Is btw op relatiegeschenken aftrekbaar?

Zijn relatiegeschenken aftrekbaar voor de BTW?

Relatiegeschenken zijn aftrekbaar voor de btw als aan bepaalde voorwaarden is voldaan. Er zijn namelijk verschillende situaties te onderscheiden. Het gaat hierbij om relatiegeschenken die je gebruikt voor acquisitie om nieuwe klanten binnen te halen. Of het gaat om relatiegeschenken die je weggeeft aan bestaande klanten of aan eigen personeel.

Relatiegeschenken voor acquisitie: btw is aftrekbaar

De btw op relatiegeschenken is volledig aftrekbaar als je deze gebruikt om nieuwe klanten te werven. Denk daarbij aan het uitdelen van pennen met je logo of bedrijfsnaam tijdens een beurs, congres of netwerkbijeenkomst. Er is dan sprake van acquisitie en deze manier van reclame maken zorgt ervoor dat je de btw als voorbelasting op de btw-aangifte mag opgeven. Overigens is dit eveneens het geval als je bijvoorbeeld T-shirts laat bedrukken en daar een sportteam in laat sporten in het kader van sponsoring.

Bestaande klanten: btw onder voorwaarden aftrekbaar

De btw op relatiegeschenken voor bestaande klanten is aftrekbaar onder bepaalde voorwaarden. Als relatiegeschenken voor een klant in een jaar niet meer kosten dan € 227 exclusief btw dan is de btw als voorbelasting op te geven. Je mag in deze situatie de btw dus volledig aftrekken. De meeste relatiegeschenken voor bestaande klanten gaan natuurlijk het bedrag van € 227 niet te boven, zodat je al snel van de mogelijkheid gebruik mag maken om de btw af te trekken. 

Kosten relatiegeschenken beneden € 227

Relatiegeschenken die je als promotioneel artikel weggeeft aan bestaande klanten of als blijk van waardering zijn doorgaans veel goedkoper dan € 227. Er zijn wat dat betreft allerlei goedkope relatiegeschenken en zelfs al van ver onder 1 euro verkrijgbaar bij Lavista Relatiegeschenken. Geef je een bestaande klant een luxe relatiegeschenk dat boven het drempelbedrag van € 227 uitkomt dan is de btw vaak niet aftrekbaar. Dat geldt eveneens als de totale kosten van verschillende relatiegeschenken die je aan één persoon geeft boven het drempelbedrag uitkomen.

Uitzondering op drempelbedrag bestaande klanten

Er geldt op het drempelbedrag voor btw-aftrek op relatiegeschenken voor bestaande klanten wel een uitzondering. De btw is namelijk wel aftrekbaar als je zakelijke relatie bijvoorbeeld de btw over het artikel bij aanschaf zelf in het kader van bedrijfsuitoefeningen mag aftrekken. Dit is bij een relatiegeschenk dat je aan een particulier geeft bijvoorbeeld dus niet het geval, zodat particulieren niet onder de uitzondering vallen.

Relatiegeschenken voor personeel: btw onder voorwaarden aftrekbaar

Bij relatiegeschenken voor personeel geldt eveneens dat de btw onder voorwaarden aftrekbaar. Het is echter wel belangrijk om op het totale bedrag van € 227 te letten, want eigen personeel krijgt doorgaans op jaarbasis vaak meerdere geschenken. Denk bijvoorbeeld niet alleen aan relatiegeschenken, maar ook aan een kerstpakket of bijvoorbeeld aan een uitje. Je komt dan mogelijk wel snel boven een totaalbedrag van € 227 per jaar per werknemer. 

Uitgaven toerekenen aan begunstigde

Boven het drempelbedrag per begunstigde is de btw niet meer aftrekbaar. Het is daarom belangrijk om persoonsgebonden uitgaven toe te rekenen aan de betreffende werknemers. Doe je een uitgave voor meerdere personeelsleden dan deel je de kosten door het aantal personen dat gebruikmaakt van de voorziening. Zo is het eenvoudig per medewerker vast te stellen of het drempelbedrag is overschreden. 

