Hamburgerprikkers bedrukken

Bent u op zoek naar hamburger- of sandwichprikkers waar uw logo of een tekst in full colour op bedrukt is? Dat kan bij Lavista Relatiegeschenken! De prikkers zijn bij Lavista Relatiegeschenken eenvoudig en goedkoop online te bestellen in de voor u gewenste hoeveelheid. Bekijk ons gehele assortiment en kies uw favoriet!

Hamburgerprikkers offset
Hamburgerprikkers
Hamburgerprikkers kleine oplage

Originele hamburger- en sandwichprikkers voor uw evenement

Heeft u binnenkort een evenement waarbij hamburgers of andere broodjes worden geserveerd? Maak dit evenement dan compleet met gepersonaliseerde hamburgerprikkers! Deze bedrukte grote prikkers kunnen ook als promotiemateriaal worden ingezet om bijvoorbeeld de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten. Bij Lavista Relatiegeschenken kunt u diverse goedkope prikkers laten bedrukken met uw eigen logo of naam.

De gewenste hoeveelheid prikkers

Het online bestellen en bedrukken van deze extra grote prikkers kan al vanaf 5 cent per stuk. Daarnaast is het mogelijk om de de prikkers in een kleine oplage te bestellen. Heeft u maar 100 hamburger- of sandwichprikkers nodig voor een evenement? Dat is geen probleem bij Lavista Relatiegeschenken!

Prikkers voor een broodje hamburger bedrukken

Uw kunt uw hamburgerprikkers in full colour laten bedrukken. Lavista Relatiegeschenken maakt gebruik van de druktechniek offset of digitaaldruk om een logo op de vlag van de prikker te printen. Door middel van de druktechniek offset wordt uw gewenste beeld eerst via een fotografische weg aangebracht op een dunne aluminium plaat welke daarna zal worden gebruikt om uw hamburgerprikkers te bedrukken. De druktechniek digitaaldruk maakt het mogelijk om verlooptinten en kleurovergangen van uw gewenste afbeelding mooi te drukken.

Bedrukte grote prikkers eenvoudig online bestellen

Bij Lavista Relatiegeschenken kunt u eenvoudig en goedkoop hamburger- en sandwichprikkers bestellen. Na het selecteren van het gewenste model en hoeveelheid kunt u een logo of tekst toevoegen. Meer informatie over het bestellen en het aanleveren van bestanden kunt u vinden op de pagina bestelwijze. Mocht u nog vragen hebben of meer willen weten over het bedrukken van hamburgerprikkers, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.