Rolly Brush

Rolly is meer dan alleen een tandenborstel. Het is de perfecte zakformaat tandenborstel om jou altijd schone tanden en een frisse adem te gunnen. Rolly is de enige wegwerpbare tandenborstel dat zo discreet is, dat je het overal en op elk moment kunt gebruiken, gegarandeerde frisheid en mond hygiëne.

Dankzij de 276 mini borstels, reinigt Rolly je mond net als een normale tandenborstel.De borstels zijn speciaal ontworpen in verschillende lengtes waardoor je tandplak perfect verwijdert, zelfs op de moeilijk bereikbare plaatsen. De zachte polyamide waarvan Rolly wordt gemaakt, is gemaakt voor het masseren van het tandvlees zonder het te irriteren. De Xilitol vermindert tandplak, helpt tandholtes te voorkomen en vermindert de aanwezigheid van streptococcus mutans. Fluoride maakt de tanden sterker, door demineralisatie van het tandglazuur tegen te gaan

 

Gebreide Muts

Een muts is een hoofddeksel, meestal van wol of acrylvezel gebreid of gehaakt, dan wel van bont vervaardigd.

De muts is vooral bedoeld als middel tegen de kou. De schaatsmuts is hierbij een karakteristieke variant. Andere redenen om een muts te dragen zijn bijvoorbeeld cosmetisch of modieus.

Een muts onderscheidt zich van een hoed of een pet doordat het de contouren van het hoofd volgt, en min of meer “om” het hoofd zit in plaats van erop ligt. Mutsen worden soms voorzien van logo’s van sportverenigingen.

Ogenschijnlijk vormt de puntmuts, die vooral gedragen wordt door kabouters en kerstmannen, hierop een uitzondering. Het muts-gedeelte van de puntmuts volgt immers wel de contouren van het hoofd, terwijl nu juist het punt-gedeelte zich meer — als behoorde het tot een hoed — los van die contouren beweegt.

Metalen Balpen: Bergen / Trondheim

De uitvinding van de balpen zoals wij die kennen werd gedaan door de Hongaarse journalist László Bíró, gepatenteerd in 1938. Gefrustreerd door de tijd die hij verspilde met het veelvuldig vullen van zijn vulpen, de vlekken die hij maakte en het krassen van deze pen op het papier, waarbij het papier soms scheurde, besloot hij een pen te ontwikkelen die hieraan een einde maakte. Zijn eerste model presenteerde hij in 1931 op een internationale tentoonstelling in Boedapest. Bij het bezoek aan een drukkerij merkte hij op dat de bij het drukprocedé gebruikte drukinkt zeer snel en zonder uitlopen opdroogde, waardoor het papier vlekkeloos bleef. Deze inkt had echter een zeer hoge stroperigheid en was daardoor onbruikbaar in een gewone vulpen.

Om toch deze inkt te kunnen gebruiken, diende hij een nieuw type pen te ontwikkelen. Hij deed dit door een kogeltje te plaatsen aan het uiteinde van de pen. Dit kogeltje draait tijdens het schrijven en laat daarbij een inktspoor achter op het papier; terzelfder tijd sluit het het inktreservoir af van de buitenlucht, zodat uitdroging en lekkage worden vermeden.

In juni 1943 vroeg Laszlo Biro samen met zijn broer Georg een nieuw patent aan en brachten zij de eerste commerciële versies van de balpen, Biro Pens genaamd, op de markt. Deze pennen waren echter niet erg bruikbaar, ze lekten snel en gaven veel vlekken op het papier. In 1945 was CROSS de eerste producent die een balpen op de markt gebracht die niet lekte. De techniek van deze pen wordt nog steeds gebruikt voor de hedendaagse balpen.

Full colour bedrukte schrijfmappen

Schrijfmap in A5 of A4  formaat. Van stevig, gewatteerd microfiber. Met 2 insteekvakken, elastische penhouder, gelinieerde schrijfblok en balpen. Inclusief full colour sublimatieprint: een full colour logo, je eigen ontwerp, een frisse kleur of zelfs een foto over de gehele voorzijde. Met de RainbowNote A5 creëer je jouw eigen in het oog springende, full colour promotie. Wil je een full colour opdruk maar heb je geen design? Kies uit ons aanbod full colour prints en geef bij je bestelling in het veld -opmerkingen- duidelijk de gewenste print aan. Dit artikel kan ook gepersonaliseerd worden. Dit maakt je geschenk nóg persoonlijker. Voor vragen kunt u ons ook even bellen op 0344-745109

 

Fidget Cube

De fidget cube is voor iedereen die zich soms wel eens verveeld, of juist tijdens een stress moment iets te doen moet hebben. Nu verkrijgbaar in zes verschillende kleuren. Wij garanderen u de laagste prijs van Nederland

Een Fidget cube of friemelkubus is een kunststof speeltje. Het is bedoeld om mensen die veel met hun handen friemelen zich beter te laten concentreren.

