep tot een gewild product. Uw relaties zullen dan ook blij verrast zijn met een Djeep aansteker als relatiegeschenk.

Kiest u voor lichtgewicht of voor de zware uitvoering

U kunt in onze collectie Djeep aanstekers kiezen uit diverse modellen en uitvoeringen. Zo zijn er bijvoorbeeld dunne en lichtgewicht aanstekers die makkelijk in de hand liggen en zeer prettig zijn in gebruik. Een geschenk dat zowel bij dames als heren zeker in de smaak zal vallen. Maar ook als u liever een zwaardere uitvoering heeft, kunt u zeker slagen in het Djeep assortiment. Denkt u dan eens aan de aanstekers met dubbele functie: aansteker en sigarenknipper in één. Of aan de robuuste uitvoeringen, die voorzien zijn van een triple jet flame en zelfs in zware storm nog een krachtige vlam voortbrengen.

Proefexemplaar bestellen

Wij kunnen ons voorstellen dat u in het geval van een artikel zoals de Djeep aansteker, eerst met eigen ogen wilt beoordelen of het product voldoet aan uw verwachtingen. In overleg met onze klantenservice kunnen wij u desgewenst een proefexemplaar oftewel een monster toesturen. Het artikel wordt dan wel samen met de verzendkosten aan u doorberekend. U kunt echter ook geheel vrijblijvend onze showroom bezoeken. Deze is gevestigd aan de Morsestraat 11 in Tiel. Als u ons van tevoren even laat weten in welke producten u interesse heeft, zorgen wij ervoor dat alles ter bezichtiging op voorraad is.