Particulieren en niet btw-ondernemers

Een particulier heeft nooit de mogelijkheid om btw af te trekken. Dat is eveneens het geval als er sprake is van een zakelijke relatie die door de Belastingdienst niet is aangemerkt als ondernemer voor de btw. Denk maar aan de kleineondernemersregeling waar ondernemers vrijgesteld zijn van het in rekening brengen van btw en het doen van btw-aangifte. Verder geldt bij deze uitzondering dat de btw niet aftrekbaar is als de ontvanger zelf bij aanschaf minder dan 30% btw mag aftrekken en boven het drempelbedrag uitkomt.

Btw-aftrek of niet: je vergroot de betrokkenheid met relatiegeschenken

Nu je weet hoe het zit met de aftrek van btw op relatiegeschenken als voorbelasting is het duidelijk waar je op moet letten. Er is geen enkel probleem als je goedkope relatiegeschenken aanschaft zolang deze per begunstigde onder het drempelbedrag blijven. Wil je een duurder relatiegeschenk kopen dat boven het drempelbedrag uitkomt dan kijk je of je aan de voorwaarden voor btw-aftrek voldoet. Bij twijfel is het uiteraard altijd mogelijk om de voorwaarden die de Belastingdienst eraan stelt nog eens na te kijken. Zo weet je zeker dat je goed zit met het wel of niet mogen toepassen van de aftrek van btw op relatiegeschenken. Heb je een boekhouder dan kan je de vraag daar natuurlijk ook aan voorleggen. 

In elk geval staat de eventuele btw-aftrek het effect dat je met relatiegeschenken bereikt niet in de weg. Zowel klanten als personeel als zakelijke relaties zien het krijgen van een relatiegeschenk altijd als een blijk van waardering. Daarmee vergroot je de betrokkenheid en binding met je bedrijf en dat is in feite veel meer waard dan de eventuele aftrek van btw op relatiegeschenken.

Wat zijn relatiegeschenken

Wat is een relatiegeschenk?

Een relatiegeschenk is een artikel dat je weggeeft aan relaties van je bedrijf, zoals aan consumenten of aan zakelijke connecties. Doorgaans is een relatiegeschenk herleidbaar naar je bedrijf door een opdruk van een logo, bedrijfsnaam of andere bedrukking. In dat opzicht zijn relatiegeschenken te zien als een promotioneel artikel. Het is echter ook mogelijk om onbedrukte relatiegeschenken weg te geven aan klanten of aan je eigen personeel om als blijk van waardering te dienen. Het effect van het schenken van producten of uitdelen van giveaways is dat je daarmee de betrokkenheid van anderen met je bedrijf vergroot.

Populaire relatiegeschenken: herkenbaar voor iedereen

Er zijn voor elk bedrijf passende relatiegeschenken beschikbaar, want de diversiteit is enorm groot. Er zijn een aantal populaire relatiegeschenken te onderscheiden, waar veel bedrijven gebruik van maken. Het meest herkenbare voorbeeld zijn ongetwijfeld bedrukte pennen, maar ook sleutelhangers behoren tot de populaire cadeautjes om weg te geven. 

Giveaways voor seizoenen en speciale gelegenheden

Er zijn per seizoen eveneens populaire relatiegeschenken te onderscheiden. Denk maar aan ijskrabbers met een logo of mutsen met een bedrijfsnaam die je in de winter kan uitdelen. In de zomer zijn strandballen populair en in de herfst zijn paraplus ideaal om weg te geven. Bij speciale evenementen, zoals Koningsdag of een WK-voetbal, doen oranje thema relatiegeschenken het altijd goed.

Relatiegeschenken bedrukken: dagelijkse gebruiksartikelen

Om een giveaway in te zetten als promotioneel artikel voor je bedrijf is het bedrukken van relatiegeschenken belangrijk. Daarmee geef je de klant of je zakelijke connectie namelijk een tastbaar aandenken aan je bedrijf mee. Om daar optimaal van te profiteren, zijn praktische relatiegeschenken ideaal. Dat zijn artikelen die de meeste mensen doorgaans iedere dag in het dagelijkse leven gebruiken. Een simpel voorbeeld daarvan is koffiemokken bedrukken, maar ook sleutelhangers zijn wat dat betreft een favoriet relatiegeschenk. 

