STORMaxi® aërodynamische stormparaplu

Het najaar is begonnen en dat betekent een grote kans op onstuimig, nat weer. Dit is een goed moment om paraplu’s aan te schaffen, want niemand zit erop te wachten om nat te worden. De vraag naar paraplu’s stijgt, maar welke paraplu moet u uw klant aanbieden?

https://www.lavistarelatiegeschenken.nl/product/204271-stormaxi-arodynamische-stormparaplu-blauw

De STORMaxi® stormparaplu staat voor duurzaamheid.
“Het is natuurlijk slim om in een ontwerp niet meer materiaal te gebruiken dan je eigenlijk nodig hebt!” Met deze woorden wordt de STORMaxi® door het VARA TV-programma KASSA geprezen om zijn efficiënte materiaalgebruik. Daarnaast blijft de paraplu heel in extreme weersomstandigheden!
De STORMaxi® is naast een effectieve dus ook een zeer duurzame stormparaplu!

STORMaxi® aërodynamische stormparaplu. Deze paraplu is getest in een windtunnel en trotseert gemakkelijk windsnelheden tot 100 km/h.
zwarte stok, glasfiber frame met versterkte scharnierpunten, zwart handvat, met foedraal.

De aërodynamische stormparaplu met de brede achterkant voor maximale bescherming tegen regen!!

BBQ Grill Plate

Het is toch een fantastisch idee om voor familie, vrienden of collega’s een barbecue te geven in uw eigen achtertuin. Met deze BBQ Grill Plate kunt u in een handomdraai genieten van de lekkerste gerechten.

Deze BBQ Grill Plate bestaat uit een metalen basis met inklapbare poten en de grillplaat is van roestvrijstaal. De grillplaat is afneembaar waardoor schoonmaken geen belemmering is. Vanaf nu kan iedereen een echte barbecue-master zijn.

Zeer ruim beschikbaar voor levering eindejaar!

Het leukste relatiegeschenk van 2020!

https://www.lavistarelatiegeschenken.nl/product/268459-norlnder-bbq-grill-plate

Samsonite jubileum deal!

Geniet mee van de jubileum deals van het 110 jarige bestaan van Samsonite.

https://www.lavistarelatiegeschenken.nl/actie-top-20-relatiegeschenken/actie-samsonite

Geschiedenis Samsonite:

Toen Jesse Shwayder in 1910 in Denver Samsonite oprichtte was reizen voorbehouden aan enkele rijken, die de middelen hadden de wereld te zien. Hierdoor werd er heel veel zorg besteed aan transport en service, en ook aan de bagage die gebruikt werd om hun bezittingen te vervoeren. Samsonite was een van de eerste bagagemerken en heeft steeds bekend gestaan voor haar vakmanschap en innovatie, voor het leveren van doordachte, stijlvolle en kwalitatieve oplossingen voor alle reisproblemen.

Ondertussen is het familiebedrijf een dynamisch en wereldwijd toonaangevend bagagebedrijf geworden met verschillende sterke merken.

Katoenen Tassen

Een tas is een voorwerp van een flexibel materiaal dat bestemd is om andere voorwerpen in mee te nemen.

Een tas heeft een handvat (of schouderband). Zonder handvat zal men spreken van een zak.

Een tas kan gemaakt worden van leer of kunstleer, kunststof (bijvoorbeeld polyetheen), bepaalde soorten textiel, papier of andere materialen.

Sommige tassen zijn afsluitbaar met bijvoorbeeld een rits of een gesp.

Een tas kan bedrukt zijn met een merk- of bedrijfsnaam of een reclametekst en wordt gratis door een bedrijf uitgegeven, of tegen een kleine vergoeding verkocht.

Automatische paraplu Murrhardt

Een paraplu of regenscherm is een gebruiksvoorwerp dat de functie heeft om een persoon tegen de regen te beschermen. Een paraplu bestaat uit een stok met handvat en haaks daarop een scherm. Het scherm bestaat uit een aantal baleinen waarover een waterafstotende materiaal is gespannen. Het scherm wordt opgehouden en op spanning gebracht doordat iedere balein met een dwarsbalkje (de spanner) van de stok wordt gehouden. Paraplu’s zijn meestal inklapbaar en soms ook verder opvouwbaar.

Het woord paraplu komt van het Franse parapluie, dat zoveel betekent als “tegen de regen”. Paraplu’s kunnen ook gebruikt worden als bescherming tegen de zon, maar speciaal daarvoor bestaat er een variant op de paraplu, de parasol.

Agenda’s en Kalenders

Een kalender is een systeem voor het indelen van de tijd in perioden, zoals jaren, maanden, weken en dagen. In deze algemene zin is kalender synoniem voor tijdrekening. Ook de (fysieke) weergave van een kalender, in de vorm van een tabel of anderszins, wordt kalender genoemd.

Door een kalender worden meestal ook de feest- en gedenkdagen aangegeven. Naar analogie daarmee spreekt men in ruimere zin ook van verjaardagskalender met daarop de te gedenken verjaardagen, of de voetbalkalender met geplande voetbalevenementen.

Een kalender bepaalt de lengte en de indeling van het jaar en is gebaseerd op maatstaven die de astronomie aanreikt. Een kalender is gekoppeld aan een jaartelling en een jaarstijl, die beide gebaseerd zijn op conventies of op historische gebeurtenissen die bij de invoering van de kalender als essentiële beginpunten van de beschaving worden beschouwd. De jaartelling bepaalt daarbij het jaar waarin de kalender aanvangt, de jaarstijl bepaalt op welke dag het jaar begint.