Badjas bedrukken

Bent u op zoek naar een uniek en origineel relatiegeschenk? Kies dan voor een badjas met bedrukking. Bij Lavista Relatiegeschenken kunt u badjassen laten bedrukken met uw bedrijfslogo of gepersonaliseerde tekst. U kunt kiezen uit verschillende soorten badjassen en het laten bedrukken van badjassen kan al vanaf 4 stuks.Bathrobe Home Buddy
Sophie Muval Badjas Kimono Model 380 Gr/m2 Wit S/m

Microfiber Badjas Wit
Double Face Badjas Met Capuchon 400gr/m2 Kobalt

Badjas organisch katoen m/l Onzai medium wit
Badjas organisch katoen xl/xxl Onzai large wit
KleurBadjas borduren of bedrukken: wat zijn de mogelijkheden?

Kiest u voor een gepersonaliseerde badjas? Dan kunt u de badjassen laten bedrukken of borduren. Zowel borduren als bedrukken zorgt voor een blijvend resultaat, maar er zijn wel een aantal verschillen.

Bij het borduren van een badjas creëren we een luxe uitstraling. Dit wordt vaak gekozen door sauna’s, wellness-centra en hotels. De luxe uitstraling draagt bij aan de ervaring van de gast. Als u ervoor kiest om uw bedrijfslogo of een tekst te laten borduren op badjassen moet u er rekening mee houden dat u maar een kleur kunt kiezen en dat het moeilijk is om fijne lijnen en kleine letters te borduren. Het borduren van badjassen heeft ook een iets langere levertijd.

Het bedrukken van badjassen geeft u meer vrijheid in het gebruik van kleur. Fijne lijnen of kleine letters zijn geen enkel probleem. Als u een logo met fijne lijnen en kleine letters heeft, is bedrukken vaak een betere keuze dan borduren. Bedrukken is gedetailleerd en sneller klaar.

Sauna badjas met bedrukking

Wilt u badjassen laten bedrukken voor de sauna of wellness? De katoenen badjassen in ons assortiment zijn uitermate geschikt als sauna-badjas. De katoenen badjassen zijn van dezelfde stof als onze handdoeken en de absorberende werking is een van de belangrijkste eigenschappen van dit soort katoen.

U kunt ervoor kiezen om de sauna-badjassen te bedrukken met uw bedrijfsnaam, bedrijfslogo, of een inspirerende tekst. Lavista Relatiegeschenken heeft veel ervaring met het bedrukken van handdoeken en badjassen voor sauna- en wellnessbedrijven.

Badjas met logo laten bedrukken

Wilt u badjassen met logo laten bedrukken als relatiegeschenk om uit te delen tijdens een speciaal evenement, zoals een jubileum of personeelsfeest? Van full-colour print tot zwart wit, alles is mogelijk. Wij zorgen dat het vakkundig op de badjassen gedrukt wordt. De professionele en vakkundige medewerkers van Lavista staan voor u klaar om uw creatieve idee tot uitvoering te brengen.

Als u badjassen wilt laten bedrukken, vindt u de perfecte keuze in ons ruime assortiment. Welk type badjas kiest u?

Hoge kwaliteit bedrukking en de beste service

Het grote voordeel van een badjas met uw logo is dat deze door ontzettend veel mensen wordt gezien. Daardoor is het wel extra belangrijk dat de bedrukking er goed uit ziet. Bij Lavista hebben we jarenlange ervaring met het bedrukken van promotieproducten, zoals fitness handdoeken, zweetbandjes en strandlakens. We kunnen de allerhoogste kwaliteit garanderen. De opdruk is haarscherp en ons borduurwerk is gedegen en luxe.

De professionals van Lavista bedrukken en borduren uw badjas op het hoogste niveau. We houden altijd 100% rekening met uw wensen en denken hierin ook met u mee. Zo weet u zeker dat uw bedrijfsnaam of logo goed uit de verf komt. Weet u al of u uw bedrijfsnaam of logo wilt laten bedrukken? Geen zorgen, kiezen hoeft niet – we kunnen ze ook allebei drukken.

U kunt uw promotieproducten helemaal naar wens aanpassen. De kleur en grootte van de badjas bijvoorbeeld. Of de kleur en manier waarop uw logo of bedrijfsnaam op de badjas komt. Zo past het eindresultaat precies bij uw bedrijf. We leveren kleine bestellingen van 4 badjassen voor het mkb en grote bestellingen voor hotelketens en bedrijven in de sauna- en wellnessbranche.

Uw wensen bespreken?

Wilt u meer weten over onze werkwijze of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij beantwoorden al uw vragen. Als u contact met ons opneemt, kijken we samen welke producten en bedrukkingen het beste bij uw bedrijf passen. Bij spoed kunt u het beste bellen naar 0344 745 109. Dan kunnen we snel handelen.