Variatie aan druktechnieken beschikbaar

Bij de keuze voor het bedrukken van relatiegeschenken zijn er tegenwoordig allerlei soorten druktechnieken te onderscheiden. Het is afhankelijk van het soort artikel en materiaalgebruik welke druktechnieken er beschikbaar voor zijn. Transfer is bijvoorbeeld een druktechniek die geschikt is om details in uiteenlopende kleuren aan te brengen. Zo voorziet digitale print in de optie om relatiegeschenken van een full colour logo te voorzien. Lasergravure is geschikt voor uiteenlopende soorten metalen, zoals voor staaflampen net als voor luxe schrijfwaren die van een speciale laklaag zijn voorzien.

Blijk van waardering met reclameboodschap

Een relatiegeschenk voorziet altijd in het geven van een blijk van waardering en is perfect te combineren met het uitdragen van een reclameboodschap. Het is voor iedereen leuk om gratis een klein cadeautje te krijgen en dat wordt dan ook zeker gewaardeerd. Je zet je bedrijf bij het weggeven van een relatiegeschenk altijd een moment in the picture bij de klant. Er is echter nog een voordeel, want de reclameboodschap kan veel verder reiken. Bij het maken van een keuze uit het aanbod van relatiegeschenken heb je de mogelijkheid om daarmee rekening te houden. 

Reikwijdte naamsbekendheid vergroten

Er zijn natuurlijk verschillende doelen te verbinden aan relatiegeschenken, zoals waardering aan klanten tonen. Een relatiegeschenk is echter eveneens te gebruiken om een groter doel te bereiken, zoals het vergroten van de naamsbekendheid. In dat kader kan je bij de keuze voor een artikel rekening houden met de reikwijdte. Een paraplu met je logo of bedrijfsnaam is voor iedereen op straat te zien als iemand deze vasthoudt in de regen. Dat geldt eveneens voor relatiegeschenken als tassen net als voor T-shirts die gedragen worden en bijvoorbeeld rugzakjes en strandartikelen. 

Voor elk budget

Relatiegeschenken blijven als blijk van waardering en als promotioneel artikel onverminderd populair. Bovendien is er voor elk budget een passende keuze te maken met zowel relatiegeschenken onder 1 euro als luxe relatiegeschenken in een hogere prijsklasse.

Aanstekers bedrukken: wat is de meerwaarde?

Geef de dag van jouw klanten extra glans met een gepersonaliseerde aansteker. Misschien vraag je je af of klanten en relaties daar wel op zitten te wachten. Want wat kun je met een bedrukte aansteker? In deze blog leggen we je uit wat de meerwaarde ervan is. 

Ons ruime assortiment stijlvolle aanstekers is een geweldige manier om jouw merk onder de aandacht van klanten en relaties te brengen. Met een brede selectie van kleuren, vormen en maten, en bekende merken, zullen jouw bedrukte aanstekers zeker de wow-factor hebben. We hebben verschillende BIC aanstekers, dus je weet zeker dat onze aanstekers van de beste kwaliteit zijn, tegen budgetvriendelijke prijzen.

Betaalbare bedrukte aanstekers van BIC

Onze topkwaliteit aanstekers zijn een erg betaalbaar relatiegeschenk. Je kunt ze laten personaliseren en helemaal naar jouw smaak samen stellen. De aanstekers hebben veel ruimte om jouw bedrijfsinformatie toe te voegen. Een gedurfd, in het oog springend ontwerp zal zeker de aandacht trekken van voorbijgangers. De schokbestendige onderkant, het kindveilige ontwerp en de navulbaarheid maken van deze aansteker een geschenk dat echt blijft geven.

Gepersonaliseerde aanstekers worden een vaste waarde worden in handtassen, bureaus en keukenlades, en dienen als een constante herinnering aan jouw merk elke keer als iemand in nood is. Je hoeft je ook geen zorgen te maken of een aansteker niet meer bruikbaar is nadat hij leeg is. De aanstekers zijn namelijk makkelijk bij te vullen en kunnen dus erg lang worden gebruikt. Jouw merknaam blijft opvallen zolang de aansteker gebruikt wordt.