De kubus kan met duim en wijsvinger van een hand worden gebruikt. De kubussen hebben zes tactiele oppervlakken in de vorm van een joystick, een schakelaar, een kuiltje, een metalen bal met kleine tandwielen en een draaischijfje. De gebruiker kan hiermee indrukken, rollen, flippen, wrijven, draaien en glijden. Op een van de zijden bevindt zich een kuiltje om de duim in te plaatsen, te vergelijken met een worry stone. De zijde met vijf knopjes maakt geluid dat te vergelijken is met het klikken van een pen. Er bestaan ook kubussen met stille knopjes of schakelaar. De kubus is verkrijgbaar in meerdere kleurstellingen.

De kubus is een variatie op de stressbal en werd bedacht door de Amerikaanse broers McLachlan rondom een crowdfundingproject. Dit project startte op 30 augustus 2016. Na het succes in Amerika sloeg de rage ook over andere landen. Een afgeleide versie van de friemelkubus is de Fidget Spinner

Vier de herfst met Lavista!

herfst-plaatje-01

Bij Lavista Relatiegeschenken kunt u de herfst goed beginnen!

Zo hebben wij verschillende producten die erg handig zijn bij het koude weer. Zo heeft u bijvoorbeeld ruime keuze uit paraplu’s. Een ideaal relatiegeschenk om weg te geven in de herfst vanwege het slechte weer. Deze kunt u ook nog laten bedrukken, waardoor u ook nog eens reclame maakt voor uw bedrijf. Ook hebben wij mutsen, sjaals, handschoenen en meer kleding waardoor u warm gekleed bent. Dit is ideaal voor het koude weer! Ook hebben wij fleecedekens. Dit is een erg origineel relatiegeschenk en is ook ideaal voor het koude weer om warm te blijven.

Natuurlijk hebben wij nog veel meer producten die een effectief relatiegeschenk zijn tijdens de herfst. Deze producten en meer kunt u vinden op lavistarelatiegeschenken.nl.

Luxe aanstekers bedrukken

aanstekers-blog-3-01

Bij Lavista Relatiegeschenken kunt u aanstekers laten bedrukken met bijvoorbeeld een eigen logo of een unieke tekst! Zo valt de aansteker direct op bij het gebruik ervan. U kunt ook kiezen voor aanstekers zonder opdruk.

In ons assortiment zijn verschillende soorten aanstekers te vinden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit de BBQ aanstekers, BIC aanstekers, Colibri aanstekers, Cricket aanstekers, elektronische aanstekers, luxe aanstekers, metalen aanstekers en Ronson aanstekers. Voor een luxe relatiegeschenk kunt u het beste kiezen voor een metalen aansteker, dit ziet er namelijk erg fraai uit met uw eigen logo erop. Rond de jaarwisseling zijn de extra lange aanstekers een leuk relatiegeschenk om vuurwerk mee aan te steken. Ook leuk is om dit te combineren met bijvoorbeeld champagne tot een pakket.

Het is mogelijk om deze en meer aanstekers te bestellen op lavistarelatiegeschenken.nl al verkrijgbaar vanaf €0,17!

Ballonnen bedrukken

ballonnen-01

Bij Lavista Relatiegeschenken bedrukken wij ook ballonnen! Heeft u bijvoorbeeld een evenement binnen uw organisatie? Laat dan ballonnen bedrukken door Lavista Relatiegeschenken, deze zijn perfect om de naamsbekendheid van uw organisatie te vergroten! Een bedrukte ballon ziet er professioneel en persoonlijk uit bij een groot evenement. Wij hebben verschillende soorten en maten ballonnen die u kunt laten bedrukken. Zo hebben wij normale ballonnen, maar ook reuzenballonnen. Ook kunt u kiezen uit verschillende kleuren ballonnen waardoor u deze kan laten aansluiten bij de kleuren van bijvoorbeeld uw logo.

Bij de ballonnen kunt u ook nog leuke accessoires bestellen, zoals bijvoorbeeld draagstokjes van kunststof, zo kunt u de ballonnen uitdelen of ergens neerzetten. Ook handig zijn de ballon clipafsluiters of de handpompen.

U kunt uw bedrukte ballonnen heel eenvoudig online bestellen bij Lavista Relatiegeschenken!

Tabletdoekjes bedrukken!

tabletdoekjes-01

Bij Lavista Relatiegeschenken hebben wij ook tabletdoekjes.

Tegenwoordig zijn mensen steeds mobieler en beschikken steeds meer mensen over een tablet. Natuurlijk is het belangrijk dat uw tablet schoon blijft en dat het scherm helder en duidelijk blijft, maar het scherm van een tablet zit meestal al erg snel vol met vegen en vlekken. Tabletdoekjes zijn een goed hulpmiddel om het scherm weer schoon te krijgen. Ook kunt u een tabletdoekje gebruiken voor andere voorwerpen, zoals het scherm van een laptop of telefoon. Daardoor zijn tabletdoekjes een ideaal relatiegeschenk.

Daarbij kunt u ook nog de kleur, de vorm van de verpakking en de opdruk bij ons naar eigen inzicht vormgeven. Hiermee heeft u een erg origineel en nuttig relatiegeschenk met veelzijdigheid waarmee u ook nog eens uw bedrijf promoot.

U kunt deze tabletdoekjes nu bestellen bij lavistarelatiegeschenken.nl