Bedrukte aanstekers voor alle soorten bedrijven

Aanstekers bedrukt met jouw logo of tekst zijn er in alle soorten en maten, net als bedrijven. Voor sommigen kunnen traditionele BIC aanstekers lastig en moeilijk in het gebruik zijn. Dat is waar onze bedrukte metalen aanstekers van pas komen. Of onze BBQ aanstekers, met een lange hals om het aansteken nog veel makkelijker te maken. De volgende keer dat klanten een paar kaarsen willen aansteken, zullen ze naar een aansteker met jouw merknaam grijpen om het leven gemakkelijker te maken.

Onze bedrukte Djeep Aanstekers zijn net zo leuk, eigenzinnig en gemakkelijk te gebruiken. Met een uniek ontwerp is deze handige aansteker zowel praktisch als stijlvol. Deze aanstekers kunnen meer brandstof opslaan, waardoor je minder vaak hoeft bij te vullen. Mocht je je dus zorgen maken of mensen hun aansteker toch weggooien nadat hij leeg is, dan is dit de oplossing. Bijkomend voordeel: er is meer ruimte om jouw uiting op kwijt te kunnen.

Ontwerp jouw eigen aanstekers

Zet jouw bedrijf in de schijnwerpers met een groot assortiment promotionele aanstekers van Lavista. Of je nu kiest voor een traditioneel, direct herkenbaar BIC ontwerp of voor een eigenzinnige, originele stijl, onze hoge kwaliteit drukwerk en lage prijzen maken ons de ultieme keuze voor promotionele producten in Nederland.

Maak gedenkwaardige giveaways voor jouw evenementen door gepersonaliseerde aanstekers te combineren met andere merchandise zoals bedrukte tassen, bedrukte agenda’s en bedrukte bidons. De mogelijkheden bij Lavista zijn eindeloos!

Relatiegeschenken bedrukken

Het onderhouden van zakelijke relaties biedt vele voordelen, zoals het versterken van de band en vergroten van betrokkenheid. Relatiegeschenken bedrukken zorgt er bovendien voor dat de naamsbekendheid van je bedrijf aan aandacht wint. Er is op deze manier sprake van een marketinginstrument dat verschillende doelen dient en voor verschillende gelegenheden is in te zetten. Bijvoorbeeld als bedankje voor een zakelijke relatie, maar ook als promotiemiddel om de doelgroep op een ludieke manier aan je bedrijf te binden. In dat kader biedt Lavista Relatiegeschenken uitgebreide mogelijkheden als het gaat om relatiegeschenken bedrukken.

Relatiegeschenken bedrukken als effectief marketinginstrument

Op het gebied van marketing speelt relatiegeschenken bedrukken een grote rol. Het bedrukken van een artikel om als cadeautje weg te geven, is pure promotie. Het is bijvoorbeeld mogelijk om je bedrijfsnaam en bedrijfsgegevens op een relatiegeschenk te laten drukken. Of om er een logo op af te laten afbeelden net als dat er een slogan op bedrukt kan worden. Bij het weggeven van bedrukte artikelen aan een breed publiek is er direct sprake van een grote impact. Naast het op deze wijze bereiken van een grote doelgroep is het ook mogelijk om op kleinere schaal te denken. Bijvoorbeeld door de zakelijke relaties waarmee je samenwerkt een bedrukt relatiegeschenk aan te bieden. Dat wordt altijd gewaardeerd als oprecht gebaar en versterkt de wederzijdse relatie. Denk aan bedrukte mokken, bedrukte notitieboekjes, of bedrukte waterflesjes.

Kado bedrukken: custom made

Een kado bedrukken als relatiegeschenk is op allerlei manieren mogelijk. Wij voorzien met betrekking tot relatiegeschenken bedrukken in een custom made uitvoering. Dat betekent dat wij maatwerk leveren voor het artikel dat je uit ons assortiment kiest. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een relatiegeschenk te bedrukken in een enkele kleur. Bedrukking in twee kleuren of zelfs drie kleuren valt nog meer op. Zo behoort ook full-color tot de opties voor onze custom made artikelen. Wil je eerst weten hoe het eruit komt te zien? Dan voorzien wij je graag van een eerste gratis drukproef. Dat is overigens de standaard werkwijze om zekerheid te bieden dat het ontwerp echt helemaal naar wens is.

Bedrukken met logo: van muismatten tot sporttassen

Er zijn allerlei artikelen in ons assortiment om een keuze uit te maken om deze te bedrukken met logo. Denk maar aan een bedrukte paraplu met het logo van je bedrijf erop of aan kantoorartikelen, bedrukte tassen en natuurlijk balpennen die het nog altijd goed doen als relatiegeschenk. Het bedrukken met logo is overigens te combineren met de bedrijfsnaam of met de naam van je website. Op deze manier is de keuze voor relatiegeschenken bedrukken met logo extra interessant in het kader van naamsbekendheid. Bovendien versterken het logo en de bedrijfsnaam elkaar in de uiting van je bedrijfsidentiteit.

Duurzame relatiegeschenken bedrukken

Duurzaamheid is in deze tijd een groots thema en zeker ook in de zakelijke sector. Je kan laten zien dat je de duurzaamheid een warm hart toedraagt. Bijvoorbeeld met duurzame relatiegeschenken bedrukken. Zo draag je ook op dit gebied bij aan het thema van duurzaamheid dat overigens marketingtechnisch gezien eveneens interessant is. Er zijn steeds meer bedrijven die de nadruk leggen op duurzaam ondernemen. Duurzame relatiegeschenken passen daarom perfect in dat plaatje. 

Bestel gratis de brochure of plaats direct een bestelling

Ons assortiment voor relatiegeschenken bedrukken is uiteraard online te bekijken. Als je op je gemak alle artikelen wenst te bekijken, is het ook mogelijk om gratis de brochure van Lavista Relatiegeschenken aan te vragen. Heb je het ideale relatiegeschenk gezien in ons assortiment dan is het plaatsen van een bestelling online direct mogelijk. Wil je advies of heb je hulp nodig bel dan naar 0344-745109 of schakel de online ondersteuning in.

Waarom relatiegeschenken?

Relatiegeschenken worden veel weggegeven door bedrijven. Als er een potentiële klant op bezoek is geweest, of rond de feestdagen zie je dat relatiegeschenken in veelvoud worden weggegeven. Maar waarom doen bedrijven dat eigenlijk? In deze blog leg ik je uit waarom relatiegeschenken nog steeds erg populair zijn. 

Relatiegeschenken

Waarom een relatiegeschenk

Relatiegeschenken worden nog altijd gezien als een erg belangrijke marketingtool voor zowel grote als kleine bedrijven. Het verschilt natuurlijk heel erg per bedrijf welk relatiegeschenk past. Het ene bedrijf wil een luxer relatiegeschenk dat ook wat mag kosten en het andere bedrijf heeft meer belang bij een ludiek, klein relatiegeschenk. Daarbij zorgen relatiegeschenken voor een blijvende herinnering omdat je fysiek iets weggeeft. Een bedankmail, of een kaartje is mooi, maar het verdwijnt vaak in een laatje, of onderin de mailbox. Een relatiegeschenk wordt lange tijd gebruikt, waardoor jouw merk niet in de vergetelheid raakt. De kracht van herhaling komt dus op zijn best tot uiting als je bedrukte relatiegeschenken uitdeelt. Mensen blijven jouw merk zien. 

Voordelen van een relatiegeschenk

Relatiegeschenken hebben nog veel meer voordelen dan alleen marketing. Denk aan het versterken van de zakelijke relaties. Wat is er immers leuker dan een mooi origineel cadeau waar je iemand echt blij mee maakt. Een relatiegeschenk draagt daarnaast ook bij aan klantenbinding. Het zorgt ervoor dat klanten jou niet vergeten en misschien nog eens bij je aankloppen voor producten, of diensten. Ook het feit dat je in de privéomgeving je bedrijfsnaam/merk kunt promoten is een groot voordeel. Relatiegeschenken zijn niet alleen voor gebruik op kantoor, maar kunnen thuis ook goed van pas komen. Relatiegeschenken zorgen er ook voor dat je jouw doelgroep precies kunt geven wat bij hen past. Omdat elke doelgroep andere wensen heeft komt de veelzijdigheid van een relatiegeschenk perfect van pas. Relatiegeschenken kun je immers in allerlei soorten en maten bestellen. Een laatste voorbeeld dat ik wil uitlichten is de manier waarop je je kunt onderscheiden van je concurrenten. Waar een concurrent van jou misschien met een mail, of een kaartje komt kun jij met een origineel luxe cadeau zorgen voor een boost van jouw bedrijfsnaam. 

Soorten relatiegeschenken

Het is inmiddels vaak aan bod gekomen dat relatiegeschenken in veel verschillende soorten en maten leverbaar zijn, maar misschien vraag je je nu nog steeds af wat voor soorten relatiegeschenken je eigenlijk kunt kopen? Bij lavista is de keuze gigantisch. Vak koffers tot paraplu’s, van multimedia tot Home & Living. Je kunt het zo gek niet bedenken en we hebben het in ons assortiment. Toch wil ik een aantal populaire categorieën even uitlichten. 

Bedrukte aanstekers worden veel gekocht bij Lavista. Hoewel het misschien steeds moeilijker wordt om te roken tegenwoordig blijkt er nog steeds een grote vraag naar aanstekers. Uiteraard zijn aanstekers ook erg handig voor het aansteken van de kachel, of om een flesje mee open te maken. Ook sleutelhangers zijn erg populair. Iedereen heeft wel een sleutelbos bij zich tegenwoordig. Een sleutelhanger zorgt er niet alleen voor dat de sleutelbos er leuker uitziet, het zorgt er ook voor dat alle sleutels goed en veilig bij elkaar worden gehouden. Niks is vervelender dan een sleutel kwijtraken, omdat je sleutelbos niet meer goed vastzat. Ook paraplu’s als relatiegeschenk zijn zeer graag gewild. In het regenachtige Nederland willen mensen toch graag voorzien zijn van een paraplu. Hoe mooi is het als jouw merknaam groot op de paraplu staat, zodat iedereen in de buurt ziet wie jouw bedrijf is. Het laatste relatiegeschenk dat ik wil uitlichten is een fleecedeken als relatiegeschenk. Veel mensen zitten op de bank heerlijk warm onder een fleecedeken. Als jouw bedrijfsnaam daarop staat ben je altijd goed zichtbaar in de huiselijke sfeer. Mensen vergeten jouw merknaam niet zomaar.

Conclusie

We kunnen concluderen dat een relatiegeschenk een uitstekende toevoeging kan zijn aan de marketing van jouw bedrijfsnaam. Relatiegeschenken zijn meer dan alleen pennen en mokken. Luxe geschenken maken mensen blij en zorgen ervoor dat jouw merk goed zichtbaar is door de kracht van herhaling. Wees origineel en verras jouw relaties!

Relatiegeschenken worden veel weggegeven door bedrijven. Als er een potentiële klant op bezoek is geweest, of rond de feestdagen zie je dat relatiegeschenken in veelvoud worden weggegeven. Maar waarom doen bedrijven dat eigenlijk? In deze blog leg ik je uit waarom relatiegeschenken nog steeds erg populair zijn. 

Puzzlecube Original

De originele Puzzlecube als uw promotionele gift. De magie van de kubus maakt hem tot één van de interessantste reclameobjecten van deze tijd. De Puzzlecube is niet beperkt tot bedrukking door middel van stickers, maar wordt aan alle zes de zijden full-colour all-over bedrukt in hoge kwaliteit. Het is een leuke give away voor jong en oud. En op alle vlakken kunt u een mooie boodschap van uw bedrijf achterlaten.

https://www.lavistarelatiegeschenken.nl/product/224887-puzzlecube-original

Speciale prijs Bobby Pro anti-diefstal rugtas

Met de Bobby Pro anti-diefstal rugtas ben je duurzaam bezig, maar ook goed georganiseerd, altijd in contact én zijn je spullen veilig. Bobby Pro heeft veel nieuwe functies, waaronder interieur verdelers en een extra middenlaag waardoor je je bezittingen altijd perfect kunt opbergen. Met het gepatenteerde fidlock systeem op de schouderband, heb je je telefoon, drinkfles of koffiebeker altijd bij de hand. Daarnaast heeft de Pro een uittrekbaar sleutelkoord, verborgen ritssluitingen, vakken met RFID bescherming en de bescherming van het snijbestendige PP board. Geregistreerd ontwerp®

https://www.lavistarelatiegeschenken.nl/product/268831-bobby-pro-anti-diefstal-rugtas-zwart

Gebreide muts vanaf 25 stuks geborduurd

Met de herfst en winter voor de deur komt een muts wellicht goed van pas! Een muts beschermt u tegen de kou en zorgt er daarbij voor dat u bestand bent tegen de regen of sneeuw in deze seizoenen. Een muts komt niet alleen van pas voor uzelf, ook voor uw organisatie kan een muts erg handig zijn. Heeft u al eens gedacht aan het uitdelen van bedrukte mutsen aan zakenpartners of medewerkers? Een bedrukte muts is een origineel cadeautje en helpt u bij het vergroten van uw naamsbekendheid. Als organisatie kan het behoorlijk lastig zijn om uw naamsbekendheid te vergroten.

https://www.lavistarelatiegeschenken.nl/product/97974-gebreide-muts-zwart

Lekker warm voor in de winter, maar ook prima om te dragen bij je alledaagse outfit in de herfst of lente. Zeer populaire muts. Gemaakt van gebreid acryl en dus extra stevig

Muismat al vanaf 25 stuks bedrukt te verkijgen!

Vrijwel ieder bedrijf werkt met computers, waardoor een muismat onmisbaar is! Niet alleen zijn muismatten handig bij het gebruik van een desktopcomputer, ook bij een laptop kan een muismat goed van pas komen. Veel ondernemers gebruiken namelijk een losse muis bij hun laptop, omdat dit over het algemeen meer gebruiksgemak biedt. Speel in op het gebruik van computermuizen, door muismatten als relatiegeschenk te geven aan zakelijke relaties. Met een relatiegeschenk kunt u zakenpartners bedanken voor de bewezen diensten of een opgezette samenwerking. Daarbij is een relatiegeschenk een simpele manier om uw naamsbekendheid te vergroten! Er zullen immers veel mensen zijn die uw bedrukte muismat zien als zij uw zakenpartner bezoeken.

https://www.lavistarelatiegeschenken.nl/product/goedkope-muismat-bedrukken

STORMaxi® aërodynamische stormparaplu

Het najaar is begonnen en dat betekent een grote kans op onstuimig, nat weer. Dit is een goed moment om paraplu’s aan te schaffen, want niemand zit erop te wachten om nat te worden. De vraag naar paraplu’s stijgt, maar welke paraplu moet u uw klant aanbieden?

https://www.lavistarelatiegeschenken.nl/product/204271-stormaxi-arodynamische-stormparaplu-blauw

De STORMaxi® stormparaplu staat voor duurzaamheid.
“Het is natuurlijk slim om in een ontwerp niet meer materiaal te gebruiken dan je eigenlijk nodig hebt!” Met deze woorden wordt de STORMaxi® door het VARA TV-programma KASSA geprezen om zijn efficiënte materiaalgebruik. Daarnaast blijft de paraplu heel in extreme weersomstandigheden!
De STORMaxi® is naast een effectieve dus ook een zeer duurzame stormparaplu!

STORMaxi® aërodynamische stormparaplu. Deze paraplu is getest in een windtunnel en trotseert gemakkelijk windsnelheden tot 100 km/h.
zwarte stok, glasfiber frame met versterkte scharnierpunten, zwart handvat, met foedraal.

De aërodynamische stormparaplu met de brede achterkant voor maximale bescherming tegen regen!!